Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
egyébként lehetett volna dobni...néha dobnak kisebbre is...de én is csak a 2. visszajátszás után vettem észre...nekik meg ugye nincs videója...dörzsölt ez a Haden gyerek....Azt támogatom,hogy az összes szar holdingot ne fújjuk be,de azért a DPI-t illik/illene...ez lofasz volt, nem DPI
LeviPoki
xtaki
több mint 6 éve
xtaki
3 441
Azt támogatom,hogy az összes szar holdingot ne fújjuk be,de azért a DPI-t illik/illene...ez lofasz volt, nem DPI
LeviPoki
több mint 6 éve
xtaki
3 441
az eddig lesajnalt bud-tol jon a 'legtobb' nyomas.1 sack es 1 hit eddig a pass rush.aggaszt, hogy Heywardtól sincs semmi...Tuitt meg pláne
Watt az elso meccs utan eltunt.
xtaki
Klaci79
az is keves, de a tobbiektol semmi
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Azt támogatom,hogy az összes szar holdingot ne fújjuk be,de azért a DPI-t illik/illene...
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
1 sack es 1 hit eddig a pass rush.aggaszt, hogy Heywardtól sincs semmi...Tuitt meg pláne
Watt az elso meccs utan eltunt.
xtaki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Na csináljunk valamit pls.
több mint 6 éve
xtaki
3 441
harmadikra ez mi szar volt...eh
több mint 6 éve
gedam
5 905
ha nem tudjuk bent nyomás alá helyezni, akkor bukó lesz
több mint 6 éve
Meg Maddenben 😁jah...de szerintem ezt ő is tudta, hogy nem mentek neki...de volt kb 50 mp és 0 időkérésünk lett volna 90 yardos drive-hoz...ilyet max csak hátrányban a végén húz meg egy csapat....vagy az NCAA-ben 😊hogy nem kért időttomlin ezt azért benéztemármint mit?
gedam
Klaci79
saját térfélen nem mentünk volna neki úgy sem.
gedam
Klaci79
" class="embed">
több mint 6 éve
gedam
5 905
vagy én innen kecsóróljah...de szerintem ezt ő is tudta, hogy nem mentek neki...de volt kb 50 mp és 0 időkérésünk lett volna 90 yardos drive-hoz...ilyet max csak hátrányban a végén húz meg egy csapat....vagy az NCAA-ben 😊hogy nem kért időttomlin ezt azért benéztemármint mit?
gedam
Klaci79
gedam
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
jah...de szerintem ezt ő is tudta, hogy nem mentek neki...de volt kb 50 mp és 0 időkérésünk lett volna 90 yardos drive-hoz...ilyet max csak hátrányban a végén húz meg egy csapat....vagy az NCAA-ben 😊hogy nem kért időttomlin ezt azért benéztemármint mit?
gedam
Klaci79
gedam
több mint 6 éve
gedam
5 905
hogy nem kért időttomlin ezt azért benéztemármint mit?
gedam
Klaci79
több mint 6 éve
gedam
5 905
tomlin ezt azért benézte
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Asszem szünetben rendbe kell tenni itt a fejeket,mert ez a 2. negyed jó nagy szar volt a részünkről.Mintha a Bengals elleni első félidőt nézném.
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
ha szarban vannak Burns felé dobnak...jaj de bántó 😕
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
az kemény...AB-val szemben ketten álltak fel a LOS-on a 2pontosnál...Szerencsére előtte nem...nagyon szép munka...át kell sajnos dobnunk a red zone-t, de ha így megy, ám legyen...
több mint 6 éve
xtaki
3 441
huh, es ezt miert nem lehet az elso drive-tol?
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
És ugyan azt megesszük centire pontosan,amit mi is csinálunk...
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Na, elkezdtünk játszani.
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Antonioooooooo
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Csodálatos.