Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Ennek a McDonaldnak most mi kijárna egy Lewis/Mosley-féle tockos... még a végén elhiszi, hogy tud valamit a sok mistacklehegy közepette.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
xtaki
3 441
ha egeszseges meki, akkor kurvajo
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
végre volt életjel...bár Crabtree drop-jánál teljes volt a homály...
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Hát ebben a negyedben teljesen megállt az O...Baj lesz ebbű more
több mint 6 éve
KeyG
9 493
Hamarabb repultek Brownra is , ha nem megy visszahozzak oket....
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Kösz, hogy engedélyt adsz, nem mintha kértem volna.igaz..írj amit akarsz...már nem fog zavarni 😀Ez egy nyilvános fórum...A főbírónak az anyja picsáját, a vak segédjei pedig szarjanak sünt. Egyébként kedves, aranyos ma éjjel a bírói gárda, eddig csak egy TD-t vettek el.jajj....el ne kezd már ezt lécci
Cypress
Klaci79
Cypress
Klaci79
több mint 6 éve
KeyG
9 493
Crab , apro hibak idegesitoek
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
igaz..írj amit akarsz...már nem fog zavarni 😀Ez egy nyilvános fórum...A főbírónak az anyja picsáját, a vak segédjei pedig szarjanak sünt. Egyébként kedves, aranyos ma éjjel a bírói gárda, eddig csak egy TD-t vettek el.jajj....el ne kezd már ezt lécci
Cypress
Klaci79
Cypress
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ez egy nyilvános fórum...A főbírónak az anyja picsáját, a vak segédjei pedig szarjanak sünt. Egyébként kedves, aranyos ma éjjel a bírói gárda, eddig csak egy TD-t vettek el.jajj....el ne kezd már ezt lécci
Cypress
Klaci79
több mint 6 éve
Majd a 4. negyedben, amikor igazán fájni fog...Hálistennek elkiabáltam 😀Ismerem a csapatom....ez nem az a forma, ahol átmegyünk rajtatok RZ-ban
LeviPoki
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
A főbírónak az anyja picsáját, a vak segédjei pedig szarjanak sünt. Egyébként kedves, aranyos ma éjjel a bírói gárda, eddig csak egy TD-t vettek el.jajj....el ne kezd már ezt lécci
Cypress
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Hálistennek elkiabáltam 😀Ismerem a csapatom....ez nem az a forma, ahol átmegyünk rajtatok RZ-ban
LeviPoki
több mint 6 éve
Cypress
3 228
A főbírónak az anyja picsáját, a vak segédjei pedig szarjanak sünt. Egyébként kedves, aranyos ma éjjel a bírói gárda, eddig csak egy TD-t vettek el.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Hálistennek elkiabáltam 😀
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Lassan,de biztosan,ez a legszarabb.Egy mákos hosszúból bárki csinál TD-t,de 99-et tudatosan végig menni,az nem mindegy.Végig mennek 99 yardot úgy,hogy hozzá se tudunk szólni.eddig is alig lassan haladtunk...én nem látom azt az átütőerőt ami kellene a RZ-ban....sajnos 😕
LeviPoki
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Végig mennek 99 yardot úgy,hogy hozzá se tudunk szólni.eddig is alig lassan haladtunk...én nem látom azt az átütőerőt ami kellene a RZ-ban....sajnos 😕
LeviPoki
több mint 6 éve
xtaki
3 441
ez szineszkedes volt juju, kurvagyorsan fejezd abba
több mint 6 éve
gedam
5 905
így felesleges blitzelni ennyi emberrel, nem érünk oda
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Végig mennek 99 yardot úgy,hogy hozzá se tudunk szólni.
több mint 6 éve
gedam
5 905
de az volt, odaértek volnaAkkorra holdingot viccCsoportrangadó,ne zászlózzuk inkább szarrá.Nem volt olyan durva amúgy sem.
KeyG
LeviPoki
több mint 6 éve
gedam
5 905
nikomolyan??nem voltak 12-en, csak 11-en. 10-en maradtak fenn, én úgy láttam
ezt a szart kell challengelni?
es ha megnyeri, akkor mi a fasz van?
first down?
es?
xtaki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Akkorra holdingot viccCsoportrangadó,ne zászlózzuk inkább szarrá.Nem volt olyan durva amúgy sem.
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 493
Akkorra holdingot vicc
több mint 6 éve
xtaki
3 441
komolyan??ezt a szart kell challengelni?
es ha megnyeri, akkor mi a fasz van?
first down?
es?