Pittsburgh Steelers - New York Jets
több mint 8 éve
xtaki
3 441
lent, de kivul...de meg under reviewLent volt a lába?Ha még a Skins is nyerne...nem ugy nez ki 😕
bcsarli
xtaki
bcsarli
több mint 8 éve
Szerintem incompleteLent volt a lába?Ha még a Skins is nyerne...nem ugy nez ki 😕
bcsarli
xtaki
bcsarli
több mint 8 éve
Lent volt a lába?Ha még a Skins is nyerne...nem ugy nez ki 😕
bcsarli
xtaki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Powell a saját OLjében esik el, tökéletes végszó, grat a Steelersnek és sok sikert nekik a továbbiakban!
több mint 8 éve
Ha még a Skins is nyerne...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jó eséllyel december végéig. 😉ezt minek kérték ki?Because fuck you I'm Todd Bowles that's why 😀
bcsarli
újabb TD, grat Steelers, mi meg csendben anyázunk még 1-2 hétig
toam
több mint 8 éve
ezt minek kérték ki?Because fuck you I'm Todd Bowles that's why 😀
bcsarli
újabb TD, grat Steelers, mi meg csendben anyázunk még 1-2 hétig
több mint 8 éve
Jó pihenést az uraknak, új hét, új remények! Sziasztok! 😊
több mint 8 éve
Kóc csak bekente csirízzel a 2 félidőre a kesztyűt. .-)
több mint 8 éve
Csak ne basszunk ráBiztos úgy gondolják, hogy bele kell jönnie Bellnektulhasznaljuk Bell-t, DW is van...Teljesen igazad van. DW ne essen ki a formából, mert egyébként élete formájában játszott.
xtaki
vontod
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ezt minek kérték ki?Hagyjuk is, arrébb is vágtam a távirányítót és a válasz h kapjunk egy TDt.
bcsarli
több mint 8 éve
ezt minek kérték ki?
több mint 8 éve
Biztos úgy gondolják, hogy bele kell jönnie Bellnektulhasznaljuk Bell-t, DW is van...Teljesen igazad van. DW ne essen ki a formából, mert egyébként élete formájában játszott.
xtaki
vontod
több mint 8 éve
tulhasznaljuk Bell-t, DW is van...Teljesen igazad van. DW ne essen ki a formából, mert egyébként élete formájában játszott.
xtaki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
xtaki
3 441
tulhasznaljuk Bell-t, DW is van...
több mint 8 éve
a Soldiéra ment volna.mondjuk azt hogy most sem mentek neki, azt már tényleg nem értem.hát elég későn jött az ütés.
bcsarli
bcsarli
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Remélem Bowles-t szétkapja a média a meccs után, megérdemli beszari farokja.Mi a fasz van embeeeeeeer, 7 kibaszott perc és punt?Mondom nem akartok nyerni.
Beki
vontod
több mint 8 éve
mondjuk azt hogy most sem mentek neki, azt már tényleg nem értem.hát elég későn jött az ütés.
bcsarli
több mint 8 éve
Mi a fasz van embeeeeeeer, 7 kibaszott perc és punt?Mondom nem akartok nyerni.
Beki
több mint 8 éve
és hiányzik az a 3 pontMásodszor puntolunk 4&hangyafasznira, ezzel kb. visszaadtuk a 3 pont várható értékét
bcsarli
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mi a fasz van embeeeeeeer, 7 kibaszott perc és punt?
több mint 8 éve
mondjuk azt hogy most sem mentek neki, azt már tényleg nem értem.
több mint 8 éve
és hiányzik az a 3 pont