NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Preseason 2021
2 feliratkozó
több mint 3 éve
Ezert kar volt
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Továbbra is tartom, hogy McSorley megérdemelne egy esélyt arra, hogy kezdő lehessen valahol.Ha jol emlekszem 9 vagy 10 QB ment ki elotte a drafton 2019ben. Joparan boven bust hozza kepest. 6.koros lett. Jo karja van es furge is (nem Lamar szintje, de az) Dicserik a munkamoraljat, latni hogy nem fel, en is kedvelem.
dande
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
1 yardunk van tamadasban... Turnoverrel Tucker 56 yard "kozelbol" mar bebaszta. 😆
több mint 3 éve
A harmadik kiharcolt turnover! 👍 kene mar vele vmit kezdeni!
több mint 3 éve
Az O# -3 yardnal tart... Kemeny😅
több mint 3 éve
Patrick Queen percei
több mint 3 éve
Eddig a futasokat fogjuk, a cornereinket meg erosen teszteljuk...
több mint 3 éve
Hill nem a QB posztra kapott ennyi pénzt...így viszont az kiherélveok de erre ott lenne 100 másik qb tized annyi pénzértÉrtem én, hogy Payton nagy QB suttogó (az egyszem amúgy is zseni Breesel futva) de mit akarnak még mindig Hillel????Top5 pick?
dande
Winstonra még kíváncsi leszek, de Hill meccsen belül sem lesz soha konzisztens, nemhogy mérkőzéseken keresztül 😕
clbass
dande
több mint 3 éve
ok de erre ott lenne 100 másik qb tized annyi pénzértÉrtem én, hogy Payton nagy QB suttogó (az egyszem amúgy is zseni Breesel futva) de mit akarnak még mindig Hillel????Top5 pick?
dande
Winstonra még kíváncsi leszek, de Hill meccsen belül sem lesz soha konzisztens, nemhogy mérkőzéseken keresztül 😕
clbass
több mint 3 éve
Értem én, hogy Payton nagy QB suttogó (az egyszem amúgy is zseni Breesel futva) de mit akarnak még mindig Hillel????Top5 pick?
dande
több mint 3 éve
Értem én, hogy Payton nagy QB suttogó (az egyszem amúgy is zseni Breesel futva) de mit akarnak még mindig Hillel????
több mint 3 éve
mondjuk a Jags kemény, hogy kijöttek a kezdő támadósorral 😀
több mint 3 éve
Üdv az NFL-ben TL!🤣🤣Minek ide Thomas?Másodiknak 😛
#1 😎
steelwolf
clbass
több mint 3 éve
Go Ravens! ☺
több mint 3 éve
Minek ide Thomas? #1 😎
több mint 3 éve
Jó estét! WHO DAT!
több mint 3 éve
van értelme majd visszanézni? 😀40 perces condensedben igen, márcsak azért is hogy eldöntsd szerinted Lakat vagy Hídvíz a jobb. Amúgy rég volt ilyen nagy különbségű győzelmünk 😀
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
van értelme majd visszanézni? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Asszem kezdésnek elég is ebből ennyi. 😂Egyébként elsőre nekem maga Mondd nem tűnik annyira katasztrófának.
A csapat ellenben igen. 😂 Még ha 1-2 kivétellel a 3. számú csapat játszik, akkor is brutálisan megagiga gyenge.
több mint 3 éve
Hat úgy láttam pont lemaradtam Bridgewater egyetlen TD-jerol. Első meccsnek amúgy ez nem volt rossz. Jó kis önbizalomnovelo volt ez mindenkinek.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
úgy érti hogy eldőljön Lock a kezdőjöhetne pár bridgewater pick hogy eldőljön a storyMár rég eldőlt. 🙂
eaglesmcnabb
Mindenesetre azért Ti már versenyeztetitek a QB1-2őt rendesen.
PatrickSKOL
Mondjuk ez most szép drive volt Teddy-től
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz