NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Preseason 2021

2 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 549 — maci faszán vitézkötés
Ma a Szentek vedofalanak a kriptonitja a Neutral Zone Infraction...

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ezert kar volt

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Továbbra is tartom, hogy McSorley megérdemelne egy esélyt arra, hogy kezdő lehessen valahol.
dande
Ha jol emlekszem 9 vagy 10 QB ment ki elotte a drafton 2019ben. Joparan boven bust hozza kepest. 6.koros lett. Jo karja van es furge is (nem Lamar szintje, de az) Dicserik a munkamoraljat, latni hogy nem fel, en is kedvelem.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Továbbra is tartom, hogy McSorley megérdemelne egy esélyt arra, hogy kezdő lehessen valahol.

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
1 yardunk van tamadasban...
Turnoverrel Tucker 56 yard "kozelbol" mar bebaszta. 😆

több mint 3 éve
A harmadik kiharcolt turnover! 👍 kene mar vele vmit kezdeni!

több mint 3 éve
Az O# -3 yardnal tart... Kemeny😅

több mint 3 éve
Patrick Queen percei

több mint 3 éve
Eddig a futasokat fogjuk, a cornereinket meg erosen teszteljuk...

több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Értem én, hogy Payton nagy QB suttogó (az egyszem amúgy is zseni Breesel futva) de mit akarnak még mindig Hillel????
dande
Top5 pick?
Winstonra még kíváncsi leszek, de Hill meccsen belül sem lesz soha konzisztens, nemhogy mérkőzéseken keresztül 😕
clbass
ok de erre ott lenne 100 másik qb tized annyi pénzért
dande
Hill nem a QB posztra kapott ennyi pénzt...így viszont az kiherélve
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Értem én, hogy Payton nagy QB suttogó (az egyszem amúgy is zseni Breesel futva) de mit akarnak még mindig Hillel????
dande
Top5 pick?
Winstonra még kíváncsi leszek, de Hill meccsen belül sem lesz soha konzisztens, nemhogy mérkőzéseken keresztül 😕
clbass
ok de erre ott lenne 100 másik qb tized annyi pénzért
több mint 3 éve
dande
Top5 pick?
több mint 3 éve
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
mondjuk a Jags kemény, hogy kijöttek a kezdő támadósorral 😀
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 415 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Üdv az NFL-ben TL!

Minek ide Thomas?
#1 😎
steelwolf
Másodiknak 😛
clbass
🤣🤣
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
na, bust 😀

több mint 3 éve
Go Ravens! ☺

több mint 3 éve
Minek ide Thomas?
#1 😎
steelwolf
Másodiknak 😛
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 415 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Minek ide Thomas?
#1 😎
több mint 3 éve
Jó estét! WHO DAT!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 585 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
van értelme majd visszanézni? 😀
Negritis
40 perces condensedben igen, márcsak azért is hogy eldöntsd szerinted Lakat vagy Hídvíz a jobb. Amúgy rég volt ilyen nagy különbségű győzelmünk 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
van értelme majd visszanézni? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 395
Asszem kezdésnek elég is ebből ennyi. 😂
Egyébként elsőre nekem maga Mondd nem tűnik annyira katasztrófának.
A csapat ellenben igen. 😂 Még ha 1-2 kivétellel a 3. számú csapat játszik, akkor is brutálisan megagiga gyenge.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 216 — #officialBoliever
Hat úgy láttam pont lemaradtam Bridgewater egyetlen TD-jerol.

Első meccsnek amúgy ez nem volt rossz. Jó kis önbizalomnovelo volt ez mindenkinek.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 585 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
jöhetne pár bridgewater pick hogy eldőljön a story
eaglesmcnabb
Már rég eldőlt. 🙂
Mindenesetre azért Ti már versenyeztetitek a QB1-2őt rendesen.
PatrickSKOL
úgy érti hogy eldőljön Lock a kezdő
Mondjuk ez most szép drive volt Teddy-től

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz