NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Preseason 2021
2 feliratkozó
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nem tudom mennyire kezdett az alap OL a Phinsnél. Viszont Bears front második, harmadik sora is veri.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Fields rookie élete első meccsén. Ki is szaladt jobbra a tök üres zsebből. Tipikus rookie dolog azoknál akiknek jó a lába.Elegge rossz field position-ben kezdett. A tarsak se segitettek. Masodik drive-ban remelem tobbet latunk
tüsi91
több mint 3 éve
oké de első éles passz play fields cadence-ével.4 eve van a ligaban. Azert nem kene egy preseason meccsen ennyire beizgulniaNa bazz. Wims, mint valami rookie.izgult, nem számit
Toto21
briareos
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 950
4 eve van a ligaban. Azert nem kene egy preseason meccsen ennyire beizgulniaNa bazz. Wims, mint valami rookie.izgult, nem számit
Toto21
briareos
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Fields rookie élete első meccsén. Ki is szaladt jobbra a tök üres zsebből. Tipikus rookie dolog azoknál akiknek jó a lába.
több mint 3 éve
Na bazz. Wims, mint valami rookie.izgult, nem számit
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Levagtuk idaig a palyat Fields-nek a playbook-al. Remelem a masodik drive jobb lesz
több mint 3 éve
www.vipleague.lc/3-chicago-bears-vs-miami-dolphins-live-streamingItt àltalában lehet találni streamet
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Na bazz. Wims, mint valami rookie.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Elso passz lehetne egy hosszu TD passz. 😀
több mint 3 éve
Fields time 😉
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Fields Time vegre!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Az igen!
több mint 3 éve
jepp a bears broadcast crew is TE-nek mondta, nem is feltétlenül kell tudni nem fanoknak h mi a posztjaSorry azt hittem Hollins is TE. Nem tolt be a Score NFL.com-onWR-nek ment mar passz a Dolphins-nal?hollinsnak jópár
Toto21
briareos
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Sorry azt hittem Hollins is TE. Nem tolt be a Score NFL.com-onWR-nek ment mar passz a Dolphins-nal?hollinsnak jópár
Toto21
briareos
több mint 3 éve
WR-nek ment mar passz a Dolphins-nal?hollinsnak jópár
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 950
WR-nek ment mar passz a Dolphins-nal?
több mint 3 éve
Tua kepes eleg szep megoldasokraudfa szintű bust
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Tua kepes eleg szep megoldasokra
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Ogletree nem lassú, egy lépést maradt le Gesickiről, szerintem nem ezt a routet várta és aláakart vágni.Teny jo erzeke van. Az a goal line stop az nagyon nagy volt
Faszi simán rosteren van.
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ogletree nem lassú, egy lépést maradt le Gesickiről, szerintem nem ezt a routet várta és aláakart vágni. Faszi simán rosteren van.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Most meg rombol. Ez tetszett