NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
89
11
22:05
Baltimore Ravens - Philadelphia Eagles
43
11
22:25
New Orleans Saints - Los Angeles Rams
11
7
22:05
RedZone week 13
1 órája
Ha nyersz, akkor általában nem vagy szomorú😀Leonard Williamsnek mekkora meccse van, igazi revenge gameGeno sem szomorú a Metlifeban ha nyer
zacknorb
ozibozi
Kivéve ha tankoló GM vagy
1 órája
ozibozi
17 251
Leonard Williamsnek mekkora meccse van, igazi revenge gameGeno sem szomorú a Metlifeban ha nyer
zacknorb
1 órája
Leonard Williamsnek mekkora meccse van, igazi revenge game
1 órája
ha már mi nem nyerünk, akkor hajrá Jets 😀
1 órája
Ez az idei Westbrook-Ikhine szezon egészen beteg, a catcheinek iszonyat nagy része TD 😀
1 órája
Viking Cards is izgi
1 órája
Na ez szèp volt a Coltstól
1 órája
A-Rich ad rövid passzt Piercenek az utolsó 20 másodpercben -7-nél, na ezt nem láttam jönni.Egyik utolsó play volt, amire gondoltam volna.
De a kettest azért futja 😀 (csóró Pats)
1 órája
Cousins xdd
2 órája
Kuzin bazd 😀 😀 Penix lehozta volna eztNem tudom mi bajotok vele, nekem tetszik amit csinál.
mustaine
2 órája
ozibozi
17 251
Jóval Izgibb a red zone-t nézni mikor az 1/1-et akarod megszerezni, mint mikor aFogalmatlan csapatodnak szurkolsz✌️
2 órája
Murray 😀😀
2 órája
Maserati Marv!Két ennél ellentétesebb szó nem igazán letezik, mégis egy embert takar😃
Löfli
2 órája
Maserati Marv!
2 órája
Fuhh de buta pick six Kuzintól
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 órája
A Falcons Still el akarja veszíteni a csoportot😂
2 órája
Romo is elkúrja
3 órája
jézusom Slye stadionbú ki
3 órája
#collegekickers átköltözött a mai napra is? 😀
3 órája
Azè mèg ma meg mondjuk a Steel ellen is szívunk úgyhogy mèg lehet baj 😁Nem értem mit izgultok, mikor az NFC Eastben nincs már régen ismétlés a csoportgyőzelem tekintetében. Eldőlt ki nyeri meg, ki megy wild cardra, nincs ittt semmi látnivaló😜Na hali úgy látom a Titanstől nem sok jóra számírhatunk 😏Azé' na, a lóf*sznak is van vége 😀
dande2
warr_b
ozibozi