NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 973
61
22:10 SUGAR BOWL, Georgia vs Notre Dame - ARENA4
San Francisco 49ers - Detroit Lions
2 napja
Purdy ezt pont bele Körbi Jóska kezébe
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
southmiki
671
Moody megérte a 3.körös picket 😆 gratula Lynch
2 napja
southmiki
671
Sztem nagy hiba mert idén kiderült nem akkora zseni mint sokan mondják ráadásul ez az év rajta ment ment el,csak is kizárólagos rajta.Én pont fordítva gondolom.Jó de ott fixen maradnának a a HC-k. Ellenben 49ersnél amíg Sanyi a HC addig gyűrű nem lessz.Idén sérülések ellenére nem így kéne állniuk.Legnagyobb szívfájdalom lesz, ha Chicagoban köt ki!
UtleyÉn úgy gondolom, ő Bills, Bengals helyekre pályázna.49ersbe mehetne mert minden adott játékos szempontból,csak ki kéne rúgni Sanyit meg Lynchet.bazdmeg ez mi play voltEgy zseni a Ben Johnson, nem csodálom hogy szar csapatba nem is megy el
Kúrfürst briareos
KeyG
southmiki
KeyG
southmiki
Szerintem Sanyi marad a másik kettő nem biztos.
KeyG
2 napja
KeyG
9 828
Én pont fordítva gondolom.Jó de ott fixen maradnának a a HC-k. Ellenben 49ersnél amíg Sanyi a HC addig gyűrű nem lessz.Idén sérülések ellenére nem így kéne állniuk.Legnagyobb szívfájdalom lesz, ha Chicagoban köt ki!
UtleyÉn úgy gondolom, ő Bills, Bengals helyekre pályázna.49ersbe mehetne mert minden adott játékos szempontból,csak ki kéne rúgni Sanyit meg Lynchet.bazdmeg ez mi play voltEgy zseni a Ben Johnson, nem csodálom hogy szar csapatba nem is megy el
Kúrfürst briareos
KeyG
southmiki
KeyG
southmiki
Szerintem Sanyi marad a másik kettő nem biztos.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
Utley
278
Ha már megy, akkor Jacksonville-be menjen!
2 napja
southmiki
671
Jó de ott fixen maradnának a a HC-k. Ellenben 49ersnél amíg Sanyi a HC addig gyűrű nem lessz.Idén sérülések ellenére nem így kéne állniuk.Legnagyobb szívfájdalom lesz, ha Chicagoban köt ki!
Kúrfürst briareos
KeyG
southmiki
KeyG
2 napja
KeyG
9 828
Legnagyobb szívfájdalom lesz, ha Chicagoban köt ki!
Utley
Én úgy gondolom, ő Bills, Bengals helyekre pályázna.49ersbe mehetne mert minden adott játékos szempontból,csak ki kéne rúgni Sanyit meg Lynchet.bazdmeg ez mi play voltEgy zseni a Ben Johnson, nem csodálom hogy szar csapatba nem is megy el
Kúrfürst briareos
KeyG
southmiki
2 napja
southmiki
671
Legnagyobb szívfájdalom lesz, ha Chicagoban köt ki!Riválishoz csak nem megy. én örülnék ha Patshez menne pénz van irányító van csak sajnos Mayo is van 😔
Utley
2 napja
southmiki
671
49ersbe mehetne mert minden adott játékos szempontból,csak ki kéne rúgni Sanyit meg Lynchet.bazdmeg ez mi play voltEgy zseni a Ben Johnson, nem csodálom hogy szar csapatba nem is megy el
Kúrfürst briareos
KeyG
2 napja
KeyG
9 828
bazdmeg ez mi play voltEgy zseni a Ben Johnson, nem csodálom hogy szar csapatba nem is megy el
Kúrfürst briareos
2 napja
Utley
278
Ahogy mondod!A védelem jelen állapotában “életképtelen”!Practice Squad szint a front 7
Utley
KeyG
2 napja
KeyG
9 828
Mondjuk a sisak a sisaknak is bedobhatták volna
2 napja
KeyG
9 828
A védelem jelen állapotában “életképtelen”!Practice Squad szint a front 7
Utley
2 napja
KeyG
9 828
Az a baj a Lions D-t ( ami tudjuk miért nincs ) valaki nagyon ki fogja tömni a playoff fociban.
2 napja
Utley
278
A védelem jelen állapotában “életképtelen”!
2 napja
KeyG
9 828
Mindkét csapat nyerni akar, ez látszik, ez már jó
3 napja
2:15, Arena4