San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 2 éve
Jimmy brillírozik
több mint 2 éve
Most mondanám, hogy holnap sok melóm van , és ki kell csekkolnom, de ez nem igaz. Egyszerűen unom Genot, azt ennyi.Wilsont izgalamasabb volt szidni, ja 😛 😉
Helmut _Professional drinker
több mint 2 éve
hát tőlünk biztos senki semSírt mindenki Lance szar, Jimmyvel több esély van, hát tessékMindenki üljön bele aki Jimmyt kívánta.. megkaptátokszerintem nem követelte senki Jimmyt habzó szájjal
playmaker90
Nemzetes és Méltóságos petey
playmaker90
több mint 2 éve
Most mondanám, hogy holnap sok melóm van , és ki kell csekkolnom, de ez nem igaz. Egyszerűen unom Genot, azt ennyi.
több mint 2 éve
playmaker90
215
Sírt mindenki Lance szar, Jimmyvel több esély van, hát tessékMindenki üljön bele aki Jimmyt kívánta.. megkaptátokszerintem nem követelte senki Jimmyt habzó szájjal
playmaker90
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 2 éve
Mindenki üljön bele aki Jimmyt kívánta.. megkaptátokszerintem nem követelte senki Jimmyt habzó szájjal
playmaker90
több mint 2 éve
De nagy play volt...
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
bárkinek működő link?givemenflstreams.com/nflstream/49ers-live-stream?sport=american-football
Kenny91
momentán ez még megy.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Sanyi tehetné felrakna a pályára 11 futót...Tekintve hogy milyen hatékonyan védekezünk az ellen, nem is rossz ötlet...
Kenny91
több mint 2 éve
Jimmy tudta, hogy ez lesz...azért maradt, mert játszani akart...
több mint 2 éve
Kenny91
321
bárkinek működő link?
több mint 2 éve
Kenny91
321
Sanyi tehetné felrakna a pályára 11 futót...
több mint 2 éve
playmaker90
215
Mindenki üljön bele aki Jimmyt kívánta.. megkaptátok
több mint 2 éve
Harlequin
332
Nyilván ez picit gonosznak fog tűnni (nem annak szánom), de nem biztos, hogy ez rossz a ninersnek, látva a múlt heti teljesítményét.Nerm ezen a szezonon van a hangsúly , sokkal inkább hogy Lance tapasztalatot , rutint szerezzen , és felvegye az NFL ritmusát. Hát így nem tudom hogy fogja ezeket...
shagi0206
több mint 2 éve
Mr. Irrelevant nevezve van a meccsre? Jimmy lesérül ki jön be helyére?
több mint 2 éve
A 49ers ultrák merre?Ízlelgetjük a helyzetet. Keressük a szavakat..... De azért örömmel nézünk az eredményjelzőre 😊
akdestroyer
több mint 2 éve
12th member
1 053
Azert az kesz csoda h meg csak 6pontot kaptunk😀futassal semmit nem tudunk kezdeni egyelore
több mint 2 éve
Páros év, ergo megsérül korán a 9ers kezdő QBCsak most tanultak, és az eddigi kezdő volt a csere
több mint 2 éve
Akkor a Lane projektnek is vége.......?😕 kicsit drága volt....
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Nyilván ez picit gonosznak fog tűnni (nem annak szánom), de nem biztos, hogy ez rossz a ninersnek, látva a múlt heti teljesítményét.