San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 2 éve
Bolond DK momentum lett volna.
több mint 2 éve
na itt most mi volt az elképzelés Sanyi? 4 és 8 mély laszti? ikszdé
több mint 2 éve
Most láttam egy képet, Lance bokája eléggé rendellenesen állt, simán törés is lehet, Jimmy time lesz ez idén is...
több mint 2 éve
Woolentől ez most kurva nagy védekezés volt.mintha köze lett volna hozzá XDDDDDDD
akdestroyer
több mint 2 éve
mondjuk Jimmy-ben benne van mindig 1 agyfasz intEz ellen a D ellen nem hiszem. 100 éves csúcson van a nyomorultkodás
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 2 éve
Igaza lesz Undinak Valdron egy 1 gyes alá.
több mint 2 éve
Én még nem vagyok magabiztos...innen tudunk még leolvadni...lásd 1 hete CsikágóbanBizony, ezt már megéltük sokszor. És a meccsek a második félidőben dőlnek el...
Alabama Niners
több mint 2 éve
Harlequin
332
Huf megint 😊 ez a srác mekkora S leszNekem is jók a megérzéseim vele kapcsolatban!!!
több mint 2 éve
Én még nem vagyok magabiztos...innen tudunk még leolvadni...lásd 1 hete Csikágóban
több mint 2 éve
Ezen nincs mit, majd megyek pénteken. A jegy nem veszett kárba Dannyi kivitte egy haverunkat.sajnálom 😕Nem, eltették a melót egy héttel.... 😕Most mondanám, hogy holnap sok melóm van , és ki kell csekkolnom, de ez nem igaz. Egyszerűen unom Genot, azt ennyi.azt hittem ezen a meccsen vagy
Helmut _Professional drinker
Ezért a rettenet fosért nem kár.
Vissza fogjuk még sírni Ken Nortont, asszem.
több mint 2 éve
Asszem inkább red zonet nézek.
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Jimmy G szerintem dacból kicsapja a csődör lőcsöt
több mint 2 éve
sajnálom 😕Nem, eltették a melót egy héttel.... 😕Most mondanám, hogy holnap sok melóm van , és ki kell csekkolnom, de ez nem igaz. Egyszerűen unom Genot, azt ennyi.azt hittem ezen a meccsen vagy
több mint 2 éve
Duff
3 133
No legalabb lehet hamar el lehet menni aludni
több mint 2 éve
Nem, eltették a melót egy héttel.... 😕Most mondanám, hogy holnap sok melóm van , és ki kell csekkolnom, de ez nem igaz. Egyszerűen unom Genot, azt ennyi.azt hittem ezen a meccsen vagy
több mint 2 éve
Harlequin
332
most komolyan, a playhívás nekem azt mutatja, hogy Shanny KURVÁRA nem bízik Trey-ben.....Nekem is az jött le , Lance-el futás futás hátán , JG meg 4 passzal végigmegy a pályán...
több mint 2 éve
Most mondanám, hogy holnap sok melóm van , és ki kell csekkolnom, de ez nem igaz. Egyszerűen unom Genot, azt ennyi.azt hittem ezen a meccsen vagy
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Persze.Karcol a #D is.Félidőben ér erre válaszolni?
Melyik tetszik ma jobban nektek, a coverage munka vagy a Geno-offense?
akdestroyer
Hanni
Addig énis próbálok fogyasztgatni valami alkoholt.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
most komolyan, a playhívás nekem azt mutatja, hogy Shanny KURVÁRA nem bízik Trey-ben.....
több mint 2 éve
Karcol a #D is.Félidőben ér erre válaszolni?
Melyik tetszik ma jobban nektek, a coverage munka vagy a Geno-offense?
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Karcol a D# is.Melyik tetszik ma jobban nektek, a coverage munka vagy a Geno-offense?
Szerkesztette: akdestroyer