San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 2 éve
Te? Itt? Hogyhogy?haha buzis vicc haha
Hamarabb zárt ma a Kék Osztriga? 😊
akdestroyer
több mint 2 éve
Steve Ribbed
396
Ha iden lehoznatok egy jo vagy kozel jo szezont garoppoloval h allnatok jovore Lance hez es a qb kerdeshez?Mindenkèpp Lance lesz a No1 QB jövőre is és Jimmyt remélem végre tényleg eltrédeljük.
Fantomas0429
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
braxa88
12 534
ne idézzétek petit, így látom mit ír.na a prosztó braxa csak nem bírt magávalTe? Itt? Hogyhogy?
Nemzetes és Méltóságos petey
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
na a prosztó braxa csak nem bírt magávalTe? Itt? Hogyhogy?
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Na, te speciel nem mehetsz.Ma is leugrik majd pár ember a bandwagonról.Annyira tetszik a Giants, hogy lehet én leugrok így pár év után 😊
Nem baj, legalább több hely marad nekem. =)
Végre egy 1/1hez méltó teljesítmény.
akdestroyer
Helmut _Professional drinker
A Geno offenseről heti szintű elemzéseket akarok!
Én is látni akarom a fényt az alagút végén. Biztos hogy van, hiszen kivettük a féket.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
csak szólok h (statok alapján) Wilson irtószar ma a texans ellen
több mint 2 éve
Ma is leugrik majd pár ember a bandwagonról.Annyira tetszik a Giants, hogy lehet én leugrok így pár év után 😊
akdestroyer
több mint 2 éve
braxa88
12 534
faszért kellett a vak QBt kiütni a meccsből...rövidtávon magunkat is szopatjuk, a frisonak meg kedvezünk a szezonra
több mint 2 éve
Ha iden lehoznatok egy jo vagy kozel jo szezont garoppoloval h allnatok jovore Lance hez es a qb kerdeshez?
több mint 2 éve
Teljesen vilagos es nincs is erte harag , sajnos az en hozzaszolasom a szomoru valosag megfogalmazasaszarkazmus volt 😊Csere QB- vel is verjük a Seahawks-ot... 🤔A ti csere qb tok franchise iranyito lenne nalunk szoval nqlunk csak csere csere qb-k vannak
Steve Ribbed
Fantomas0429
több mint 2 éve
szarkazmus volt 😊Csere QB- vel is verjük a Seahawks-ot... 🤔A ti csere qb tok franchise iranyito lenne nalunk szoval nqlunk csak csere csere qb-k vannak
Steve Ribbed
Fantomas0429
több mint 2 éve
Csere QB- vel is verjük a Seahawks-ot... 🤔A ti csere qb tok franchise iranyito lenne nalunk szoval nqlunk csak csere csere qb-k vannak
Steve Ribbed
több mint 2 éve
Steve Ribbed
396
Csere QB- vel is verjük a Seahawks-ot... 🤔
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Tetszett hogy hamar beengedük, így lesz idő a válaszTD-re még a félidő előtt.
több mint 2 éve
Ma is leugrik majd pár ember a bandwagonról.Komolyan annak kell szurkolni, hogy mindenki nullába alázzon minket, hátha eltakarodik az öreg a faszba és elkezdhet pislákolni a fény az rebuild alagút végén.
akdestroyer
több mint 2 éve
Ez amugy szabalyos h a vedot ralokik a returnerre?nem lökték btw
12th member
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Ma is leugrik majd pár ember a bandwagonról.Nem baj, legalább több hely marad nekem. =)
több mint 2 éve
Juci!most nem adta ki a makker a Hawksnak GL-on mint múlt héten
több mint 2 éve
Kabaré geci!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Sebii
3 526
Na nekem ennyi elég volt ebből, inkább kialszom magam...
több mint 2 éve
12th member
1 053
Ez amugy szabalyos h a vedot ralokik a returnerre?