Seattle Seahawks - Buffalo Bills
20 napja
Azt hiszem most kezd szétesni a csapat. Túl sok a frusztráció a védelemben.Meséltem már Frazierről, legjobb helyen vagytok a Bills fanok imádják.
KB23
20 napja
Ugyanezt elmondhatod még kb 12 csapatról pl a Seattleről is.Attól hogy a Bills kibaszta a keret felét még simán contender szint a csapat. Ezzel a kerettel egy picit értelmesebb edzői stábbal simán reális lenne az SB elvárás.Nem tudom van e amúgy ennél szarabbul coacholt contender csapat jelenleg az NFL-benContender??? A kétcsapat közül az egyik kibaszta az offseasonban a keret felét- nem, ez nem a Seattle volt!!!!
ThySoul
A Seattle kibaszta a HOF edzőjét (jogosan) 2db 9-7- es szezon után, 2 db büntetően erős draft után, majd idén újra draftolt egy méregerőset. Geno Smith időnként balfasz, de amúgy legitim FR QB. DK nyilván probléma.
Az a Seattle fanok marketingkampánya, hogy rebuild van.
Na ennek fényében vicces a mapettkedés.
Helmut Zimmer
ThySoul
20 napja
KB23
782
Nem szégyen kikapni egy Bills-től, de az hogy hogy kapunk ki már más kérdés.
20 napja
KB23
782
Azt hiszem most kezd szétesni a csapat. Túl sok a frusztráció a védelemben.
20 napja
ThySoul
1 614
Attól hogy a Bills kibaszta a keret felét még simán contender szint a csapat. Ezzel a kerettel egy picit értelmesebb edzői stábbal simán reális lenne az SB elvárás.Nem tudom van e amúgy ennél szarabbul coacholt contender csapat jelenleg az NFL-benContender??? A kétcsapat közül az egyik kibaszta az offseasonban a keret felét- nem, ez nem a Seattle volt!!!!
ThySoul
A Seattle kibaszta a HOF edzőjét (jogosan) 2db 9-7- es szezon után, 2 db büntetően erős draft után, majd idén újra draftolt egy méregerőset. Geno Smith időnként balfasz, de amúgy legitim FR QB. DK nyilván probléma.
Helmut Zimmer
20 napja
Okos fiúk ezek na.
20 napja
KB23
782
Vannak gondok a védő falban
20 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Van egy kis belvillongás, ahogy látom.
20 napja
Hall, bmeg!
20 napja
Nem tudom van e amúgy ennél szarabbul coacholt contender csapat jelenleg az NFL-benContender??? A kétcsapat közül az egyik kibaszta az offseasonban a keret felét- nem, ez nem a Seattle volt!!!!
ThySoul
20 napja
KB23
782
Mondanám hogy az eső kiegyenlíti az esélyeket de így inkább úgy néz ki, hogy még benabbak vagyunk
20 napja
shagi0206
10 905
Ez így volt felrajzolva...
20 napja
Sebii
3 516
Josh középpályásra itta magát és ez is bejön nekik 😀
20 napja
Bazsinho
998
Allen labbal is jó,.fasza kis passz volt
20 napja
dupla szekundesr szégyenérzet ez a meccs nekemCimboráid mennyire nevetnek a szakértői csoportotokban? 😀
Helmut Zimmer
20 napja
KB23
782
Hát ez már csak a szokásos 😄Ez a meccs már olyan mint a laar pour laar. 🤣inkább www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg
KB23
LanceVance
20 napja
LanceVance
1 375
Ez a meccs már olyan mint a laar pour laar. 🤣inkább www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg
KB23
20 napja
KB23
782
A bírók sincsenek a helyzet magaslatán. 😄
20 napja
KB23
782
Ez a meccs már olyan mint a laar pour laar. 🤣
20 napja
12th member
1 053
Végre eljutunk a redzone-ba, erre 14pont helyett sikerült 3pontot összehozni…
20 napja
dupla szekundesr szégyenérzet ez a meccs nekem
20 napja
Na jo, ez kurva vicces volt 😃
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏