Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
Vance elkapta??? ...megvárom az ismétlést biztos-e!
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Vannak még csodák, VMcD TD
több mint 9 éve
ASR10
135
what a fucin' drive...
több mint 9 éve
Josszi
3 362
na jó én megyek inkább olvasni a Jags szurkolók kézikönyvét 2014-ből : maradjunk vidámak minden körülmények között
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Akkor marad Tomsula?
több mint 9 éve
Josszi
3 362
dehogyisnem 😀 csak ki voltam kapcsolva..te nem vállaltad volna el? ...akár csak a feléért?rendben igazad van.. DL coachnak mehet vissza, most meg élvezze a 4,8 millát ezért amit nyújtNem azt mondom, hogy Tomsula géniusz, de amiatt, hogy HC-ként egy kalap szart sem ér, nem kell törölni azokat az erényeket és eredményeket amiket a DL-el elért.vágom igen... ha arra célzol hogy tudom vagy hogy értem e... vele jött, és a konzervatív sémájával nagyon jó védelmünk is volt... hol van itt Tomsula mint géniusz??azt vágod ugye, hogy Fangio Hárbóval együtt jött? Nem mondtam, hogy LB edző volt!oké.. akkor csak Tomsuláé a credit, igaz Cowboy már ő előtte is ott volt a toppon, igaz probowler 209től lett.. a Lb sor Willis és Bo pedig szerintem az ő tanácsai nélkül is tette a dolgát.. ja meg volt egy Fangio is nem? aki talán elmondta mit szeretne a DL-től????? Kész játékosokat ??? Ne viccelj.azért más majdnem kész játékosokat helyrerakni a a DL-be mint csapatot vezetni... ne legyünk már érzékenyekaz ne zavarjon, hogy a rettegett 49ers DL-t az elmúlt 7 évbe Tomsula edzette, azokat akik ellen futni nem lehetett. Azért maradjunk meg a józanság szintjén!ennél a szertáros is jobb. Mondjuk rossz példa, mert jelenleg is a szertáros van kinevezveVan az a pénz mennyiség amiről vissza lehetne hozni Willis, Montana, Clarck, Davis, Young, Harbaugh-ékat.😀egy általános megjegyzés: attól, hogy valaki jó játékos volt, nem jelenti azt, hogy jó edző vagy vezető.
Coolearie
Alabama Niners
dankodavid
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
ezt meghagyom költői kérdésnekA kérdés az, hogy fog-e York tanulni ebből az évből?ennyi, tényleg egy korszakos front 7-et raktak fel, taktikával meg minden, de talán meg kellett volna maradni a kaptafánál, de York ilyen balfasz ha fel kell venni valakit, és mivel olcsójános, inkább belülről nevez ki.rendben igazad van.. DL coachnak mehet vissza, most meg élvezze a 4,8 millát ezért amit nyújtNem azt mondom, hogy Tomsula géniusz, de amiatt, hogy HC-ként egy kalap szart sem ér, nem kell törölni azokat az erényeket és eredményeket amiket a DL-el elért.vágom igen... ha arra célzol hogy tudom vagy hogy értem e... vele jött, és a konzervatív sémájával nagyon jó védelmünk is volt... hol van itt Tomsula mint géniusz??azt vágod ugye, hogy Fangio Hárbóval együtt jött? Nem mondtam, hogy LB edző volt!oké.. akkor csak Tomsuláé a credit, igaz Cowboy már ő előtte is ott volt a toppon, igaz probowler 209től lett.. a Lb sor Willis és Bo pedig szerintem az ő tanácsai nélkül is tette a dolgát.. ja meg volt egy Fangio is nem? aki talán elmondta mit szeretne a DL-től????? Kész játékosokat ??? Ne viccelj.azért más majdnem kész játékosokat helyrerakni a a DL-be mint csapatot vezetni... ne legyünk már érzékenyekaz ne zavarjon, hogy a rettegett 49ers DL-t az elmúlt 7 évbe Tomsula edzette, azokat akik ellen futni nem lehetett. Azért maradjunk meg a józanság szintjén!ennél a szertáros is jobb. Mondjuk rossz példa, mert jelenleg is a szertáros van kinevezveVan az a pénz mennyiség amiről vissza lehetne hozni Willis, Montana, Clarck, Davis, Young, Harbaugh-ékat.😀egy általános megjegyzés: attól, hogy valaki jó játékos volt, nem jelenti azt, hogy jó edző vagy vezető.
Coolearie
Alabama Niners
dankodavid
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Harbaugh inkább Baalke érdeme volt
petey
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
A kérdés az, hogy fog-e York tanulni ebből az évből?ennyi, tényleg egy korszakos front 7-et raktak fel, taktikával meg minden, de talán meg kellett volna maradni a kaptafánál, de York ilyen balfasz ha fel kell venni valakit, és mivel olcsójános, inkább belülről nevez ki.rendben igazad van.. DL coachnak mehet vissza, most meg élvezze a 4,8 millát ezért amit nyújtNem azt mondom, hogy Tomsula géniusz, de amiatt, hogy HC-ként egy kalap szart sem ér, nem kell törölni azokat az erényeket és eredményeket amiket a DL-el elért.vágom igen... ha arra célzol hogy tudom vagy hogy értem e... vele jött, és a konzervatív sémájával nagyon jó védelmünk is volt... hol van itt Tomsula mint géniusz??azt vágod ugye, hogy Fangio Hárbóval együtt jött? Nem mondtam, hogy LB edző volt!oké.. akkor csak Tomsuláé a credit, igaz Cowboy már ő előtte is ott volt a toppon, igaz probowler 209től lett.. a Lb sor Willis és Bo pedig szerintem az ő tanácsai nélkül is tette a dolgát.. ja meg volt egy Fangio is nem? aki talán elmondta mit szeretne a DL-től????? Kész játékosokat ??? Ne viccelj.azért más majdnem kész játékosokat helyrerakni a a DL-be mint csapatot vezetni... ne legyünk már érzékenyekaz ne zavarjon, hogy a rettegett 49ers DL-t az elmúlt 7 évbe Tomsula edzette, azokat akik ellen futni nem lehetett. Azért maradjunk meg a józanság szintjén!ennél a szertáros is jobb. Mondjuk rossz példa, mert jelenleg is a szertáros van kinevezveVan az a pénz mennyiség amiről vissza lehetne hozni Willis, Montana, Clarck, Davis, Young, Harbaugh-ékat.😀egy általános megjegyzés: attól, hogy valaki jó játékos volt, nem jelenti azt, hogy jó edző vagy vezető.
Coolearie
Alabama Niners
dankodavid
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
petey
több mint 9 éve
ennyi, tényleg egy korszakos front 7-et raktak fel, taktikával meg minden, de talán meg kellett volna maradni a kaptafánál, de York ilyen balfasz ha fel kell venni valakit, és mivel olcsójános, inkább belülről nevez ki.rendben igazad van.. DL coachnak mehet vissza, most meg élvezze a 4,8 millát ezért amit nyújtNem azt mondom, hogy Tomsula géniusz, de amiatt, hogy HC-ként egy kalap szart sem ér, nem kell törölni azokat az erényeket és eredményeket amiket a DL-el elért.vágom igen... ha arra célzol hogy tudom vagy hogy értem e... vele jött, és a konzervatív sémájával nagyon jó védelmünk is volt... hol van itt Tomsula mint géniusz??azt vágod ugye, hogy Fangio Hárbóval együtt jött? Nem mondtam, hogy LB edző volt!oké.. akkor csak Tomsuláé a credit, igaz Cowboy már ő előtte is ott volt a toppon, igaz probowler 209től lett.. a Lb sor Willis és Bo pedig szerintem az ő tanácsai nélkül is tette a dolgát.. ja meg volt egy Fangio is nem? aki talán elmondta mit szeretne a DL-től????? Kész játékosokat ??? Ne viccelj.azért más majdnem kész játékosokat helyrerakni a a DL-be mint csapatot vezetni... ne legyünk már érzékenyekaz ne zavarjon, hogy a rettegett 49ers DL-t az elmúlt 7 évbe Tomsula edzette, azokat akik ellen futni nem lehetett. Azért maradjunk meg a józanság szintjén!ennél a szertáros is jobb. Mondjuk rossz példa, mert jelenleg is a szertáros van kinevezveVan az a pénz mennyiség amiről vissza lehetne hozni Willis, Montana, Clarck, Davis, Young, Harbaugh-ékat.😀egy általános megjegyzés: attól, hogy valaki jó játékos volt, nem jelenti azt, hogy jó edző vagy vezető.
Coolearie
Alabama Niners
dankodavid
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
több mint 9 éve
te nem vállaltad volna el? ...akár csak a feléért?rendben igazad van.. DL coachnak mehet vissza, most meg élvezze a 4,8 millát ezért amit nyújtNem azt mondom, hogy Tomsula géniusz, de amiatt, hogy HC-ként egy kalap szart sem ér, nem kell törölni azokat az erényeket és eredményeket amiket a DL-el elért.vágom igen... ha arra célzol hogy tudom vagy hogy értem e... vele jött, és a konzervatív sémájával nagyon jó védelmünk is volt... hol van itt Tomsula mint géniusz??azt vágod ugye, hogy Fangio Hárbóval együtt jött? Nem mondtam, hogy LB edző volt!oké.. akkor csak Tomsuláé a credit, igaz Cowboy már ő előtte is ott volt a toppon, igaz probowler 209től lett.. a Lb sor Willis és Bo pedig szerintem az ő tanácsai nélkül is tette a dolgát.. ja meg volt egy Fangio is nem? aki talán elmondta mit szeretne a DL-től????? Kész játékosokat ??? Ne viccelj.azért más majdnem kész játékosokat helyrerakni a a DL-be mint csapatot vezetni... ne legyünk már érzékenyekaz ne zavarjon, hogy a rettegett 49ers DL-t az elmúlt 7 évbe Tomsula edzette, azokat akik ellen futni nem lehetett. Azért maradjunk meg a józanság szintjén!ennél a szertáros is jobb. Mondjuk rossz példa, mert jelenleg is a szertáros van kinevezveVan az a pénz mennyiség amiről vissza lehetne hozni Willis, Montana, Clarck, Davis, Young, Harbaugh-ékat.😀egy általános megjegyzés: attól, hogy valaki jó játékos volt, nem jelenti azt, hogy jó edző vagy vezető.
Coolearie
Alabama Niners
dankodavid
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 362
rendben igazad van.. DL coachnak mehet vissza, most meg élvezze a 4,8 millát ezért amit nyújtNem azt mondom, hogy Tomsula géniusz, de amiatt, hogy HC-ként egy kalap szart sem ér, nem kell törölni azokat az erényeket és eredményeket amiket a DL-el elért.vágom igen... ha arra célzol hogy tudom vagy hogy értem e... vele jött, és a konzervatív sémájával nagyon jó védelmünk is volt... hol van itt Tomsula mint géniusz??azt vágod ugye, hogy Fangio Hárbóval együtt jött? Nem mondtam, hogy LB edző volt!oké.. akkor csak Tomsuláé a credit, igaz Cowboy már ő előtte is ott volt a toppon, igaz probowler 209től lett.. a Lb sor Willis és Bo pedig szerintem az ő tanácsai nélkül is tette a dolgát.. ja meg volt egy Fangio is nem? aki talán elmondta mit szeretne a DL-től????? Kész játékosokat ??? Ne viccelj.azért más majdnem kész játékosokat helyrerakni a a DL-be mint csapatot vezetni... ne legyünk már érzékenyekaz ne zavarjon, hogy a rettegett 49ers DL-t az elmúlt 7 évbe Tomsula edzette, azokat akik ellen futni nem lehetett. Azért maradjunk meg a józanság szintjén!ennél a szertáros is jobb. Mondjuk rossz példa, mert jelenleg is a szertáros van kinevezveVan az a pénz mennyiség amiről vissza lehetne hozni Willis, Montana, Clarck, Davis, Young, Harbaugh-ékat.😀egy általános megjegyzés: attól, hogy valaki jó játékos volt, nem jelenti azt, hogy jó edző vagy vezető.
Coolearie
Alabama Niners
dankodavid
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Nem azt mondom, hogy Tomsula géniusz, de amiatt, hogy HC-ként egy kalap szart sem ér, nem kell törölni azokat az erényeket és eredményeket amiket a DL-el elért.vágom igen... ha arra célzol hogy tudom vagy hogy értem e... vele jött, és a konzervatív sémájával nagyon jó védelmünk is volt... hol van itt Tomsula mint géniusz??azt vágod ugye, hogy Fangio Hárbóval együtt jött? Nem mondtam, hogy LB edző volt!oké.. akkor csak Tomsuláé a credit, igaz Cowboy már ő előtte is ott volt a toppon, igaz probowler 209től lett.. a Lb sor Willis és Bo pedig szerintem az ő tanácsai nélkül is tette a dolgát.. ja meg volt egy Fangio is nem? aki talán elmondta mit szeretne a DL-től????? Kész játékosokat ??? Ne viccelj.azért más majdnem kész játékosokat helyrerakni a a DL-be mint csapatot vezetni... ne legyünk már érzékenyekaz ne zavarjon, hogy a rettegett 49ers DL-t az elmúlt 7 évbe Tomsula edzette, azokat akik ellen futni nem lehetett. Azért maradjunk meg a józanság szintjén!ennél a szertáros is jobb. Mondjuk rossz példa, mert jelenleg is a szertáros van kinevezveVan az a pénz mennyiség amiről vissza lehetne hozni Willis, Montana, Clarck, Davis, Young, Harbaugh-ékat.😀egy általános megjegyzés: attól, hogy valaki jó játékos volt, nem jelenti azt, hogy jó edző vagy vezető.
Coolearie
Alabama Niners
dankodavid
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
mi? a válla volt.. .nem sisak... mind1..Van egy jó szerelésünk, kapunk érte 15 yardot
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 362
vágom igen... ha arra célzol hogy tudom vagy hogy értem e... vele jött, és a konzervatív sémájával nagyon jó védelmünk is volt... hol van itt Tomsula mint géniusz??azt vágod ugye, hogy Fangio Hárbóval együtt jött? Nem mondtam, hogy LB edző volt!oké.. akkor csak Tomsuláé a credit, igaz Cowboy már ő előtte is ott volt a toppon, igaz probowler 209től lett.. a Lb sor Willis és Bo pedig szerintem az ő tanácsai nélkül is tette a dolgát.. ja meg volt egy Fangio is nem? aki talán elmondta mit szeretne a DL-től????? Kész játékosokat ??? Ne viccelj.azért más majdnem kész játékosokat helyrerakni a a DL-be mint csapatot vezetni... ne legyünk már érzékenyekaz ne zavarjon, hogy a rettegett 49ers DL-t az elmúlt 7 évbe Tomsula edzette, azokat akik ellen futni nem lehetett. Azért maradjunk meg a józanság szintjén!ennél a szertáros is jobb. Mondjuk rossz példa, mert jelenleg is a szertáros van kinevezveVan az a pénz mennyiség amiről vissza lehetne hozni Willis, Montana, Clarck, Davis, Young, Harbaugh-ékat.😀egy általános megjegyzés: attól, hogy valaki jó játékos volt, nem jelenti azt, hogy jó edző vagy vezető.
Coolearie
Alabama Niners
dankodavid
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
Josszi
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Azért ez egy bukósisakos bosszú volt.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Ellington meglepő módon el tud szakadniEddig miért nem használtuk? Érthetetlen dolgok vannak idén
petey
több mint 9 éve
Bödesh Him! by Patton