Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
hallod undi, sajnálod hogy nem ellenünk kell játszani minden héten nem? 😊
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Ez így keserves lesz
több mint 9 éve
Graham picit lepattant,
több mint 9 éve
Na, további Szép Estét!
több mint 9 éve
Istenem Lynch..
több mint 9 éve
sportot űzűnk abból, hogy valamelyik WR-t mindig üresen hagyjuk?Tudod itt nem szokás tartani a tempót.
Alabama Niners
több mint 9 éve
sportot űzűnk abból, hogy valamelyik WR-t mindig üresen hagyjuk?
több mint 9 éve
Nadal17
586
Körsz ...
több mint 9 éve
ASR10
135
az arcnak is van határa..😉sherman-re dobta a harmadikat bazmeg.. nem mondhatja senki hogy nincs arca..😀azért kivülre dobta azt a szíp szőke hercíg
ASR10
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 362
nézzük pozitivan ha ma kikapunk legalább York ocsmány fejét nem kell látnunk az öltözőben...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Rapunzel.sherman-re dobta a harmadikat bazmeg.. nem mondhatja senki hogy nincs arca..😀azért kivülre dobta azt a szíp szőke hercíg
ASR10
Josszi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
ASR10
135
ma mocskosul megég..sherman-re dobta a harmadikat bazmeg.. nem mondhatja senki hogy nincs arca..😀Arca van, karja meg agya már kevésbé.
ASR10
dankodavid
több mint 9 éve
Josszi
3 362
Azért ahogy Tomsula áll a vonal mellett tátott szájjal, az is megér egy misétöreg junó, óldiszsztáff bs generator v1.0
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Azért ahogy Tomsula áll a vonal mellett tátott szájjal, az is megér egy misétHát mondjuk nekem is lecsökkenne az IQ szintem ha ilyen csapatot kéne irányítanom.
SFGaben
több mint 9 éve
Josszi
3 362
sherman-re dobta a harmadikat bazmeg.. nem mondhatja senki hogy nincs arca..😀azért kivülre dobta azt a szíp szőke hercíg
ASR10
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Azért ahogy Tomsula áll a vonal mellett tátott szájjal, az is megér egy misét
több mint 9 éve
Én csak akkor nem vetek pár magvas gondolatot az erdménykövetőbe- persze, csak ha ráérek-, amikor iktiad is sixo önti a lájkbait hozzászólásokat az aktuális Hawks meccstopicban.
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
sherman-re dobta a harmadikat bazmeg.. nem mondhatja senki hogy nincs arca..😀Arca van, karja meg agya már kevésbé.
ASR10
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Josszi
3 362
gyertek röhögni... ma fun time vanTöbben is vagyunk szerintem, csak jót vagy semmit alapon egy ideje mindenki csendben van.Eddig sem értettem miért nem Rawls az elsőszámú back.aszittem szurkoloi kártya regg van nálatok azért nem jöttök...
undisputedly
Josszi
Az elhullott PO-ra tekintettel.
undisputedly
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
ASR10
135
sherman-re dobta a harmadikat bazmeg.. nem mondhatja senki hogy nincs arca..😀