Szombati dupla
11 hónapja
Újra meccs van, Pickens ellenére is.
11 hónapja
Hat amit Harris kapottmondjuk h2h miatt egy zászló elmaradt ...
Tibi76
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Hat amit Harris kapott
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
11 hónapja
valahogy se judit, se wilson nem hiányzikmondjuk patrick kicsit
11 hónapja
Ha gyenge a passzjáték, jobban lehet fókuszálni a futás megállítására.hogy a faszba fut harris 3.0s átlaggal?amúgy a pits D# megteszi amit kellRussell Wilson a QB, van még kérdés?
de az O# hol van?
Negritis, a vajda
iktriad
Negritis, a vajda
11 hónapja
91 yard.Nincs miről beszélni.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
11 hónapja
hogy a faszba fut harris 3.0s átlaggal?amúgy a pits D# megteszi amit kellRussell Wilson a QB, van még kérdés?
de az O# hol van?
Negritis, a vajda
iktriad
11 hónapja
amúgy a pits D# megteszi amit kellRussell Wilson a QB, van még kérdés?
de az O# hol van?
Negritis, a vajda
11 hónapja
amúgy a pits D# megteszi amit kellde az O# hol van?
11 hónapja
Szánalmas ahogy játszunk.
11 hónapja
Én valahol sajnálom is őket. Szuper lassítás, száz kamera, VAR, minden fene. A legtöbb bíró biztos mindent megtesz, de ezzel nem lehet versenyezni.vicces hogy mennyi pénz mozog a sportban és sztem nincs olyan csapatsport ahol ne szidnák a bírókat a kövekezetlenség miattNézd meg, én se szeretem de ha már szarok a szabályok legyenek következetesek, és hétről hétre nem azok.Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP?Rettentő gyűlölöm ezt a teljes testsúlyos faszságot. Mit csinálhatott volna a két védő, álljanak meg a levegőben?
De előző meccsen egy lassulós haskoccra, ment a Ravensre.
KeyG
Utóbbi esetet nem láttam.
SirPub
KeyG
Negritis, a vajda
Ezt még anyám is két cekkerrel...
11 hónapja
vicces hogy mennyi pénz mozog a sportban és sztem nincs olyan csapatsport ahol ne szidnák a bírókat a kövekezetlenség miattNézd meg, én se szeretem de ha már szarok a szabályok legyenek következetesek, és hétről hétre nem azok.Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP?Rettentő gyűlölöm ezt a teljes testsúlyos faszságot. Mit csinálhatott volna a két védő, álljanak meg a levegőben?
KeyG
SirPub
KeyG
11 hónapja
Nézd meg, én se szeretem de ha már szarok a szabályok legyenek következetesek, és hétről hétre nem azok.Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP?Rettentő gyűlölöm ezt a teljes testsúlyos faszságot. Mit csinálhatott volna a két védő, álljanak meg a levegőben?
KeyG
SirPub
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Szep volt Pickens
11 hónapja
Nem lesz gond szerintem.
11 hónapja
Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP?Rettentő gyűlölöm ezt a teljes testsúlyos faszságot. Mit csinálhatott volna a két védő, álljanak meg a levegőben?
KeyG
Ezt még anyám is két cekkerrel...
11 hónapja
Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP? De előző meccsen egy lassulós haskoccra, ment a Ravensre.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Kinyírtákbastardos!!KennytBurrowt.
iktriad
11 hónapja
uh remélem burrownak nincs baja
11 hónapja
Kinyírták 11 hónapja
kulcs sack
11 hónapja
Jókor jön nekünk a PO😀
11 hónapja
jól sikerült a félidei felkészülés ...