Szombati dupla
2 napja
Újra meccs van, Pickens ellenére is.
2 napja
Hat amit Harris kapottmondjuk h2h miatt egy zászló elmaradt ...
Tibi76
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Hat amit Harris kapott
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
2 napja
valahogy se judit, se wilson nem hiányzikmondjuk patrick kicsit
2 napja
Ha gyenge a passzjáték, jobban lehet fókuszálni a futás megállítására.hogy a faszba fut harris 3.0s átlaggal?amúgy a pits D# megteszi amit kellRussell Wilson a QB, van még kérdés?
de az O# hol van?
Negritis, a vajda
iktriad
Negritis, a vajda
2 napja
91 yard.Nincs miről beszélni.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
2 napja
hogy a faszba fut harris 3.0s átlaggal?amúgy a pits D# megteszi amit kellRussell Wilson a QB, van még kérdés?
de az O# hol van?
Negritis, a vajda
iktriad
2 napja
amúgy a pits D# megteszi amit kellRussell Wilson a QB, van még kérdés?
de az O# hol van?
Negritis, a vajda
2 napja
amúgy a pits D# megteszi amit kellde az O# hol van?
2 napja
Szánalmas ahogy játszunk.
2 napja
SirPub
1 554
Én valahol sajnálom is őket. Szuper lassítás, száz kamera, VAR, minden fene. A legtöbb bíró biztos mindent megtesz, de ezzel nem lehet versenyezni.vicces hogy mennyi pénz mozog a sportban és sztem nincs olyan csapatsport ahol ne szidnák a bírókat a kövekezetlenség miattNézd meg, én se szeretem de ha már szarok a szabályok legyenek következetesek, és hétről hétre nem azok.Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP?Rettentő gyűlölöm ezt a teljes testsúlyos faszságot. Mit csinálhatott volna a két védő, álljanak meg a levegőben?
De előző meccsen egy lassulós haskoccra, ment a Ravensre.
KeyG
Utóbbi esetet nem láttam.
SirPub
KeyG
Negritis, a vajda
Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 napja
vicces hogy mennyi pénz mozog a sportban és sztem nincs olyan csapatsport ahol ne szidnák a bírókat a kövekezetlenség miattNézd meg, én se szeretem de ha már szarok a szabályok legyenek következetesek, és hétről hétre nem azok.Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP?Rettentő gyűlölöm ezt a teljes testsúlyos faszságot. Mit csinálhatott volna a két védő, álljanak meg a levegőben?
KeyG
SirPub
KeyG
2 napja
KeyG
9 860
Nézd meg, én se szeretem de ha már szarok a szabályok legyenek következetesek, és hétről hétre nem azok.Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP?Rettentő gyűlölöm ezt a teljes testsúlyos faszságot. Mit csinálhatott volna a két védő, álljanak meg a levegőben?
KeyG
SirPub
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
Szep volt Pickens
3 napja
Nem lesz gond szerintem.
3 napja
SirPub
1 554
Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP?Rettentő gyűlölöm ezt a teljes testsúlyos faszságot. Mit csinálhatott volna a két védő, álljanak meg a levegőben?
KeyG
Ezt még anyám is két cekkerrel...
3 napja
KeyG
9 860
Ez két ember teljes testsúlya volt, és ez nem RTP? De előző meccsen egy lassulós haskoccra, ment a Ravensre.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Kinyírtákbastardos!!KennytBurrowt.
iktriad
3 napja
uh remélem burrownak nincs baja
3 napja
Kinyírták 3 napja
kulcs sack
3 napja
Jókor jön nekünk a PO😀
3 napja
jól sikerült a félidei felkészülés ...