Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Nagy kár nagy kárMajd ha nem duron harmon hanem egy ereje teljében lévő neal fog játszani akoor meg lesz csinálva az ilxen tackle
nnntm
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Ahogy Höri mondta a felvezetőjében, simán benne van, hogy a Falcons a 4. negyed elejére úgy jön, hogy még szoros a meccs, elvileg lehet bármi, aztán úgyis az lesz, amit mindenki előre tud.
több mint 3 éve
nnntm
932
Nagy kár nagy kár
több mint 3 éve
nnntm
932
Nehezen hiszem néha hogy ilyet is tudunk, miután a meccs elején olyan szárnyaszegett lábatlan fióka módjára toltuk.. de eszméletlenül mosolygok most akármi lesz a vége, nem hittem hogy ma lesz örülni- vagy izgulnivaló
több mint 3 éve
A scrambler qb 😀Read option qb
peach
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Odarakta magát Matty fiú is 😃
több mint 3 éve
A scrambler qb 😀
több mint 3 éve
nnntm
932
Óriási momentum itt!!
több mint 3 éve
nnntm
932
Emberek futball van.Jó ezt látni. Csak ne mutassák Bradyt abban a bizonyos pózban
Kenny
több mint 3 éve
MVP
több mint 3 éve
nnntm
932
Nem gondoltam volna, hogy Patterson 2021-ben még ekkora playmaker leszMVP-nk
Jakehomer
több mint 3 éve
Nem gondoltam volna, hogy Patterson 2021-ben még ekkora playmaker lesz
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
nnntm
932
Fúú hát nem tudom ért-e annyit az a szép mentés Terrelltől hogy kiessen. Tudtuk hogy egy Terrell-sérülésre vagyunk attól hogy CB nélkül maradjunk
több mint 3 éve
Redzonban touchback és jöhet a másik csapat, a fielden gondolom onnan kellene jönni ahol kiütötte és a másik csapaté a recovery. De csak tipp, nemtudom amúgyEzt mondjuk direkt ütötte ki a tampa playa az oldalvonalon ami szabálytalanNem is tudtam hogy szabálytalan, épp néztem hogy de jól csinálta hogy nem elkapni próbálta, hanem kiütötte oldalra. Mi a büntetés ilyenkor?
peach
nnntm
több mint 3 éve
nnntm
932
Amit mostanában látunk, az nagyon szép. Nem mondom, hogy győzelmet hoz, de ennél többet ma nem is vártam, minthogy egy ilyen helytállást lássak ami az elmúlt percekre jellemző. Tartsunk ki vele
több mint 3 éve
nnntm
932
Ezt mondjuk direkt ütötte ki a tampa playa az oldalvonalon ami szabálytalanNem is tudtam hogy szabálytalan, épp néztem hogy de jól csinálta hogy nem elkapni próbálta, hanem kiütötte oldalra. Mi a büntetés ilyenkor?
peach
több mint 3 éve
Ezt mondjuk direkt ütötte ki a tampa playa az oldalvonalon ami szabálytalan
több mint 3 éve
Na végre, tartást mutattunk
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Brady, hány évig fogja még terrorban tartani a ligát?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers