Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
több mint 8 éve
Végre rájöttek hogy elkapók is vannak a pályán. Mondjuk szerintem már kicsit későn...
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Nem is úgy indult a dolog hogy van rá reális esély. Ez csak úgy jött az elmúlt hetekben. De itt valami gameplan bibi van mert 3 negyed alatt 92 passzolt yard az siralmas...Én spec sírok. Elúszik a po😕arra eddig se volt sok esély. nem kellett volna ennyi meccset elszórakozni a szezon elején
TheBerzerker
Löfli
több mint 8 éve
Én spec sírok. Elúszik a po😕arra eddig se volt sok esély. nem kellett volna ennyi meccset elszórakozni a szezon elején
TheBerzerker
több mint 8 éve
Én spec sírok. Elúszik a po😕
több mint 8 éve
új negatív rekord az eredménykövetőben? 😊 ennyire nincs semmi? 😀
több mint 8 éve
úgy tűnik eddig voltvédelmünk.Eddig nem játszott Bráner, most beállt és megint beszoptuk. Lehet megint le kéne küldeni.Akkor inkább most újra elmegyek 😛Jó estét! GO SAINTS! Miről maradtam le?van védelmünk
clbass
kapitnono
clbass
több mint 8 éve
Akkor inkább most újra elmegyek 😛Jó estét! GO SAINTS! Miről maradtam le?van védelmünk
clbass
kapitnono
több mint 8 éve
sok értelme már szerintem sem lenne nyerni ezen a meccsen, de azért csak egy csoportrivális az ellen.Hamarabb is elkezdhettünk volna így játszani.most kell, mert a végén még valami top5-ben draftolnánk
kapitnono
atapapa
több mint 8 éve
Jó estét! GO SAINTS! Miről maradtam le?van védelmünk
clbass
több mint 8 éve
Hamarabb is elkezdhettünk volna így játszani.most kell, mert a végén még valami top5-ben draftolnánk
kapitnono
több mint 8 éve
Jó estét! GO SAINTS! Miről maradtam le?
több mint 8 éve
mi ez a tolongás? 😀
több mint 8 éve
19:00,
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal