Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
Az a nagy igazsag, hogy ennyi tehetsegesnek mondhato jatekossal itt en boven a FO nyakába varrom a teljesitmenyt, kurva sok edzoi hiba van minden oldalon, foleg playcall, de mashol is
több mint 1 éve
Ennek a másik Josh Allen annyira nem örült. 😀
több mint 1 éve
Kellene neked valami kedélyjavító, ez csak játék! 😀Izgi lesz még ennek a vége. Lehet a kétpontoson fog múlni?Ha igen, azt is tuti elrontjuk.
Szokol
iktriad
több mint 1 éve
Azt kell mondjam,hogy ha TLaw nem talál egy értelmes csapatot magának pár éven belül, akkor lehúzhatja a tehetségét a klotyón. Sajnos ez a realitas.Láttam idén az összes Jags meccset, a szezon első felében ez egy akár SB-be jutásra is esélyes csapatnak tűnt.. hatalmas visszaesés lett belőle minden szinten, elég érthetetlen.
Ppistike
több mint 1 éve
Izgi lesz még ennek a vége. Lehet a kétpontoson fog múlni?Ha igen, azt is tuti elrontjuk.
Szokol
több mint 1 éve
Izgi lesz még ennek a vége. Lehet a kétpontoson fog múlni?
több mint 1 éve
Tudom, de ez meg azoknal is rosszabb/fajdalmasabb.Ez van kb hetek óta.Egész évben ez van, szóval tudtam, hogy ez lesz.Ez a mai kreténkedés azért meglepő, pláne ahogy.
iktriad
davemayer
iktriad
Ez a 2 playcall a fel yardrol fizikailag fajt. QB sneaket meg tanuljon meg a fürtöske úgy hogy meglegyen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Azt kell mondjam,hogy ha TLaw nem talál egy értelmes csapatot magának pár éven belül, akkor lehúzhatja a tehetségét a klotyón. Sajnos ez a realitas.
több mint 1 éve
Ha rárúgjuk kétszer, akkor 2 lenne közte. Így esélytelen.Itt én sem rúgtam volna, fél yardot 2 futással ha nem csinalsz meg add le a playbookot es vonulj vissza
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ez van kb hetek óta.Egész évben ez van, szóval tudtam, hogy ez lesz.Ez a mai kreténkedés azért meglepő, pláne ahogy.
iktriad
davemayer
több mint 1 éve
Egész évben ez van, szóval tudtam, hogy ez lesz.Ez a mai kreténkedés azért meglepő, pláne ahogy.
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Titans Brotherly Shove
több mint 1 éve
Tush push Titans módra
több mint 1 éve
megvan 😀
több mint 1 éve
bazzeg.. ezt elnézni 😀
több mint 1 éve
Hatha nem lesz TO akkor bukta
több mint 1 éve
ezek fájdalmas hibák.. igazság szerint nagyon nem érdemli meg ezt a meccset a Jags (bár sztem így is meglesz nekik)Azért már necces ha a titans-nek jön pár jó futás is.
Szesze
több mint 1 éve
ezek fájdalmas hibák.. igazság szerint nagyon nem érdemli meg ezt a meccset a Jags (bár sztem így is meglesz nekik)szerintem nem, most legalább FG-ig elmegy a titans
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ha rárúgjuk kétszer, akkor 2 lenne közte. Így esélytelen.
több mint 1 éve
Titans öröm játék jön a következő percekben
több mint 1 éve
Kevésbé masszív alkattal, erősebb a keze, magasabb és vastagabb is ARpfff 😀 Egy olyan qb-ban, aki FIeldsre hajaz, csak talán kevésbé masszív alkattal? Összegezve: nagyon nem. De cáfoljon rám.coltsnál nem bízol?Ez most azért változni fog 😊 Lawrence és Stroud helye elég fix lesz évekig (ha nem üt be valami szar).Lawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.AFC Southban már az is nagy szó ha back to back kezdő QB van két szezonban egy csapatnál 😀
iktriad
bobi0092
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 1 éve
ezek fájdalmas hibák.. igazság szerint nagyon nem érdemli meg ezt a meccset a Jags (bár sztem így is meglesz nekik)
több mint 1 éve
Fu de buta hiba
több mint 1 éve
Pedig az NFC East meccsek még csak most jönnek
több mint 1 éve
pfff 😀 Egy olyan qb-ban, aki FIeldsre hajaz, csak talán kevésbé masszív alkattal? Összegezve: nagyon nem. De cáfoljon rám.coltsnál nem bízol?Ez most azért változni fog 😊 Lawrence és Stroud helye elég fix lesz évekig (ha nem üt be valami szar).Lawrencenek is megvan a 4000 yard. Első Jags QB back-to-back 4000 yarddal.AFC Southban már az is nagy szó ha back to back kezdő QB van két szezonban egy csapatnál 😀
iktriad
bobi0092
shagi0206
Negritis, a vajda