Thanksgiving tripla
több mint 1 éve
Moore intet mentett 🤪
több mint 1 éve
Az majd holnap fog. Szerencsére nem leszek itthon, hogy lássam 😊A Bears mind a 11 yardját Swift csinálta. Ez erős kritikaTaylor? 😮
shagi0206
warr_b
több mint 1 éve
gyógyszerreKivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?kristály?
Tactful Cactus
gedam
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 1 éve
Az eddigiek ellenére.Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?Úgy érzed ez a Bears O fog ma 2 TD_t szerezni az eddig látottak alapján?
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Jó hogy mondta Patrik a TV-ben a sört, meg is szisszentek egyet.
több mint 1 éve
gedam
6 570
Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?kristály?
Tactful Cactus
több mint 1 éve
A Bears mind a 11 yardját Swift csinálta. Ez erős kritikaJó de közben írt egy kurva nagy könyvet Gulliver utazásai címmel.
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?Úgy érzed ez a Bears O fog ma 2 TD_t szerezni az eddig látottak alapján?
Tactful Cactus
több mint 1 éve
A Bears mind a 11 yardját Swift csinálta. Ez erős kritikaTaylor? 😮
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
A Bears mind a 11 yardját Swift csinálta. Ez erős kritika
több mint 1 éve
Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?szerintem is így lesz, keresek is valami gurulós streamet
Tactful Cactus

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Aha, a Vikes 😊valaki leigazolta DJ-t? 😀Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏Az a kövi meccsen lesz, mikor a Giants megb*ssza a Kabbojzt 😀
dande2
warr_b
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Az kevèsbè èrint minket jelen pillanatban mint az NFC első hely kèrdèse 😉🤪Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏Az a kövi meccsen lesz, mikor a Giants megb*ssza a Kabbojzt 😀
dande2
warr_b
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
valaki leigazolta DJ-t? 😀Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏Az a kövi meccsen lesz, mikor a Giants megb*ssza a Kabbojzt 😀
dande2
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏Az a kövi meccsen lesz, mikor a Giants megb*ssza a Kabbojzt 😀
dande2

több mint 1 éve
ha marad VELE is jól jártunk volna 😀patrickot még mindig imádom+1. Jó helyen van most.
Negritis, a vajda
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏
több mint 1 éve
Nem úgy volt, hogy soha olyan fasza körülmények közé nem került még 1/1-es újonc QB, mint CW?A FO "nagyszerűségével" nem számolt az aki ezt mondta
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
patrickot még mindig imádom+1. Jó helyen van most.
Negritis, a vajda
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
Az mi passz volt

több mint 1 éve
Nem úgy volt, hogy soha olyan fasza körülmények közé nem került még 1/1-es újonc QB, mint CW?A falat túlértékelték Waldron pedig meghülyült, ezekkel nem számolt senki
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
patrickot még mindig imádomÉn Spongya Bobos voltam inkább
Negritis, a vajda