Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Azt mondjuk nem volt nehéz 😀Hihetetlen!!!! Hát tényleg bánthatja, aki a Saints meccs után elment aludni.Én a Saints meccs 2. félidejét aludtam át 😀
Lucifer
Kampman
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Én hallottam egy 62-7-es playoff meccsről. Dan Marino nem szívesen emlékszik vissza rá.ez a hogyan kapjunk ki a po ban mint eddig senki mas. statra megyunk ra?73-0 a rekord, úgyhogy van még hova.
Gabor81
Kampman
több mint 3 éve
na most jön majd a piccbörg tédé
több mint 3 éve
Cypress
3 228
ez a hogyan kapjunk ki a po ban mint eddig senki mas. statra megyunk ra?Nem, hanem a legnagyobb hátrányból történő turnover winre hajtunk.
Gabor81
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Hihetetlen!!!! Hát tényleg bánthatja, aki a Saints meccs után elment aludni.Én a Saints meccs 2. félidejét aludtam át 😀
Lucifer
több mint 3 éve
Hihetetlen!!!! Hát tényleg bánthatja, aki a Saints meccs után elment aludni.Nemtom
Lucifer
Végül maradtam de meh
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Itt meg mi folyik? Most keltem.Addig üti a Browns a vasat, amíg meleg.
KeyG
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Hihetetlen!!!! Hát tényleg bánthatja, aki a Saints meccs után elment aludni.
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Itt meg mi folyik? Most keltem.Menj aludni vissza jobban jarsz
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 313
ez a hogyan kapjunk ki a po ban mint eddig senki mas. statra megyunk ra?73-0 a rekord, úgyhogy van még hova.
Gabor81
több mint 3 éve
13:04 alatt több pontot szerzett ma a Cleveland, mint múlt héten a Vasas B ellen 60 perc alatt.Altattak
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Gabor81
803
ez a hogyan kapjunk ki a po ban mint eddig senki mas. statra megyunk ra?
több mint 3 éve
hát ez kurvajó 😀
több mint 3 éve
13:04 alatt több pontot szerzett ma a Cleveland, mint múlt héten a Vasas B ellen 60 perc alatt.
több mint 3 éve
KeyG
9 497
Itt meg mi folyik? Most keltem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Ez is lehet meg 28-3 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Gabor81
803
na meg ben kedves volt. azt nyilatkozta hogy a nezokert fajt a szive, hogy pit nezoket sem engednek be. hat lehet nem banjak eddig.
több mint 3 éve
lesz még egy ötödik TD is a negyedben, akkor ünnepélyesen megfogadom 😀imádom ezt a meccset, mindjárt magamra tetováltatom a Browns kulcstartómatmegyek veled, van kedvezményem egy kiváló szalonba!
r.baggio
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Elkepeszto
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Kabaré ez a meccs, nem ez miatt kéne a stábot kirúgni, de komoly változás kéne... Ma rossz lábbal keltünk ez van, a Browns meg nem tudom mibe lépett de a KC kemény dió lesz, ott nem fog így pattani a labda, az összes szerencsét ma ellövik
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Najó ilyen van? Most a sors egy meccsen akarja visszaadni a Brownsnak azt a sok év szopást amit el kellett viselniük? 😀
Szerkesztette: Mr.Breaker