Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Konkrétan DanibolGondolom elege lett a kommentátorokbólNa most keresek egy sreamet. UndorítóMi lett? Arena?
laoce
gabor25
shagi0206
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Gondolom elege lett a kommentátorokbólNa most keresek egy sreamet. UndorítóMi lett? Arena?
laoce
gabor25
több mint 1 éve
red5
521
Most voltam októberben …irgalmatlan drága….nem tetszett…Crossfit- t nyomtam….de az én szememben nagyon pökhendi nép….de a táj szenzációs …hihetetlen szépség az is.Norvégia esetleg?Nagyon nagyon…sok helyen voltam a világban (szerencsés vagyok)…ez nagyon megéri ..kedvesek, segítőkészek..és nagyon szép.Kiraly. Erezd jol magad. Jo szurkolast. Tenyleg olyan szep hely mint mondjak?Cancun …Mexikó ..beszeszkózva….🍺🍺🍺🍻🍻🥂🥂🍹🍹🧉🍷🧋🥃🍺🍸🍸.🤩🤩🤩Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
gabor25
red5
gabor25
red5
shagi0206
őlég vót
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kiraly. Bekerul a bakancslistaba. Jo szorakozast. Szurkolast.Nagyon nagyon…sok helyen voltam a világban (szerencsés vagyok)…ez nagyon megéri ..kedvesek, segítőkészek..és nagyon szép.Kiraly. Erezd jol magad. Jo szurkolast. Tenyleg olyan szep hely mint mondjak?Cancun …Mexikó ..beszeszkózva….🍺🍺🍺🍻🍻🥂🥂🍹🍹🧉🍷🧋🥃🍺🍸🍸.🤩🤩🤩Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
gabor25
red5
gabor25
red5
több mint 1 éve
Na most keresek egy sreamet. Undorító
több mint 1 éve
red5
521
…is..de én már idősebb vagyok…én már élvezem is nem csak bulizok….és ingyen a szesz!!!!🥰🥰🥰🥰🥰En sokszor hallottam hogy egyetemistak spring break es nyaralok latogatohelye.Képeket már láttam, az alapján elég jól néz kiKiraly. Erezd jol magad. Jo szurkolast. Tenyleg olyan szep hely mint mondjak?Cancun …Mexikó ..beszeszkózva….🍺🍺🍺🍻🍻🥂🥂🍹🍹🧉🍷🧋🥃🍺🍸🍸.🤩🤩🤩Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
gabor25
red5
gabor25
shagi0206
gabor25
őlég vót
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Norvégia esetleg?Nagyon nagyon…sok helyen voltam a világban (szerencsés vagyok)…ez nagyon megéri ..kedvesek, segítőkészek..és nagyon szép.Kiraly. Erezd jol magad. Jo szurkolast. Tenyleg olyan szep hely mint mondjak?Cancun …Mexikó ..beszeszkózva….🍺🍺🍺🍻🍻🥂🥂🍹🍹🧉🍷🧋🥃🍺🍸🍸.🤩🤩🤩Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
gabor25
red5
gabor25
red5
több mint 1 éve
gabor25
5 144
En sokszor hallottam hogy egyetemistak spring break es nyaralok latogatohelye. Gondolom nem veletlenul.Képeket már láttam, az alapján elég jól néz kiKiraly. Erezd jol magad. Jo szurkolast. Tenyleg olyan szep hely mint mondjak?Cancun …Mexikó ..beszeszkózva….🍺🍺🍺🍻🍻🥂🥂🍹🍹🧉🍷🧋🥃🍺🍸🍸.🤩🤩🤩Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
gabor25
red5
gabor25
shagi0206
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
red5
521
Nagyon nagyon…sok helyen voltam a világban (szerencsés vagyok)…ez nagyon megéri ..kedvesek, segítőkészek..és nagyon szép.Kiraly. Erezd jol magad. Jo szurkolast. Tenyleg olyan szep hely mint mondjak?Cancun …Mexikó ..beszeszkózva….🍺🍺🍺🍻🍻🥂🥂🍹🍹🧉🍷🧋🥃🍺🍸🍸.🤩🤩🤩Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
gabor25
red5
gabor25
őlég vót
több mint 1 éve
Rugjuk ra B+
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Képeket már láttam, az alapján elég jól néz kiKiraly. Erezd jol magad. Jo szurkolast. Tenyleg olyan szep hely mint mondjak?Cancun …Mexikó ..beszeszkózva….🍺🍺🍺🍻🍻🥂🥂🍹🍹🧉🍷🧋🥃🍺🍸🍸.🤩🤩🤩Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
gabor25
red5
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kiraly. Erezd jol magad. Jo szurkolast. Tenyleg olyan szep hely mint mondjak?Cancun …Mexikó ..beszeszkózva….🍺🍺🍺🍻🍻🥂🥂🍹🍹🧉🍷🧋🥃🍺🍸🍸.🤩🤩🤩Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
gabor25
red5
több mint 1 éve
red5
521
Cancun …Mexikó ..beszeszkózva….🍺🍺🍺🍻🍻🥂🥂🍹🍹🧉🍷🧋🥃🍺🍸🍸.🤩🤩🤩Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
gabor25
őlég vót
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Miért? Mármint miért 30 watt? Ezt szoktam meg. Ja, meg az enyém DL, 3-mas erősségűInkabb 95-105 watt kozott 🤔 miert ?Ja meg stabilan 30 wattonNekem gyanúsan sokáig húzza. Kb 1,5 - 2 havonta cserélem. Mondjuk én égett ízig megyek vele 😃Kb 3-4 hetente cserelem, de ez azon is mulik, mit szivok Geekvape Aegis Legend- Smok tvf 18 tankkalPorlasztó mennyi ideig szokta húzni nálad?Jelenlévők közül vki szív ecigit?🙋♂️ jelen
shagi0206
Kronos
shagi0206
Kronos
shagi0206
shagi0206
Kronos
Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
Kronos
779
En is addig huzom 🤔 amikor mar erzem kicsit a kokszot, vagy nem oylan jo szivni cserlemNekem gyanúsan sokáig húzza. Kb 1,5 - 2 havonta cserélem. Mondjuk én égett ízig megyek vele 😃Kb 3-4 hetente cserelem, de ez azon is mulik, mit szivok Geekvape Aegis Legend- Smok tvf 18 tankkalPorlasztó mennyi ideig szokta húzni nálad?Jelenlévők közül vki szív ecigit?🙋♂️ jelen
shagi0206
Kronos
shagi0206
Kronos
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Na most meghallhattuk. Ki fogunk kapni mert sokat ütik JB tAz mondjuk igaz, h sokat kap. De ettől még ez a meccs lehwt sima. Majd a jövő héten a Bills ellen ( mondjuk a mai teljesítményük után...)
laoce
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi20.50 itt merre vagy?
red5
több mint 1 éve
Kronos
779
Inkabb 95-105 watt kozott 🤔 miert ?Ja meg stabilan 30 wattonNekem gyanúsan sokáig húzza. Kb 1,5 - 2 havonta cserélem. Mondjuk én égett ízig megyek vele 😃Kb 3-4 hetente cserelem, de ez azon is mulik, mit szivok Geekvape Aegis Legend- Smok tvf 18 tankkalPorlasztó mennyi ideig szokta húzni nálad?Jelenlévők közül vki szív ecigit?🙋♂️ jelen
shagi0206
Kronos
shagi0206
Kronos
shagi0206
shagi0206
több mint 1 éve
red5
521
Ilyen jó időben meg nem néztem hajnali meccset…😀😀😀…20:48 itt…..ezek a mexikóiak mindenhol nyomják a meccseket….Hajrá Józsi
őlég vót
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Szép játék hívás volt! Tavaly szenvedtünk többször a RZ-ban, remélem marad ez az éles O! 🤞
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Na most meghallhattuk. Ki fogunk kapni mert sokat ütik JB t
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ja meg stabilan 30 wattonNekem gyanúsan sokáig húzza. Kb 1,5 - 2 havonta cserélem. Mondjuk én égett ízig megyek vele 😃Kb 3-4 hetente cserelem, de ez azon is mulik, mit szivok Geekvape Aegis Legend- Smok tvf 18 tankkalPorlasztó mennyi ideig szokta húzni nálad?Jelenlévők közül vki szív ecigit?🙋♂️ jelen
shagi0206
Kronos
shagi0206
Kronos
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nekem gyanúsan sokáig húzza. Kb 1,5 - 2 havonta cserélem. Mondjuk én égett ízig megyek vele 😃Kb 3-4 hetente cserelem, de ez azon is mulik, mit szivok Geekvape Aegis Legend- Smok tvf 18 tankkalPorlasztó mennyi ideig szokta húzni nálad?Jelenlévők közül vki szív ecigit?🙋♂️ jelen
shagi0206
Kronos
shagi0206
Kronos
több mint 1 éve
Kronos
779
Kb 3-4 hetente cserelem, de ez azon is mulik, mit szivok Geekvape Aegis Legend- Smok tvf 18 tankkalPorlasztó mennyi ideig szokta húzni nálad?Jelenlévők közül vki szív ecigit?🙋♂️ jelen
shagi0206
Kronos
shagi0206