NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
68
13
2:15, Arena4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Hurst javít 🙂 és hosszú volt a drive, biztos fáradt a Ravens D
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Jó nagy hülye Taunting után Peters hogy ilyeneket csinálSzövegelni még éppen lehet
WhoDey83
több mint 1 éve
WhoDey83
273
Jó nagy hülye Taunting után Peters hogy ilyeneket csinál
Welcome To The Jungle
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Offense oldalon még mindig nem operálnak jól. Ez most jó drive, de nem dinamikus.
több mint 1 éve
WhoDey83
273
A futást mostmár jó lenne megfogni, ha az nem menne, akkor meg vannak lőve.Minden kívánságod így teljesüljön.
shagi0206
Welcome To The Jungle
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
A futást mostmár jó lenne megfogni, ha az nem menne, akkor meg vannak lőve.
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Azaz 😀Jjjja a bajszos foszerkeszto. Megvan.a neve megvan, nézz utána 😊Hat ezzel a vilagon nem mondtal semmit. 😄JK Simmons., Oscar díjas színész.Ez ki? 😂Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
iktriad
RedFive
iktriad
RedFive
Sok filmben én sem láttam, ebben pont igen. De a pókemberben is (nem ezekben az újakban, még a Toby Maguire félékben.
shagi0206
RedFive
több mint 1 éve
Jjjja a bajszos foszerkeszto. Megvan.a neve megvan, nézz utána 😊Hat ezzel a vilagon nem mondtal semmit. 😄JK Simmons., Oscar díjas színész.Ez ki? 😂Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
iktriad
RedFive
iktriad
RedFive
Sok filmben én sem láttam, ebben pont igen. De a pókemberben is (nem ezekben az újakban, még a Toby Maguire félékben.
shagi0206
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Kemeny lehet ugy targyalni maxi garantalt remenyeben ha 2 egymast koveto evben kihagysz 10+ meccset. Az 5 ev 250 M / 133 M garis ajanlat nem egy kukaznivalo komolytalan cafeteria volt. Sztem.Most tárgyalták az arena4-en is. Volt egy olyan verziójuk, hogy Lamar azért nem akar játszani most, hogy ne sérülhessen többet, és úgy jobb pozíciót szerezhet a szerződésének tárgyalásán.Es iden jatszik pobanFifty - fifty / Nem latok ra eselyt.Lamar jovore nalatok lesz vagy jatszik iden poban?JK Dobbins.Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
RedFive
gabor25
RedFive
gabor25
Assurbanapli
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
a neve megvan, nézz utána 😊Hat ezzel a vilagon nem mondtal semmit. 😄JK Simmons., Oscar díjas színész.Ez ki? 😂Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
iktriad
RedFive
iktriad
RedFive
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Most tárgyalták az arena4-en is. Volt egy olyan verziójuk, hogy Lamar azért nem akar játszani most, hogy ne sérülhessen többet, és úgy jobb pozíciót szerezhet a szerződésének tárgyalásán.Es iden jatszik pobanFifty - fifty / Nem latok ra eselyt.Lamar jovore nalatok lesz vagy jatszik iden poban?JK Dobbins.Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
RedFive
gabor25
RedFive
gabor25
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Asszem itt kikapunk. Carman LT-ben? Inkább álljon be egy DT…Horror eddig a meccs.. de ne már, hogy csak futással Lou-t lenyomják.
SirPub
Williams nagyon gyenge volt, azt talán Carman is hozza.
több mint 1 éve
Hat ezzel a vilagon nem mondtal semmit. 😄JK Simmons., Oscar díjas színész.Ez ki? 😂Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
iktriad
RedFive
iktriad
több mint 1 éve
JK Simmons., Oscar díjas színész.Ez ki? 😂Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
iktriad
RedFive
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
zseniális alakítás. Tökéletesen hozta a megszállott seggfejet 😀Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
iktriad
több mint 1 éve
Ez ki? 😂Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
iktriad
több mint 1 éve
Ez ki? 😂Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
iktriad
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Asszem itt kikapunk. Carman LT-ben? Inkább álljon be egy DT…
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Es iden jatszik pobanFifty - fifty / Nem latok ra eselyt.Lamar jovore nalatok lesz vagy jatszik iden poban?JK Dobbins.Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
RedFive
gabor25
RedFive
több mint 1 éve
Fifty - fifty / Nem latok ra eselyt.Lamar jovore nalatok lesz vagy jatszik iden poban?JK Dobbins.Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
RedFive
gabor25
| Es ezzel en vagyok a legoptimistabb Hollo |
Szerkesztette: RedFive
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Lamar jovore nalatok lesz vagy jatszik iden poban?JK Dobbins.Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
RedFive
több mint 1 éve
Fasze' nem futtattuk 3x ot meg Gust?
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Az szerintem J és K ügynök a Men in Blackből.Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25
több mint 1 éve
JK Dobbins.Bizzuk JK re!Az ki?
RedFive
gabor25