NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Most kene elonyt szerezni.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Sajnos meg is van 😕6 ket fg ha kimarad ket fg es ellen nyer nem mindegy. De most bejott igy nem ket fg hanrm td kellDe ha nem fogja le megvan az elkapás. 6 pont vagy öt kb mindegy. Nem kérdés hogy jó döntés voltNem az a mák, az jogos. Hanem hogy lesz egyáltalánEz fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqkTe mit nézel. Mák zászló?
gabor25
laoce
SirPub
laoce
gabor25
Ezek az esetleges, előrekúrt labdából csinálunk 30 yardot játékokat nem kellene engedni. 🤬🤬🤬
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Igen arra irtam. Mak hogy osszejon, zaszlo stb. Es 2 fg az 2 fg kulonbseg. De most utolag okosnak lennem olyan mint elore hulyenek.Nem az a mák, az jogos. Hanem hogy lesz egyáltalánEz fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqkTe mit nézel. Mák zászló?
gabor25
laoce
SirPub
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
Huntley varatlan 118 as qb rating.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
6 ket fg ha kimarad ket fg es ellen nyer nem mindegy. De most bejott igy nem ket fg hanem td kell.De ha nem fogja le megvan az elkapás. 6 pont vagy öt kb mindegy. Nem kérdés hogy jó döntés voltNem az a mák, az jogos. Hanem hogy lesz egyáltalánEz fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqkTe mit nézel. Mák zászló?
gabor25
laoce
SirPub
laoce
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Francba már...egy Huntleyval szereztek 17 pontot, ez már ciki
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Hát, ez a drive gyalázatos volt. Hova lett a bengals defense?
több mint 1 éve
Lattam jonni. 😄
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ezekre a futóknak passzokra jó lenne jobban odafigyelni, eléggé ül.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem azt irtam. Azt akartam h nem mindig lesz a 2 pontos meg es miert nem jo a 6 pont. Mert nem lesz mindig mak elkapas zaszlo. Es minden pont szamit.Ez fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqkTe mit nézel. Mák zászló?
gabor25
laoce
több mint 1 éve
De ha nem fogja le megvan az elkapás. 6 pont vagy öt kb mindegy. Nem kérdés hogy jó döntés voltNem az a mák, az jogos. Hanem hogy lesz egyáltalánEz fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqkTe mit nézel. Mák zászló?
gabor25
laoce
SirPub
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Nem az a mák, az jogos. Hanem hogy lesz egyáltalánEz fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqkTe mit nézel. Mák zászló?
gabor25
laoce
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ja nem ugy ertem. Hanem a ketpontosra menni amikor 6 is lehetne kozte. Sima extra pont fg val. En azt rugtam volna. Ha van def.Ez fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqkSzerintem eléggé sokat dolgozott Peters ezért a zászlóért.
gabor25
WhoDey83
Batorsag. Neha tul sok. De most bejott. De zaszlo miatt is. Es az nem lesz mindig.
több mint 1 éve
Ez fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqkTe mit nézel. Mák zászló?
gabor25
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
WhoDey83
273
Ez fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqkSzerintem eléggé sokat dolgozott Peters ezért a zászlóért.
gabor25
Welcome To The Jungle
több mint 1 éve
Törpe_Tacskó
396
Peters-t szétégetik
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ez fura hogy mar a 6 pont sem eleg. En rugtam volna mert mak h zaszlot dobtqk
több mint 1 éve
shagi0206