Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
4 hónapja
Azért durva, hogy Dobbins jóformán mindent kihord lábon
4 hónapja
Biro ica mit jatszik?Nincs meccs bírói főszerep nélkülSzerintem hozzáért a labdához de challenge meg ilyenek feleslegesekSzerintem is.
Törpe_Tacskó
RedFive
shagi0206
4 hónapja
Hogy kerül ide Joe Judge?Nincs meccs bírói főszerep nélkülSzerintem hozzáért a labdához de challenge meg ilyenek feleslegesekSzerintem is.
Törpe_Tacskó
RedFive
shagi0206
4 hónapja
Nincs meccs bírói főszerep nélkülSzerintem hozzáért a labdához de challenge meg ilyenek feleslegesekSzerintem is.
Törpe_Tacskó
RedFive
4 hónapja
Nekem se. Fizetni meg az egom nem engedi. Onekik kell engem akarni. Mindnek. Lol. 😀Nekem nem is lesz. Csak ha megyek fizetős lányokhozNekem is. Dupla vagy semmi ugysem volt soha nekem. Foleg ilyenekkel.Bár nekem isNagyon bejön neked ez a gif 😆Meglepő, mennyire szívós a Ravens.És mióta ezt leírtam, azóta a Cincy-é a
iktriad
iktriad
shagi0206
shagi0206
gabor25
shagi0206
4 hónapja
Na mi az bengalsosok, ilyenkor nincs az hogy valakit tol a liga?Miért kell mindig Bradyt szóba hozni?
ThySoul
4 hónapja
A Ravens D még mindig nem mondott le a W-ről.
4 hónapja
Szerintem hozzáért a labdához de challenge meg ilyenek feleslegesekSzerintem is.
Törpe_Tacskó

4 hónapja
Nekem nem is lesz. Csak ha megyek fizetős lányokhozNekem is. Dupla vagy semmi ugysem volt soha nekem. Foleg ilyenekkel.Bár nekem isNagyon bejön neked ez a gif 😆Meglepő, mennyire szívós a Ravens.És mióta ezt leírtam, azóta a Cincy-é a
iktriad
iktriad
shagi0206
shagi0206
gabor25
4 hónapja
3 ember nem tud szerelni egyetNem szerelni akartak, labdat akartak.
KeyG

4 hónapja
Na mi az bengalsosok, ilyenkor nincs az hogy valakit tol a liga?
4 hónapja
Szerintem hozzáért a labdához de challenge meg ilyenek feleslegesek
4 hónapja
Irányított liga, nem hiszem el, direkt lövik tökön magukat, direkt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 hónapja
Nekem is. Dupla vagy semmi ugysem volt soha nekem. Foleg ilyenekkel.Bár nekem isNagyon bejön neked ez a gif 😆Meglepő, mennyire szívós a Ravens.És mióta ezt leírtam, azóta a Cincy-é a
iktriad
iktriad
shagi0206
shagi0206
4 hónapja
Bár nekem isNagyon bejön neked ez a gif 😆Meglepő, mennyire szívós a Ravens.És mióta ezt leírtam, azóta a Cincy-é a
iktriad
iktriad
shagi0206
4 hónapja
3 ember nem tud szerelni egyetDerrick Henry egy átlagos playben.
KeyG
4 hónapja
Nagyon bejön neked ez a gif 😆Meglepő, mennyire szívós a Ravens.És mióta ezt leírtam, azóta a Cincy-é a
iktriad
iktriad
4 hónapja
3 ember nem tud szerelni egyetKorábban a bengals védelme csinálta ugyanezt
KeyG
4 hónapja
Meglepő, mennyire szívós a Ravens.És mióta ezt leírtam, azóta a Cincy-é a
iktriad

4 hónapja
3 ember nem tud szerelni egyet
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers