Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Kronos
779
Mais tanultal vmit 🧐Nem tudtam hogy daboll brusszeli?Ezek a brüsszeli szankciók... szemét banda.Ma csak egy szolid 10est raktam magunkra 2.3 oddsal, jaja, 23e bol nem lehet bevasarolni mar egy hetvegere sem 😕Persze az a 120k pont elég lesz egy hétvégi bevásárlásra se lassan 😀el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
Tarsi
Kronos
shagi0206
gabor25
több mint 1 éve
Kronos
779
Nem tudtam szabira menni holnap (ma), pedig ebből nem nagyon lesz alvás még egy darabig 😊Enis felvagyok porogve 😆
Szesze
több mint 1 éve
Kronos
779
Ugye, szerintem a Vikes kiesesenek is ez lehetettt az oka, vagy a hatterben meghuzodo Gyurcsany szal, talan holnapra kiderul 🤔Ezek a brüsszeli szankciók... szemét banda.Ma csak egy szolid 10est raktam magunkra 2.3 oddsal, jaja, 23e bol nem lehet bevasarolni mar egy hetvegere sem 😕Persze az a 120k pont elég lesz egy hétvégi bevásárlásra se lassan 😀el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
Tarsi
Kronos
shagi0206
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem tudtam hogy daboll brusszeli?Ezek a brüsszeli szankciók... szemét banda.Ma csak egy szolid 10est raktam magunkra 2.3 oddsal, jaja, 23e bol nem lehet bevasarolni mar egy hetvegere sem 😕Persze az a 120k pont elég lesz egy hétvégi bevásárlásra se lassan 😀el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
Tarsi
Kronos
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nem tudtam szabira menni holnap (ma), pedig ebből nem nagyon lesz alvás még egy darabig 😊Nekem nem is kell, én még idén nem dolgoztam csak 3,5 órát. Karácsony óta itthon esz a fene, leszámítva azt az 1 töredék napot.
Szesze
több mint 1 éve
Kronos
779
Jomagyar forintban sajnos 😕 masik szelon minimum 7el kell nyernie a Cincynek es azknis lesz egy 20as, magunkat ott hendibe raktam, szal mindenkeppen konlett volnaAttol fugg euro dollar vagy forintot jatszottal meg?Ma csak egy szolid 10est raktam magunkra 2.3 oddsal, jaja, 23e bol nem lehet bevasarolni mar egy hetvegere sem 😕Persze az a 120k pont elég lesz egy hétvégi bevásárlásra se lassan 😀el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
Tarsi
Kronos
gabor25
több mint 1 éve
Rég volt ilyen jó hétvége. Kézis fiúk verték tegnap Izlandot, nagyot fordított a Jags(ez a gyereknek volt fontos😀) az Arsenal verte a spurst, és most a legfontosabb is megvan.Arsenal fontosabb volt de ja 😛
Haba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem tudtam szabira menni holnap (ma), pedig ebből nem nagyon lesz alvás még egy darabig 😊
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ezek a brüsszeli szankciók... szemét banda.Ma csak egy szolid 10est raktam magunkra 2.3 oddsal, jaja, 23e bol nem lehet bevasarolni mar egy hetvegere sem 😕Persze az a 120k pont elég lesz egy hétvégi bevásárlásra se lassan 😀el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
Tarsi
Kronos
több mint 1 éve
Kronos
779
😀Félre ne értsd nem sajnálnám tőled a pénzt, de azért mindennek van határa 😀Raktam 10e ret, hogy Super bowlba jutunk, annak 51x oddsa volt 😀Hát azért ha szeptemberben rakta meg, az ugye most térülhet meg. Ezidő alatt a kutyám nem lakik jól ennyiből 😆el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
shagi0206
Kronos
Tarsi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Attol fugg euro dollar vagy forintot jatszottal meg?Ma csak egy szolid 10est raktam magunkra 2.3 oddsal, jaja, 23e bol nem lehet bevasarolni mar egy hetvegere sem 😕Persze az a 120k pont elég lesz egy hétvégi bevásárlásra se lassan 😀el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
Tarsi
Kronos
több mint 1 éve
Haba
640
Rég volt ilyen jó hétvége. Kézis fiúk verték tegnap Izlandot, nagyot fordított a Jags(ez a gyereknek volt fontos😀) az Arsenal verte a spurst, és most a legfontosabb is megvan.
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Félre ne értsd nem sajnálnám tőled a pénzt, de azért mindennek van határa 😀Raktam 10e ret, hogy Super bowlba jutunk, annak 51x oddsa volt 😀Hát azért ha szeptemberben rakta meg, az ugye most térülhet meg. Ezidő alatt a kutyám nem lakik jól ennyiből 😆el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
shagi0206
Kronos
több mint 1 éve
Kronos
779
Ma csak egy szolid 10est raktam magunkra 2.3 oddsal, jaja, 23e bol nem lehet bevasarolni mar egy hetvegere sem 😕Persze az a 120k pont elég lesz egy hétvégi bevásárlásra se lassan 😀el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
Tarsi
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Hallod: legyen úgy 😀Raktam 10e ret, hogy Super bowlba jutunk, annak 51x oddsa volt 😀Hát azért ha szeptemberben rakta meg, az ugye most térülhet meg. Ezidő alatt a kutyám nem lakik jól ennyiből 😆el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
shagi0206
Kronos
több mint 1 éve
Kronos
779
Raktam 10e ret, hogy Super bowlba jutunk, annak 51x oddsa volt 😀Hát azért ha szeptemberben rakta meg, az ugye most térülhet meg. Ezidő alatt a kutyám nem lakik jól ennyiből 😆el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
shagi0206
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Tudjuk hogy nem ez volt. Szanaszet verted a ... 😀Leöntötték pezsgővel a klaviatúrátTöbb emoji nem fért? 😃BaszhatjukCsak bejött /sírok basszus 😂😥🥲😓😰😍😍😍😍😍😍😰😰😰😰😰😰❤️❤️❤️😁😁😁😁😁😁
ozibozi
ozibozi
shagi0206
ozibozi
több mint 1 éve
Oda is csak egy jó edző kell és egyből lesz csapat.. akár már jövőre simán.Cards fan vagyok. Mondjam tovább? 😆Hidd el nincs annál szörnyűbb, mint amikor évekig a PO közelébe se jutsz és az 5. héttől már esélyed sincs semmire.. attól, h nem nyertek SBt egy ideje Tomlin egy sikeredző és a csapat is azAz arra jó, hogy sosem húznak top helyen. Mert ugye ha be is jutnak a PO-ba, az utóbbi időben nem sok babér termettazért annyira nekik se vagy rossz, a folyamatos pozitív szezonokkalTegnap a jagsnek mondtam hogy innen szep nyerni. Nyugi. Masokkal meg hogy ket safety es lehet dontetlen. Lol. Masoknak jo omen vagyok steelersnek nem. 2008 ota.köszi, jöhetsz máskor is 😀kösz!!!!!!!Mondtam hogy eleg a 7 pont
Szesze
gabor25
Szesze
gabor25
Szesze
shagi0206
Szesze
shagi0206
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ne kinozz. Hogy birod mi a titkod? youtu.be/iGkRzk6C51wCards fan vagyok. Mondjam tovább? 😆Hidd el nincs annál szörnyűbb, mint amikor évekig a PO közelébe se jutsz és az 5. héttől már esélyed sincs semmire.. attól, h nem nyertek SBt egy ideje Tomlin egy sikeredző és a csapat is azAz arra jó, hogy sosem húznak top helyen. Mert ugye ha be is jutnak a PO-ba, az utóbbi időben nem sok babér termettazért annyira nekik se vagy rossz, a folyamatos pozitív szezonokkalTegnap a jagsnek mondtam hogy innen szep nyerni. Nyugi. Masokkal meg hogy ket safety es lehet dontetlen. Lol. Masoknak jo omen vagyok steelersnek nem. 2008 ota.köszi, jöhetsz máskor is 😀kösz!!!!!!!Mondtam hogy eleg a 7 pont
Szesze
gabor25
Szesze
gabor25
Szesze
shagi0206
Szesze
shagi0206
több mint 1 éve
zolten
230
Semmi gond, jövő héten a dupláját veszíted el😄 Tudom hogy megy ez van jónéhány tipmix megszállott ismerősöm.Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Persze az a 120k pont elég lesz egy hétvégi bevásárlásra se lassan 😀el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Hát azért ha szeptemberben rakta meg, az ugye most térülhet meg. Ezidő alatt a kutyám nem lakik jól ennyiből 😆el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
Ventura
több mint 1 éve
ozibozi
17 134
Leöntötték pezsgővel a klaviatúrátTöbb emoji nem fért? 😃BaszhatjukCsak bejött /sírok basszus 😂😥🥲😓😰😍😍😍😍😍😍😰😰😰😰😰😰❤️❤️❤️😁😁😁😁😁😁
ozibozi
ozibozi
shagi0206