Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Kronos
779
7 es 3 kozott 🤔 vagy 4 szelon is raktam ilyen 5-8e rel talan a masodik vagy harmadik gyozelmunk itan eloszor, akkor volt 7.50 azt hiszemMennyi volt az odds?Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Cards fan vagyok. Mondjam tovább? 😆Hidd el nincs annál szörnyűbb, mint amikor évekig a PO közelébe se jutsz és az 5. héttől már esélyed sincs semmire.. attól, h nem nyertek SBt egy ideje Tomlin egy sikeredző és a csapat is azAz arra jó, hogy sosem húznak top helyen. Mert ugye ha be is jutnak a PO-ba, az utóbbi időben nem sok babér termettazért annyira nekik se vagy rossz, a folyamatos pozitív szezonokkalTegnap a jagsnek mondtam hogy innen szep nyerni. Nyugi. Masokkal meg hogy ket safety es lehet dontetlen. Lol. Masoknak jo omen vagyok steelersnek nem. 2008 ota.köszi, jöhetsz máskor is 😀kösz!!!!!!!Mondtam hogy eleg a 7 pont
Szesze
gabor25
Szesze
gabor25
Szesze
shagi0206
Szesze
több mint 1 éve
Haba
640
Azért az kemény, h ha nyer a Cowboys, 3 NFC east a 4 között
több mint 1 éve
gabor25
5 144
-10Mennyi volt az odds?Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
shagi0206
több mint 1 éve
el sem kellene menned dolgozni. sima kereseti lehetpség. 😀Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
több mint 1 éve
Hidd el nincs annál szörnyűbb, mint amikor évekig a PO közelébe se jutsz és az 5. héttől már esélyed sincs semmire.. attól, h nem nyertek SBt egy ideje Tomlin egy sikeredző és a csapat is azAz arra jó, hogy sosem húznak top helyen. Mert ugye ha be is jutnak a PO-ba, az utóbbi időben nem sok babér termettazért annyira nekik se vagy rossz, a folyamatos pozitív szezonokkalTegnap a jagsnek mondtam hogy innen szep nyerni. Nyugi. Masokkal meg hogy ket safety es lehet dontetlen. Lol. Masoknak jo omen vagyok steelersnek nem. 2008 ota.köszi, jöhetsz máskor is 😀kösz!!!!!!!Mondtam hogy eleg a 7 pont
Szesze
gabor25
Szesze
gabor25
Szesze
shagi0206
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Bar azt kitehetjuk ... ba. De van minek orulni.azért annyira nekik se vagy rossz, a folyamatos pozitív szezonokkalTegnap a jagsnek mondtam hogy innen szep nyerni. Nyugi. Masokkal meg hogy ket safety es lehet dontetlen. Lol. Masoknak jo omen vagyok steelersnek nem. 2008 ota.köszi, jöhetsz máskor is 😀kösz!!!!!!!Mondtam hogy eleg a 7 pont
Szesze
gabor25
Szesze
gabor25
Szesze
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Mennyi volt az odds?Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
Kronos
több mint 1 éve
Kronos
779
Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustMeg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Szesze
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Az arra jó, hogy sosem húznak top helyen. Mert ugye ha be is jutnak a PO-ba, az utóbbi időben nem sok babér termettazért annyira nekik se vagy rossz, a folyamatos pozitív szezonokkalTegnap a jagsnek mondtam hogy innen szep nyerni. Nyugi. Masokkal meg hogy ket safety es lehet dontetlen. Lol. Masoknak jo omen vagyok steelersnek nem. 2008 ota.köszi, jöhetsz máskor is 😀kösz!!!!!!!Mondtam hogy eleg a 7 pont
Szesze
gabor25
Szesze
gabor25
Szesze
több mint 1 éve
Reméljük 😊 az külön öröm lenneDJ asszem (remélem) bizonyított mindenkinek ma 😊Ma igen. De hozza ezt az Eagles ellen is.
Szesze
shagi0206
több mint 1 éve
Daboll ezzel fixálta az év edzője titulustazért erős a verseny még
Szesze
több mint 1 éve
azért annyira nekik se vagy rossz, a folyamatos pozitív szezonokkalTegnap a jagsnek mondtam hogy innen szep nyerni. Nyugi. Masokkal meg hogy ket safety es lehet dontetlen. Lol. Masoknak jo omen vagyok steelersnek nem. 2008 ota.köszi, jöhetsz máskor is 😀kösz!!!!!!!Mondtam hogy eleg a 7 pont
Szesze
gabor25
Szesze
gabor25
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Reszkess Philly
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
DJ asszem (remélem) bizonyított mindenkinek ma 😊Ma igen. De hozza ezt az Eagles ellen is.
Szesze
több mint 1 éve
Az egyik csapatnak volt védelme a másiknak nem. Kár. Most maradhatok fent, hogy lássam ki jön hozzánkaz majd csak holnap este derül ki
Tarsi
több mint 1 éve
DJ asszem (remélem) bizonyított mindenkinek ma 😊
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Ohh akkor jó, nem tudom hogy néztem beAz egyik csapatnak volt védelme a másiknak nem. Kár. Most maradhatok fent, hogy lássam ki jön hozzánk? Most a Bengals Ravens meccs jön 😀
Tarsi
shagi0206
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Kurva jó volt! Köszönjük Daboll! Óriásit játszottak a fiúk!
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Az egyik csapatnak volt védelme a másiknak nem. Kár. Most maradhatok fent, hogy lássam ki jön hozzánk? Most a Bengals Ravens meccs jön 😀
Tarsi
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
PrimeTime DJ
több mint 1 éve
Daboll ezzel fixálta az év edzője titulust
több mint 1 éve
Giants like that!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "