NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 503
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Itt van egy játék AI beállítás, de nem tudom értelmezni.http://www.gamespot.com/ps2/sports/madden08/show_msgs.php?topic_id=m-1-38179932&pid=938345&page=0
Példának vegyük:
False Start - 8/10
Itt megértem mert ugye a 10 a 100%, a 8 pedig a 80%... Így felhúzom 80-ra a false startot...
A probléma már itt van:
QB Accuracy - 9/20 / 8/20
Itt már a 10 helyett 20 van. Jöhetne akkor ugye itt akkor egy ''matematika'', hogy leegyszerűsítjük 10-re a 20-at, de akkor nincs értelme. Nem értem miért nem a maximum 20-as helyett a maxium 10-es van? Mit takarhat, hogy 20-at írt?
több mint 13 éve
Amugy S-W és S-S-el tudsz TO nélkül változtatni.Biagionah ezaz. én gamepaddal tolom. .)
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amugy S-W és S-S-el tudsz TO nélkül változtatni.
több mint 13 éve
Laki - Biagio 22-34nem nem sorry csak kicsit felment a pumpa az onside kickek miatt 😀 köszi a meccset 😊
Az első meccsünk 82-0 volt, onnan ilyen fejlődés hatalmas teljesítmény. 14-0-val indult a meccs Laki-nak és az első félidőben kb 2percig volt volt nálam a labda, de így sikerült 14-10el az öltözőbe menni. A második félidőben pedig megfordult a mérkőzés alakulása. 3. negyedben egy sikeres onside kick és egy turnover, így zsinorban 3 pontszerző drive a részemről. Time of pos így a meccs végére egálba került. Remélem nincs harag Laki, úgy leléptél meccs után, hogy se szó se beszéd. Ha ilyen játékot mutattál volna végig biztos a playoff, a legjobbamat kellett hoznom ellened. (romo 150.2es passer rating)Biagio
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Laki - Biagio 22-34Az első meccsünk 82-0 volt, onnan ilyen fejlődés hatalmas teljesítmény. 14-0-val indult a meccs Laki-nak és az első félidőben kb 2percig volt volt nálam a labda, de így sikerült 14-10el az öltözőbe menni. A második félidőben pedig megfordult a mérkőzés alakulása. 3. negyedben egy sikeres onside kick és egy turnover, így zsinorban 3 pontszerző drive a részemről. Time of pos így a meccs végére egálba került. Remélem nincs harag Laki, úgy leléptél meccs után, hogy se szó se beszéd. Ha ilyen játékot mutattál volna végig biztos a playoff, a legjobbamat kellett hoznom ellened. (romo 150.2es passer rating)
több mint 13 éve
Desert Eagle - Baltimore Ravens Farky - Indianapolis Colts 17 - 23MVP: Dallas Clark 99 yard 3 TD
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
higuain írtam pmet.
több mint 13 éve
Valaki egy barimeccs? 😊
több mint 13 éve
Köszi srácok!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
a rosterfájlt ide kell tenni (Dokumentumok/Madden NFL 08/Rosters),ha ez megvan,akkor a játékban a menüpontoknál jobb alul a Menu/Fileban be kell tölteni a roster és akkor meglesznek az új nevek.Köszi szépen de a 2010 es keretből senkit nem találok...JUNIOR#46Tök mindegy hova másolom mert elég vicces arcok jönnek ki 😀 Pl: Urlacher néger benne 😀 😀 😀JUNIOR#46http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat
arcképcsomag hozzáNewman
több mint 13 éve
Köszi szépen de a 2010 es keretből senkit nem találok...Tök mindegy hova másolom mert elég vicces arcok jönnek ki 😀 Pl: Urlacher néger benne 😀 😀 😀JUNIOR#46http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat
arcképcsomag hozzáNewman
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Tök mindegy hova másolom mert elég vicces arcok jönnek ki 😀 Pl: Urlacher néger benne 😀 😀 😀JUNIOR#46http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat
arcképcsomag hozzá
több mint 13 éve
Tök mindegy hova másolom mert elég vicces arcok jönnek ki 😀 Pl: Urlacher néger benne 😀 😀 😀
több mint 13 éve
valaki tudna dobni egy roster update linket a 08-hoz?JUNIOR#46Tess: http://hotfile.com/dl/109366578/9ddee88/madden-2011-v1.rar.html
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
valaki tudna dobni egy roster update linket a 08-hoz?
több mint 13 éve
mert ha előbb a playbookot állítod be és utána a profilodat - és ott nem az van megadva - akkor a profilodban megadott kedvenc csapatét állítja beAzt állítottam be kezdéskor, de tökre nem az volt a meccsen...nem értem.Desert Eagle .5oWeek 13:Bármelyik playbookot használhatod. én is az eaglesét használom.eaglesmcnabb
Rata - Minnesota Vikings - Desert Eagle - Baltimore Ravens : 50 - 34
Továbbra is hihetetlen pechem van, 3 olyan TD-t kaptam be, hogy egyetlen play, előreküldött labda, TD....
Valamint igencsak hadilábon állok a Ravens playbookkal is, van még mit tanulni belőle...
Egyébként előző meccshez hasonlóan most is az volt, hogy 1 TD-n belül voltam, 41-34 volt, és onside kick, meg is szereztem, csakhogy szabálytalannak ítéltetett....Rata jött, látott pontokat szerzett. 44-34. Innen már hail mary volt, nem sikerült, INT-et dobtam, Rata meg TD-t szerzett. 50-34, kettő perc alatt a győzelmi esélyeim elszálltak.
Grat Rata, amikor kellett megcsináltad a playeket. Legközelebb remélem végre a fumblik is elkerülnek, most is kiejtettem vagy 2-3szor...Desert Eagle .5o
több mint 13 éve
Azt állítottam be kezdéskor, de tökre nem az volt a meccsen...nem értem.Week 13:Bármelyik playbookot használhatod. én is az eaglesét használom.eaglesmcnabb
Továbbra is hihetetlen pechem van, 3 olyan TD-t kaptam be, hogy egyetlen play, előreküldött labda, TD....
Valamint igencsak hadilábon állok a Ravens playbookkal is, van még mit tanulni belőle...
Egyébként előző meccshez hasonlóan most is az volt, hogy 1 TD-n belül voltam, 41-34 volt, és onside kick, meg is szereztem, csakhogy szabálytalannak ítéltetett....Rata jött, látott pontokat szerzett. 44-34. Innen már hail mary volt, nem sikerült, INT-et dobtam, Rata meg TD-t szerzett. 50-34, kettő perc alatt a győzelmi esélyeim elszálltak.
Grat Rata, amikor kellett megcsináltad a playeket. Legközelebb remélem végre a fumblik is elkerülnek, most is kiejtettem vagy 2-3szor...Desert Eagle .5o
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Week 13:Bármelyik playbookot használhatod. én is az eaglesét használom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Most számolgattam a statisztikákat és Romo elérte a 40 TD-t 2INT mellett. 😀BiagioTúl sok a szabadidőd 😀
Nagy D# csatában:Durván izgalmas meccs lehetett. 😀
Delete - Chicago Bears Farky - Indianapolis Colts: 6-10
Köszi a meccset.Farky
több mint 13 éve
Nagy D# csatában:Delete - Chicago Bears Farky - Indianapolis Colts: 6-10
Köszi a meccset.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most számolgattam a statisztikákat és Romo elérte a 40 TD-t 2INT mellett. 😀
több mint 13 éve
Week 13:Rata - Minnesota Vikings - Desert Eagle - Baltimore Ravens : 50 - 34
Grat Rata, amikor kellett megcsináltad a playeket. Legközelebb remélem végre a fumblik is elkerülnek, most is kiejtettem vagy 2-3szor...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Falcons 37-22 Browsaz a baj hogy most én is szar vagyok 😀
Shawnka nagyon rossz. Aki nyerni akar ellene, az most játsszon vele. 😀Vadkender
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Falcons 37-22 BrowsShawnka nagyon rossz. Aki nyerni akar ellene, az most játsszon vele. 😀