Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 15 éve
Titans 45Packers 37
jó meccs volt, végig kiegyenlített.
MVP: CJ, kb 200 yard elkapás, 150 yard futva és 4 TD.
és szvsz Crosby, mivel sikerült kihagynom 3 FG-t is vele...
más: ha vkinél előfordul még, hogy nyomja a gombokat klaviatúrán de a játék nem/későn érzékeli, mi a megoldás? kezd idegesítő lenni.
több mint 15 éve
Meg bé is telt😀Ó maaan, megüresedett egy hely, és nem szóltok 😕megüresedett egy hely 😛shawnka
Na mind1 akkor.Desert Eagle .5o
Farky! Figyeltem, most éppen 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 15 éve
Ó maaan, megüresedett egy hely, és nem szóltok 😕Figyeld a topicot 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Ó maaan, megüresedett egy hely, és nem szóltok 😕megüresedett egy hely 😛
több mint 15 éve
Ó maaan, megüresedett egy hely, és nem szóltok 😕 Na mind1 akkor.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 15 éve
Egy meccset valaki?
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Köszi a meccset mindkettőtöknek, ott folytattam ahol abbahagytam: PM passz gép, a secondary nyeli a hosszú passzokat és a futójátéból meg jönnek a fumblek. 😀FarkyFő a változatosság 😂
több mint 15 éve
Köszi a meccset mindkettőtöknek, ott folytattam ahol abbahagytam: PM passz gép, a secondary nyeli a hosszú passzokat és a futójátéból meg jönnek a fumblek. 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Indianapolis Colts - New York Giants 14-38MVP: Justin Tuck (5 tackles, 4 sacks, 1 FF)
több mint 15 éve
Öreg, a hétvégét meglátjuk még. 😀 most lehet nekem lesz dolgom (de szerintem eltudom intézni). És semmi baj 😊 Megesik még a legjobbakkal is. 😀Bocs Kendi,hogy nem voltam pénteken se,nem tudom mi lelt,jövőhéten elvileg ráérek.... 😊Newmanmajd laki is értesítsen,hogy neki mikor jóNewman
több mint 15 éve
elszállt a procim, de amint megjön az új, képes leszek pótolni.
több mint 15 éve
Nálunk hirtelen áramkimaradás volt 0-harmincvalamennyinél 😊nekünk az utolsó negyedből volt hátra kb 1 perc, amikor megkérdezte hogy "ez ugye még nem a bajnoki?" 😀fasza hogy a bajnoki meccsünket meg nem akarod lejátszani "újra", ha már kisírtad, hiába írtam privit is kétszer, meg hamacsin is vagy ötször azóta :rolleyes:kaszoAzt hittem hogy csak velem kellett új meccset tolni 😀 Bár az enyém rendhagyó volt, a 3. negyed elején közölte velem hogy elég az 53-0 neki 😀eaglesmcnabb
de majd jövő héten bepótoljuk elvileg 😀kaszo
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Bocs Kendi,hogy nem voltam pénteken se,nem tudom mi lelt,jövőhéten elvileg ráérek.... 😊Newmanmajd laki is értesítsen,hogy neki mikor jó
több mint 15 éve
nekünk az utolsó negyedből volt hátra kb 1 perc, amikor megkérdezte hogy "ez ugye még nem a bajnoki?" 😀Azt hittem hogy csak velem kellett új meccset tolni 😀 Bár az enyém rendhagyó volt, a 3. negyed elején közölte velem hogy elég az 53-0 neki 😀eaglesmcnabbelvileg írtam hamachin 😀Lakifasza hogy a bajnoki meccsünket meg nem akarod lejátszani "újra", ha már kisírtad, hiába írtam privit is kétszer, meg hamacsin is vagy ötször azóta :rolleyes:kaszo
de majd jövő héten bepótoljuk elvileg 😀
több mint 15 éve
Azt hittem hogy csak velem kellett új meccset tolni 😀 Bár az enyém rendhagyó volt, a 3. negyed elején közölte velem hogy elég az 53-0 neki 😀elvileg írtam hamachin 😀Lakifasza hogy a bajnoki meccsünket meg nem akarod lejátszani "újra", ha már kisírtad, hiába írtam privit is kétszer, meg hamacsin is vagy ötször azóta :rolleyes:kaszo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
http://hotfile.com/dl/95202631/ed78fb3/madden-2011-v1.rar.htmlHa még áll az ajánlat, akkor szívesen beszállnék a ligátokba! Feltettem a játékot a gépemre, frissítettem is, úgyhogy megvan minden (leszámítva a tapasztalatot 😊).leeon83A rostert se felejtsd el frissíteni, valahol be van linkelve itt a topikban, hogy melyiket használjuk 😊kaszo
több mint 15 éve
Bocs Kendi,hogy nem voltam pénteken se,nem tudom mi lelt,jövőhéten elvileg ráérek.... 😊
több mint 15 éve
Ha még áll az ajánlat, akkor szívesen beszállnék a ligátokba! Feltettem a játékot a gépemre, frissítettem is, úgyhogy megvan minden (leszámítva a tapasztalatot 😊).leeon83A rostert se felejtsd el frissíteni, valahol be van linkelve itt a topikban, hogy melyiket használjuk 😊
több mint 15 éve
Ha még áll az ajánlat, akkor szívesen beszállnék a ligátokba! Feltettem a játékot a gépemre, frissítettem is, úgyhogy megvan minden (leszámítva a tapasztalatot 😊).
több mint 15 éve
Közben visszaolvastam és megtaláltam köszi.
több mint 15 éve
Barney és Skytto sem reagált eddig a PM-re és hamchin sem látom őket :-/FarkySkytto-t ne is keresd. Elméletileg elromlott a gépe (vagy valami ilyesmi) és ezért ő kiszállt. Helyette jön majd az új srác (elméletileg).
több mint 15 éve
Barney és Skytto sem reagált eddig a PM-re és hamchin sem látom őket :-/
több mint 15 éve
elvileg írtam hamachin 😀Lakifasza hogy a bajnoki meccsünket meg nem akarod lejátszani "újra", ha már kisírtad, hiába írtam privit is kétszer, meg hamacsin is vagy ötször azóta :rolleyes:
több mint 15 éve
elvileg írtam hamachin 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."