Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Nos, a rejtély kibogozta önmagát.
több mint 13 éve
Sziasztok!Szívesen lepasszolom az indulási jogot Desert Eagle-nek, mert az utóbbi napokban volt időm egy kicsit ismerkedni a pc-s verzióval és hát... maradnék a konzolnál! A bajnoki rendszer mondjuk nagyon vonzó lenne, de a meccseket lejátszani leginkább késő esténként, a munkahelyemen tudnám 😀 , ahol pedig az ottani internetkapcsolat miatt, nem tudnék senkivel összecsatlakozni! Úgyhogy ezúton is köszönöm szépen az invitálást, de...
Esetleg Ps3-on valaki nem játszik online franchise-t???
üdv
több mint 13 éve
Na, itten' vagyok. Akivel van elmaradt meccsem, -ill az eheti ellenfelem- az karcoljon rám pls pmet hogy neki mikor lenne jó lenyomni. Ma már nem, de holnap du és a hétvégén lejátszhatnánk.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Nekem pont Skyttoval kellett volna játszanom a héten, úgyhogy találjátok ki gyorsan ki helyettesíti 😀Jó ötlet. Mondjuk net alapján is dönthetnénk. 😀
Vagy esetleg a bevált módszer szerint Desert Eagle játszhatna egy meccset leeonnal, mert ez kicsit mindkettejükkel szemben igazságtalan 😀kaszo
több mint 13 éve
Nekem múlthéten kellett volna játszanom vele, pedig végre bepótoltam a lemaradásokat.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nekem pont Skyttoval kellett volna játszanom a héten, úgyhogy találjátok ki gyorsan ki helyettesíti 😀Vagy esetleg a bevált módszer szerint Desert Eagle játszhatna egy meccset leeonnal, mert ez kicsit mindkettejükkel szemben igazságtalan 😀
több mint 13 éve
Hát azért túlzás a lemaradás, mivel az egyetlen fennmaradó helyért RaiderNation kiesése miatt anno még én meccseltem Biagioval, azaz az én érdeklődésem kb sokkal régebbi.leeon vagy DesertEagle az új GM? ez most nekem sem tiszta.shawnkaDesertEagle lemaradt róla, nem?
De felőlem tarthatunk népszavazást is. 😀Vadkender
De ha a hely megüresedésétől számítjuk, és külön kellett rá jelezni, akkor a srác jelentkezett előbb. Sakkozzátok ki, ahogy akarjátok.
Kampányszövegem: ellenem biztosított a győzelmed! 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Houston Texans - New York Giants 31-61na igen 😊 félidőben 0 turnover, aztán mikor átvetted a vezetést, "bepánikoltam" és összehajigáltam 4 int-et, második félidőt így lehoztad 40-7-re 😊 első félidőkben szinte verhetetlen vagyok 😀 aztán mindig elrontom 😕
MVP: Eli Manning ( 372 yards, 6 TD, 0 INT, 142.2-es rating, 1 rushing TD)
Azért a második negyed elején 24-7-nél izgultam egy kicsit 😀barney
de legalább végre egy olyan meccset játszhattam hosszú idő után újra, ami nem laggolt 😀
több mint 13 éve
Houston Texans - New York Giants 31-61MVP: Eli Manning ( 372 yards, 6 TD, 0 INT, 142.2-es rating, 1 rushing TD)
Azért a második negyed elején 24-7-nél izgultam egy kicsit 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
RaiderNation játszott anno egy meccset, Skytto 9-et. ez egy csomó újrajátszást, újraszámolást jelent. szerintem maradjon így, és csak vegye át a csapatot.shawnkajogos, de Skytto az egyik legjobb játékos volt. nem mind1, hogy akik kikaptunk ellene hogy állunk. ez most elég önző magatartás, de az is benne van a pakliban, hogy megvernénk, az meg nem mind1.
több mint 13 éve
RaiderNation játszott anno egy meccset, Skytto 9-et. ez egy csomó újrajátszást, újraszámolást jelent. szerintem maradjon így, és csak vegye át a csapatot.
több mint 13 éve
Vki egy meccs? 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
és akkor Skytto régi meccsei újra lejátszásra kerülnek, vagy marad az eredmény?.brkgondolom ugyanaz lesz mint RaiderNationnél, új játékos, új csapattal, új meccsek.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
.brk
1 890
és akkor Skytto régi meccsei újra lejátszásra kerülnek, vagy marad az eredmény?
több mint 13 éve
Már meg se merem lassan kérdezni hogy van-e kedve játszani valakinek egy edzőmeccset... :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Philadelphia Eagles(laki) - Houston Texans(kaszo): 54 : 44Durva meccs lehetett. 😀
MVP: Lesean McCoy: 231 yrds - 4TDsLaki
több mint 13 éve
Philadelphia Eagles(laki) - Houston Texans(kaszo): 54 : 44jár a gratuláció 😀
MVP: Lesean McCoy: 231 yrds - 4TDsLaki
több mint 13 éve
Philadelphia Eagles(laki) - Houston Texans(kaszo): 54 : 44MVP: Lesean McCoy: 231 yrds - 4TDs
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
leeon vagy DesertEagle az új GM? ez most nekem sem tiszta.shawnkaDesertEagle lemaradt róla, nem?
De felőlem tarthatunk népszavazást is. 😀
több mint 13 éve
leeon vagy DesertEagle az új GM? ez most nekem sem tiszta.
több mint 13 éve
laki, barney, leeon83: priviben várom az időpontokat a mérkőzések lejátszására 😊 (hamacsin egyikőtöket se találom soha, ha jól látom leeon még nincs is felvéve skytto helyére)
több mint 13 éve
No akkor Skytto helyét ki vette át és milyen csapattal?
több mint 13 éve
San Diego Chargers - Indianapolis Colts 21 : 44MVP: Peyton Manning: 367 yard 4 TD 0 INT 148.1 rating
több mint 13 éve
Rohadt bug. Elpasszolom, hátradobja, leesik a földre, felveszi, és visszahordja TD-re... fasza...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Titans 45netcsere
Packers 37
más: ha vkinél előfordul még, hogy nyomja a gombokat klaviatúrán de a játék nem/későn érzékeli, mi a megoldás? kezd idegesítő lenni..brk