Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Meccselne valaki?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ha van kedved gyerer nyugodtan, csak akkor bírd ki a szezon végéig 😊 😀Hát, ha valakinek van kedve elmondania a-tól b-ig, hogy pontosan mit kell tennem, akkor szívesen beszállok! az utolsó hsz különösen inspiráló 😀leeon83Madden NFL 08-at ha felrakod, akkor jöhetsz a ligánkba. A Baltimore pár napja üresedett meg.shawnkaén egy teljesen kezdő kezébe nem adnék csapatot, nehogy aztán a sorozatos kudarcok miatt elhagyja a ligát, meg játékélményben sem olyan jó, de nem vagyok semmi jónak elrontója, ha nektek megfelel, ám legyen.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hát, ha valakinek van kedve elmondania a-tól b-ig, hogy pontosan mit kell tennem, akkor szívesen beszállok! az utolsó hsz különösen inspiráló 😀én egy teljesen kezdő kezébe nem adnék csapatot, nehogy aztán a sorozatos kudarcok miatt elhagyja a ligát, meg játékélményben sem olyan jó, de nem vagyok semmi jónak elrontója, ha nektek megfelel, ám legyen.eaglesmcnabbköszi, most már ezt is tudom! gondolom bajnokság nincs, ha jól sejtem... esetleg valaki itt, akivel lehet "gyakorolni"?leeon83Madden NFL 08-at ha felrakod, akkor jöhetsz a ligánkba. A Baltimore pár napja üresedett meg.shawnka
több mint 13 éve
Meglátjuk. Szerintem nekem is jó lesz.Tulajdonképpen nemjutok szóhoz. 2W streak, Fuck Yeah! Nemtudom elhinni. Köszi srácok, szép meccs volt, sőt kifejezetten élveztem. Nemtudom mi ütött belém/csapatba. (de inkább belém, mert a csapat most se nagyon csinált szinte semmit) 😀holnap ráérek kb este 8-tól,szombat felejtősNewman
Browns 45-29 Texans
Browns 63-41 Colts
Még Newman ellen van meccsem, meg most hétvégén Shawnka ellen. Aztán végre beértem magam. :cool:Vadkender
több mint 13 éve
Tulajdonképpen nemjutok szóhoz. 2W streak, Fuck Yeah! Nemtudom elhinni. Köszi srácok, szép meccs volt, sőt kifejezetten élveztem. Nemtudom mi ütött belém/csapatba. (de inkább belém, mert a csapat most se nagyon csinált szinte semmit) 😀holnap ráérek kb este 8-tól,szombat felejtős
Browns 45-29 Texans
Browns 63-41 Colts
Még Newman ellen van meccsem, meg most hétvégén Shawnka ellen. Aztán végre beértem magam. :cool:Vadkender
több mint 13 éve
Tulajdonképpen nemjutok szóhoz. 2W streak, Fuck Yeah! Nemtudom elhinni. Köszi srácok, szép meccs volt, sőt kifejezetten élveztem. Nemtudom mi ütött belém/csapatba. (de inkább belém, mert a csapat most se nagyon csinált szinte semmit) 😀 Browns 45-29 Texans
Browns 63-41 Colts
Még Newman ellen van meccsem, meg most hétvégén Shawnka ellen. Aztán végre beértem magam. :cool:
több mint 13 éve
én egy teljesen kezdő kezébe nem adnék csapatot, nehogy aztán a sorozatos kudarcok miatt elhagyja a ligát, meg játékélményben sem olyan jó, de nem vagyok semmi jónak elrontója, ha nektek megfelel, ám legyen.köszi, most már ezt is tudom! gondolom bajnokság nincs, ha jól sejtem... esetleg valaki itt, akivel lehet "gyakorolni"?leeon83Madden NFL 08-at ha felrakod, akkor jöhetsz a ligánkba. A Baltimore pár napja üresedett meg.shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
köszi, most már ezt is tudom! gondolom bajnokság nincs, ha jól sejtem... esetleg valaki itt, akivel lehet "gyakorolni"?leeon83Madden NFL 08-at ha felrakod, akkor jöhetsz a ligánkba. A Baltimore pár napja üresedett meg.
több mint 13 éve
köszi, most már ezt is tudom! gondolom bajnokság nincs, ha jól sejtem... esetleg valaki itt, akivel lehet "gyakorolni"?Nem állítottam a nehézségi szinteken, mert kizárólag online játszom, ott meg úgyis adott a szint. Egyébként tegnap már sikerült 2 embert is legyőznöm, akiknek több, mint 300 meccs volt a record-nál. Az egyik kifejezetten nagy élmény volt: 48-45-re nyertem úgy, hogy az utolsó snap-et a 4. negyed vége előtt 2 mp-el indítottam 20 yard-ra az end zone-tól. Mókás volt 😀online játékban is számít hogy milyen nehézségi fok van beállítva, mi all-pro-n szoktunk játszani
Egyébként nincs valamiféle online bajnokság a magyaroknak? Én nem nagyon találtam semmit! leeon83
(minél magasabb szint, annál többet "csinálnak" a csapat gép által irányított játékosai)kaszo
több mint 13 éve
Már megint én. Gondolom már a tökötök kivan velem. 😀 Akik rám írtak, azoknak visszaírtam hamachin (azért írom itt is, hátha itt előbb észreveszitek) Ma letudok játszani, minimum egy meccset. 8 fele már ráérek. (de lehet mindkét meccset letudom játszani, ez még elválik). Mégegyszer bocs az a játékostársaktól, és a türelmeteket köszönöm.
több mint 13 éve
ez a tipikus "csapkodom a monitort a meccs után. és rohadt ideges vagyok most" iskolapéldája 😀 - fix'd 😊hatalmas meccset játszottunk miilannal.ez a tipikus "csapkodom a billentyűzetet a meccs után. és rohadt ideges vagyok most" iskolapéldája 😀shawnka
GB 50
SD 49
mindez úgy, hogy végig vezettem, de 1 perccel meccs vége előtt kaptam egy td-t aminek hála 5 pontos hátrányba kerültem, volt 3 időkérésem meg kb 75 yard előttem. 12 mp-vel vége előtt kb 15 yardra endzonetól passz jonesnak, őt levitték 3-on, no huddle, 3 mp-vel vége előtt indítottam el a playt, és td. baszki el se hiszem, hatalmas meccs volt, köszönöm.brk
főleg hogy már több meccsem is volt 1td-n belül, de sehogyse akar összejönni az a rohadt W.
child please!
több mint 13 éve
hatalmas meccset játszottunk miilannal.ez a tipikus "csapkodom a billentyűzetet a meccs után. és rohadt ideges vagyok most" iskolapéldája 😀
GB 50
SD 49
mindez úgy, hogy végig vezettem, de 1 perccel meccs vége előtt kaptam egy td-t aminek hála 5 pontos hátrányba kerültem, volt 3 időkérésem meg kb 75 yard előttem. 12 mp-vel vége előtt kb 15 yardra endzonetól passz jonesnak, őt levitték 3-on, no huddle, 3 mp-vel vége előtt indítottam el a playt, és td. baszki el se hiszem, hatalmas meccs volt, köszönöm.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
hatalmas meccset játszottunk miilannal.GB 50
SD 49
mindez úgy, hogy végig vezettem, de 1 perccel meccs vége előtt kaptam egy td-t aminek hála 5 pontos hátrányba kerültem, volt 3 időkérésem meg kb 75 yard előttem. 12 mp-vel vége előtt kb 15 yardra endzonetól passz jonesnak, őt levitték 3-on, no huddle, 3 mp-vel vége előtt indítottam el a playt, és td. baszki el se hiszem, hatalmas meccs volt, köszönöm
több mint 13 éve
Nem állítottam a nehézségi szinteken, mert kizárólag online játszom, ott meg úgyis adott a szint. Egyébként tegnap már sikerült 2 embert is legyőznöm, akiknek több, mint 300 meccs volt a record-nál. Az egyik kifejezetten nagy élmény volt: 48-45-re nyertem úgy, hogy az utolsó snap-et a 4. negyed vége előtt 2 mp-el indítottam 20 yard-ra az end zone-tól. Mókás volt 😀online játékban is számít hogy milyen nehézségi fok van beállítva, mi all-pro-n szoktunk játszani
Egyébként nincs valamiféle online bajnokság a magyaroknak? Én nem nagyon találtam semmit! leeon83
(minél magasabb szint, annál többet "csinálnak" a csapat gép által irányított játékosai)
több mint 13 éve
Nem állítottam a nehézségi szinteken, mert kizárólag online játszom, ott meg úgyis adott a szint. Egyébként tegnap már sikerült 2 embert is legyőznöm, akiknek több, mint 300 meccs volt a record-nál. Az egyik kifejezetten nagy élmény volt: 48-45-re nyertem úgy, hogy az utolsó snap-et a 4. negyed vége előtt 2 mp-el indítottam 20 yard-ra az end zone-tól. Mókás volt 😀 Egyébként nincs valamiféle online bajnokság a magyaroknak? Én nem nagyon találtam semmit! [quote=Vadkender
több mint 13 éve
Most h megoldódott remélhetőleg végleg a net problémám én is készen állok lejátszani az elmaradt meccseimet Vadkenderrel, Barneyval és Skyttoval.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mivel meghalt a gépem ezért jó ideig nem leszek gépközelbe.Nem akarok RaiderNation 2.0 lenni ezért szólok 😛
Szerintem jelentkező bőven akad...ezért remélem a Ravens nem marad tulaj nélkül 😊 😀
További jó játékot!
több mint 13 éve
.brk
1 890
na elérhető vagyok madden térenminden bepótolandó ellenfelem jelentkezését várom 😀
több mint 13 éve
Semmi gond, utólag is boldogat 😀laki+Newman: kerestelek már párszor titeket, majd írjatok privit, hogy mikor akarjátok lejátszani a meccseket, mert lassan a bye weekemnek is vége.kaszoSzörnyen sajnálom, mondtam,hogy hétvége jó, erre tesom rendezett egy meglepetés bulit 18.szülinapom alkalmából, és nemértem mégse rá. Sorry mindenkitöl mégegyszer. Na de ígérem mostmár aktív leszek. 😐Vadkender
velem már nincs meccsed idén 😛Newmanjogos, bocsi, szerencsére Kendi rájött hogy neki szántam a megszólítást helyetted 😀 😀
több mint 13 éve
laki+Newman: kerestelek már párszor titeket, majd írjatok privit, hogy mikor akarjátok lejátszani a meccseket, mert lassan a bye weekemnek is vége.kaszovelem már nincs meccsed idén 😛
több mint 13 éve
laki+Newman: kerestelek már párszor titeket, majd írjatok privit, hogy mikor akarjátok lejátszani a meccseket, mert lassan a bye weekemnek is vége.kaszoSzörnyen sajnálom, mondtam,hogy hétvége jó, erre tesom rendezett egy meglepetés bulit 18.szülinapom alkalmából, és nemértem mégse rá. Sorry mindenkitöl mégegyszer. Na de ígérem mostmár aktív leszek. 😐
több mint 13 éve
Egy meccset, bárki?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Én annyit mondok, hogy ne egyből a mélyvízbe kezd. Játssz inkább gép ellen, van sok gyakorlós rész az egész game-be. Hamár kitanultad rendesen, utána mehetsz online. Védekezésben én legtöbbször a Pittsburg vagy a New England playbookját használom. Végösszegzésbe, tényleg, játssz először gép ellen, van külön olyan hogy virtual trainer (hidd el hogy sok mindenre jó), aztán exhibition meccsek, madden moments, practice, a superstar mod is sokmindenre megtaníthat. Egyébként az se rossz amit csinálsz, mert mélyvízben is megtanulhatsz úszni, csak nemfog olyan gyorsan sikerülni. 😊
Köszönöm szépen, hogy reagáltál a kérdésemre! Folyamatosan gyakorolok online ellenfelek ellen, nem túl sok sikerrel. A támadás még csak-csak megyeget, de a védekezés az valami katasztrófa! Tegnap egy srác az Eagles-el 2 KR TD-t hordott vissza, azt hittem a guta megüt. Amit a gép felkínák védekezést, hát azzal nem sokra megyek. Van valami bevált recepted, vagy használod valamelyik együttes védekezési sémáit?leeon83
A hangsúly a gyakorláson van. Beállításokat megnézted amit mondtam?
több mint 13 éve
laki+Newman: kerestelek már párszor titeket, majd írjatok privit, hogy mikor akarjátok lejátszani a meccseket, mert lassan a bye weekemnek is vége.
több mint 13 éve
csak jószívű 😛Hogy te Milyen okos vagy 😀eaglesmcnabbMost h végre van netem le tudom játszani az elmaradt meccseimet. Csak nem tudom kivel van :rolleyes:Farkynézd meg a schedulet.shawnka