Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
faxa megint sikerült elkevernem az email címet amire küldhetem a statot :o valaki segítsen ki plsFarkyPM eaglesmcnabb-nek
több mint 13 éve
faxa megint sikerült elkevernem az email címet amire küldhetem a statot :o valaki segítsen ki pls
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
köszi a meccsetMVP: Hayden 2 Int 3 Tackle
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Colts - Eagles: 34-22 látok én potenciát ebben a csapatban 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
kikkel van még pótló meccsem??Lakivelem is van egy, írtam hamachin
több mint 13 éve
kikkel van még pótló meccsem??Lakivelem is van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Srácok szépen kis is kaptam Barneytől. Bár az eredmény amúgy sem változtatna a PR-en 😀Giants-Titans 41-35 MoM szvsz. Jákob 😀 kurva anyját vitte Tulloch-ot Witherspoon-ostul 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Cowboys - Packers 59-17
több mint 13 éve
5.New Orleans Saints 5-2 (-) 3 hét pihenő után ideje munkába állni. Játék nélkül nálam nem lehet előre lépni.😂 Epic 😀
6.Tennessee Titans 5-1 (-) A Fenti mondat rám is igaz...eaglesmcnabb
Egyébként igazad van 😛
De elégedett vagyok amúgy ezzel a helyezéssel, amilyen jól indultam, annyira befarsultam, csoda hogy tudtam még győzni.. Nagyon nem érzem mostanába.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ravens - Eagles: 77-347. oldal
több mint 13 éve
Végülis ez tök lényegtelen. Nem azért játszunk ezzel a game-mel mert jó (aki azt állítja, az nemnormális), hanem mert nincs más pc-re. Én azt mondom, játssz egyszer a Madden 11-el, na abba minden úgy van összerakva ahogy kell, az állad leesik tőle. :cool:Hesternek volt 07-ben (?) 100 isNewmanShawnka-nak igaza van. A TE-m a leggyorsabb, hiába van Cribbsnek 92-es speedje. Kamu az egész, szerinted mégis miért szenvedek ennyire? Nembaj, kövi szezonba tuti nem velük leszek, és akkor reszkessetek! 😂VadkenderAlá tudom támasztani. CJ-t is érték már utol 😀 holott a 99-es speed/99-es acc. nál nem hinném hogy bárki is jobb lenne 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Laki, azt hiszem velem van elmaradt meccsed, múlt hétről. Benéztem, mert azt hittem bye weekem van, de az azután volt. PMben küldj neked megfelelő időpontokat azt lenyomjuk - ma nekem nem jó már -. Barney, veled meg ebben a fordulóban van meccsem, te is karcolj majd hogy mikor jó neked.
Nekem lövésem sincs mikor jó, ezért írjatok ti, aztán tudok azokhoz igazodni asszem.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Hesternek volt 07-ben (?) 100 isAlá tudom támasztani. CJ-t is érték már utol 😀 holott a 99-es speed/99-es acc. nál nem hinném hogy bárki is jobb lenne 😀eaglesmcnabbCribbs is gondolom 😛NewmanShawnka-nak igaza van. A TE-m a leggyorsabb, hiába van Cribbsnek 92-es speedje. Kamu az egész, szerinted mégis miért szenvedek ennyire? Nembaj, kövi szezonba tuti nem velük leszek, és akkor reszkessetek! 😂Vadkender
több mint 13 éve
Alá tudom támasztani. CJ-t is érték már utol 😀 holott a 99-es speed/99-es acc. nál nem hinném hogy bárki is jobb lenne 😀Cribbs is gondolom 😛NewmanShawnka-nak igaza van. A TE-m a leggyorsabb, hiába van Cribbsnek 92-es speedje. Kamu az egész, szerinted mégis miért szenvedek ennyire? Nembaj, kövi szezonba tuti nem velük leszek, és akkor reszkessetek! 😂Vadkender
több mint 13 éve
jah ok 😀 köszi 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
de csak nem találom 😀Lakihttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109754#p109754
több mint 13 éve
de csak nem találom 😀nem ezt írtam? 😀shawnkanézd meg a főtáblát a 4. oldalonshawnka4? 😮Laki
több mint 13 éve
Igen, 4. oldal. 😀4? 😮Lakikikkel van még pótló meccsem??Lakinézd meg a főtáblát a 4. oldalonshawnka
több mint 13 éve
nem ezt írtam? 😀4? 😮Lakikikkel van még pótló meccsem??Lakinézd meg a főtáblát a 4. oldalonshawnka
több mint 13 éve
http://bowlhumadden.blog.hu/2010/11/28/schedule_4? 😮Lakikikkel van még pótló meccsem??Lakinézd meg a főtáblát a 4. oldalonshawnka
több mint 13 éve
Cribbs is gondolom 😛NewmanShawnka-nak igaza van. A TE-m a leggyorsabb, hiába van Cribbsnek 92-es speedje. Kamu az egész, szerinted mégis miért szenvedek ennyire? Nembaj, kövi szezonba tuti nem velük leszek, és akkor reszkessetek! 😂
több mint 13 éve
4? 😮kikkel van még pótló meccsem??Lakinézd meg a főtáblát a 4. oldalonshawnka
több mint 13 éve
kikkel van még pótló meccsem??Lakinézd meg a főtáblát a 4. oldalon
több mint 13 éve
kikkel van még pótló meccsem??