Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 15 éve
updatedelt, töltött rosterrel... nincs valami megoldás a problémára?ha defaultot visszatöltöm akkor okés?hy!nemrég kezdtem el játszani maddennel...adott egy probléma : lement a reg. season,megvolt superbowl,probowl aztán mikor megkezdeném az off-seasont a játék valami megmagyarázhatatlan okból kilép... megoldás??!!!leksydefault rosterrel játszol vagy valamilyen letöltött-tel? Mert azoknál előfordul sajnos 😕Farky
több mint 15 éve
hy!nemrég kezdtem el játszani maddennel...adott egy probléma : lement a reg. season,megvolt superbowl,probowl aztán mikor megkezdeném az off-seasont a játék valami megmagyarázhatatlan okból kilép... megoldás??!!!leksydefault rosterrel játszol vagy valamilyen letöltött-tel? Mert azoknál előfordul sajnos 😕
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
hy!nemrég kezdtem el játszani maddennel...adott egy probléma : lement a reg. season,megvolt superbowl,probowl aztán mikor megkezdeném az off-seasont a játék valami megmagyarázhatatlan okból kilép... megoldás??!!!
több mint 15 éve
Kösz!A tesóm könyörgésére letöltöttem a Madden 2008-at (én amúgy nem szoktam stámítógépes játékokat játszani). Mivel h nfl, én is játsszom rajta néha. De elárulná valaki, h cserélni hol lehet?valaki2depth chartnáladam8

több mint 15 éve
A tesóm könyörgésére letöltöttem a Madden 2008-at (én amúgy nem szoktam stámítógépes játékokat játszani). Mivel h nfl, én is játsszom rajta néha. De elárulná valaki, h cserélni hol lehet?valaki2depth chartnál
több mint 15 éve
A tesóm könyörgésére letöltöttem a Madden 2008-at (én amúgy nem szoktam stámítógépes játékokat játszani). Mivel h nfl, én is játsszom rajta néha. De elárulná valaki, h cserélni hol lehet?

több mint 15 éve
Köszi, most kijött a lépés 😊MVP: Favre apó, 7 TD 0 INT 459 yard
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Ismét túl vagyok egy megalázáson. 😂 Grat Rata. 😊 Vikings 59-23 Browns.
Def és Wallace powa, ezenkívül no comment. Kezdem azt hinni, hogy mindenkinek csak stat javításra vagyok. 😂
több mint 15 éve
Megkaptam, holnap kiteszem majd...A védőkkel nem vagyok elégedett, nagy playeket engednek, de amikor kell, összeszedik magukat 😀Giants - Packers 38-27Látom készülsz az esti meccsre 😀
Giants - Cowboys 33 -28
Giants - Chargers 42 - 35barney
Ahogy elnézem jó formába vagy 😊Skytto
Szerk.: Rata, elküldtem a profilodban lévő mail címre a statokat.barney
.png)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Biagio (Dallas) - Skytto (Ravens)43:40
Jó meccs volt!
Az utolsó másodpercekig kiélezett 😊
Gratula
több mint 15 éve
A védőkkel nem vagyok elégedett, nagy playeket engednek, de amikor kell, összeszedik magukat 😀Giants - Packers 38-27Látom készülsz az esti meccsre 😀
Giants - Cowboys 33 -28
Ahogy elnézem jó formába vagy 😊Skytto
Szerk.: Rata, elküldtem a profilodban lévő mail címre a statokat.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Giants - Packers 38-27Látom készülsz az esti meccsre 😀
Giants - Cowboys 33 -28
Ahogy elnézem jó formába vagy 😊
több mint 15 éve
Giants - Packers 38-27Giants - Cowboys 33 -28
Giants - Chargers 42 - 35
több mint 15 éve
Kinek kell küldeni a statokat?barneyeaglesmcnabb/Raiders89/Rata
de akár az eredményt ide is kiírhatod
több mint 15 éve
Falcons - Texans 87-52kosármeccs 😀
MVP: Matty 8 TD passz 😀
több mint 15 éve
Huh, most látom, hogy ezen a héten van bájvíkem...azt hittem múlthéten volt, ezt benéztem.Akivel előző fordulóban játszanom kellett volna, ellátna PMben neki megfelelő időpontokkal?

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Vannak egy páran úgy tudom 😊
.png)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
kár 😕és csak a bajnokság megy pc-n vagy ps3-asok nincsenek is errefelé egyáltalán?
Nem, PC-n.Rataccess
több mint 15 éve
Nem, PC-n.
.png)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ps3on játszotok?Felmerült most bennem egy ötlet, mivel láttam, hogy páran már kérdezgették, hogy nem lehetne e bővíteni a jelenlegi bajnokságot, hogy lehetne indítani egy B ligát, amennyiben lenne elég jelentkező, és ha vége a szezonoknak, akkor egybeolvadhatna a kettő, így kipróbált játékosokkal bővülne, szép nagyra a liga.
Mit szóltok?
Illetve van e igény erre, mert legalább egy 8 csapatnak kellene lennie a B ligában is, hogy értelme legyen. Természetesen azokkal a csapatokkal lennének a tagok, akik jelenleg nem szerepelnek az A ligában.
Nos?Desert Eagle .5o
több mint 15 éve
Felmerült most bennem egy ötlet, mivel láttam, hogy páran már kérdezgették, hogy nem lehetne e bővíteni a jelenlegi bajnokságot, hogy lehetne indítani egy B ligát, amennyiben lenne elég jelentkező, és ha vége a szezonoknak, akkor egybeolvadhatna a kettő, így kipróbált játékosokkal bővülne, szép nagyra a liga. Mit szóltok?
Illetve van e igény erre, mert legalább egy 8 csapatnak kellene lennie a B ligában is, hogy értelme legyen. Természetesen azokkal a csapatokkal lennének a tagok, akik jelenleg nem szerepelnek az A ligában.
Nos?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 15 éve
Week 9(jan 21-jan 27)9 shawnka - Atlanta Falcons miilann - San Diego Chargers
9 kaszo - Houston Texans Newman - New England Patriots
9 .brk - Green Bay Packers Delete - Chicago Bears
9 Rata - Minnesota Vikings Vadkender-Cleveland Browns
9 Skytto - Baltimore Ravens Biagio - Dallas Cowboys
9 Farky - Indianapolis Colts laki - Philadelphia Eagles
9 barney - New York Giants eaglesmcnabb - Tennessee Titans
9 Raiders89 - New Orleans Saints Bye
több mint 15 éve