Atlétika
12 feliratkozó
több mint 9 éve
Nagyon okos volt az ameriaki női és a jamaikai férfi 4*400-as váltó is... 😀Csak Szabó G-t tudom idézni: ez a jamaikai 4x400-as csapat komolyabb vetélytárs nélkül pályázhat minden idők legostobább váltója címre 😀
Schleck
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nagyon okos volt az ameriaki női és a jamaikai férfi 4*400-as váltó is... 😀
több mint 9 éve
Molitor nagy versenyző.
Madden hates me.
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Az jogos, hogy 200on jobb. Nálam a kérdés az volt, hogy végig bírja-e futni. Mint később kiderült, simán. Ráadásul ha Gatlin hozza az idei legjobbját is simán kikap.Azért a 4x100ra kíváncsi leszek. Ott még lehet bőven izgalom.
több mint 9 éve
Bolt mindig is jobb/nehezebben verheto volt 200-on a lassu rajtja miatt, az az o idealis tavja.Sot, en meg azt is kinezem belöle hogy ha oregszik majd felmegy 400-ig.. bar eleg kemeny azert ott a mezony.
Schippers is odarakott egy eleg komoly idot, veri Koch/Drechsler idoket, all-time 4th best time, wow. (Thompson is nagyot futott.)
Magason a Gyulain levok kozul Ukhov, Protsenko es Tobe is kiesett, de a tobbi nagy nev kb mind benn van. A szir sracot sajnalom, 2.29-cel NR, de 1 rontott kiserlet miatt nincs benn 😕
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Bolt simán lealázott mindenkit. Ettől féltek ennyire, hogy nem fog nyerni?Jogos volt az a félelem. Ahogy Szabó Gabi is mondta, már 100on sem volt meg az a végsebesség amivel az elmúlt években nem volt ellenfele. Ráadásul nem sok jót lehetett hallani a felkészüléséről. Bár erre lehet utólag azt mondani, hogy csak ködösítés volt.
danyly
De a 100 méter után én Gatlint mondtam volna. Rajta az látszott, hogy gyakorlatilag nem lehetne jobb állapotban. Bolton pedig az, hogy 150 körül lehet ki fog fogyni a tank. Ehhez képest nagyon lazán hozta.
több mint 9 éve
Bolt simán lealázott mindenkit. Ettől féltek ennyire, hogy nem fog nyerni?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Fajdek szépen megbecsülte a VB aranyat.Hatalmasat röhögtem reggel amikor meghallottam 😀
Van Niekerk meg szó szerint szétfutotta magát.
danyly
Mondjuk nem kicsit volt szerencséje, hogy visszakerült hozzá.
több mint 9 éve
www.origo.hu/sport/20150826-veronica-campbell-brown-palyat-tevesztett-200-meteren.htmlez több mint fura...
több mint 9 éve
Fajdek szépen megbecsülte a VB aranyat.Van Niekerk meg szó szerint szétfutotta magát.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Komoly lett a dobogo gerelyben, es az a 92.72 eleg durva..Bar Walcott mondjuk nem jutott be, vele meg jobb lett volna 😊
Gardiner meg sehol.. 😕
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
VB távolugró döntőben a kínaik bénázását kell nézni, ez katasztrófa. A technikájuk iszonyat gyenge.
több mint 9 éve
Nazarov jobbat dobált mint vártam.. pláne az hogy ennyiszer dobott 77-78-at, hmm.Igen, Anitát ki is hagytam, pedig ő szállította ez egyik legnagyobb meglepetést. Szerintem senki nem várta Top4-be. De sokat fejlődött. Idén ugye behúzta a fedett EB aranyat egy 19,23-al (új országos fedett csúcs; 1989-es eredményt adott át a múltnak).
Mindegy, olimpiai aranyhoz jövőre 81-82 kell minimum, ahhoz meg a másik lengyel/a tádzsik még bőven kevés, szóval ugyanúgy Fajdekre kell figyelni... és idén megérdemli, magasan legjobb volt a mezőnyben. Majd jövőre reméljük jön a visszvágó/címvédés.
2020-ban meg már valszeg Elseify fogja nyerni, előrébb tart mint Pásztor úgy tűnik 😕 bár ez a Nick Miller is érdekes lehet, ha később is tud ilyet, és nem csak a kvaliban szaladt ki neki.. róla nem hallottam még.
Márton Anitának nagy grat, hatalmas teljesítmény... ő valóban "kláccs" dobónak tűnik.
Ennis-Hill, Farah, broáf.. férfi súlylökőknél egész színvonalas verseny volt (négyen 21.5 fölött), és
Igor
Szabadtéren pedig ez egy hatalmas országos csúcs. Azt ő is elmondta korábban, hogy a 18-ről a 19 méterre meg volt az "átállás", de nem lesz ilyen egyszerű a 19-ről a 20-ra való stabilizálás. Szerintem fejlődik olyan szinten, hogy akár a 20 legalja meglegyen jövőre, és akár az éremért is küzdhet Rióban.
több mint 9 éve
Nazarov jobbat dobált mint vártam.. pláne az hogy ennyiszer dobott 77-78-at, hmm.Mindegy, olimpiai aranyhoz jövőre 81-82 kell minimum, ahhoz meg a másik lengyel/a tádzsik még bőven kevés, szóval ugyanúgy Fajdekre kell figyelni... és idén megérdemli, magasan legjobb volt a mezőnyben. Majd jövőre reméljük jön a visszvágó/címvédés.
2020-ban meg már valszeg Elseify fogja nyerni, előrébb tart mint Pásztor úgy tűnik 😕 bár ez a Nick Miller is érdekes lehet, ha később is tud ilyet, és nem csak a kvaliban szaladt ki neki.. róla nem hallottam még.
Márton Anitának nagy grat, hatalmas teljesítmény... ő valóban "kláccs" dobónak tűnik.
Ennis-Hill, Farah, broáf.. férfi súlylökőknél egész színvonalas verseny volt (négyen 21.5 fölött), és
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Szerintem meg lett volna Gatlinnak, ha nem bukdácsol bele. Érdekes, hogy fejben pont ő nem bírta el.Viszont nagyon túlzásba viszik/vitték ezt a doppingos dolgot, hogy mennyire nem tett volna jót a sportnak, ha ő nyer. Engem egyáltalán nem zavart volna.
több mint 9 éve
Szoros kis 100 méter volt ez. Gatlin elbukdácsolta a végét így "csak" második. De ha ki is jön a lépés akkor is (szerintem) megosztott első Bolttal. De ez már csak egy teória.Én személy szerint nem hittem Boltban, de ez részéről akár altatásként is felfogható volt amit az előfutamokban művelt. A rajtnál mintha idegesebb lett volna egy kicsit a megszokottnál. Ezekkel a mimikákkal (bár ez tőle nem szokatlan) kicsit leplezni akarta. De ez már mindegy.
Parst sajnálom, hogy nem sikerült az érem, de ez a dobókör úgy en bloc nem feküdt senkinek. Fajdek is tud ennél sokkal jobbat, mint ahogy Pars is.
De a hétpróbázó csajok előtt le a kalappal. Az olimpián is szép lenne egy ilyen eredmény. Ez egy nagyon kemény része az atlétikának, sokszorosos odafigyelést és munkát igényel.
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/atletika/dopping-megfosztottak-olimpiai-bajnoki-cimetol-a-torok-futonot-2432753Volt már olyan török atléta, aki nem bukott le? 😀
empty
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/atletika/dopping-megfosztottak-olimpiai-bajnoki-cimetol-a-torok-futonot-2432753
Madden hates me.
több mint 9 éve
Hudi Ákos is indulhat a pekingi VB kalapácsvető számában, így három magyarért szoríthatunk. Jó lesz ez. 😊
több mint 9 éve
Ne bántsd szegény Ukhovot..ilyen melegben jobban üt a pia 😀dugo1993Mi (is) gondoltunk rá, hogy egy doboz sört ledobunk neki, mert biztos hidratációs gondjai akadtak a verseny második felében.
Schleck: gondoltam meghagyom neked 😛
több mint 9 éve
Élőben nem tűnt rossznak a szervezés (legalábbis sok önkéntes/segítő volt), kommentátorok so-so.. alapvetően nem volt rossz, én itt is rosszabbat vártam.. bár volt egy-két elég szerencsétlen benyögés ("a világranglista 137. helyezettje", "a legjobbak közt neki van a leggyengébb ideje" )Az atléták is nagyrészt jó fejnek tűntek, a disznó nagy meleg és a viszonylag kisebb verseny ellenére is (Thomas bunkulását, és a "magasugrás Verrasztó Dávidját" kivéve 😀), Campbell-Brown sokat dedikált, Moline kijött a nézők közé szintén, Birech is ott dedikált 8-10 éves kislányoknak, aztán ő meg az indiai diszkosos Gupta beült mellénk Gatlint nézni a plebs lelátóra 😀 Gatlin is elment melletünk 1-1.5 méterre, tömegen kellett átfurakodnia 😀 nekem alapvetően tetszett.
Sajnos nem volt elég magas az oldalsó tribün, így mondjuk férfi magast rohadt jól láttuk, de már a távolt se igazán.. jövőre lehet főtribünre kell ülni.
Hacsak nem jön el Bondarenko is, mert a férfi magas így is magasan a legcoolabb esemény volt 😊
Gatlin és a 110 gát elég szarul jött ki, ami elég rosszul jött sajnos a szervezőknek.. de azért voltak szép idők/eredmények - Fajdek, Birech (aki egyedül futott 2+ kilométert, iramfutó nélkül), illetve az én új kedvencem, Steven Gardiner - nagyon-nagyon elegáns a stílusa és olyan laza módon tett oda egy 44.3-at, ezen a pályán. És ugye még nincs 20 éves.
A régi kedvencem, Barshim meg még mindig a legnagyobb király volt.. bár Spirievet nem tudom neki adtam volna-e, csak 2.36-ért. Thomas és Dmitrik is jó volt. Ukhov meg 😀
De ha jövőre is jön, tényleg viszek qatari zászlót 😊
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Kabbe Gatlin...Ezt leszámítva és az elég gyenge szervezést, jó volt ez a Gyulai. Tényleg erős mezőnyt hoztak össze