Atlétika
12 feliratkozó
több mint 9 éve
Na, a két magasugró miatt kivettem én is fél nap szabit.. kb. fél kettő/kettő táján indulnék Pestről kocsival.Kiestem. Meló egész nap.
Van akivel tudunk közösen menni? (dugó, Schleck, Sobri, anybody else?)
Jegyem még nincs.. helyszínen gondoltam/illetve annak függvényében ki vett már és milyen szektorba vett.Igor
több mint 9 éve
Na, a két magasugró miatt kivettem én is fél nap szabit.. kb. fél kettő/kettő táján indulnék Pestről kocsival.Én is a helyszínen venném. Hol fussunk össze?
Jegyem még nincs.. helyszínen gondoltam/illetve annak függvényében ki vett már és milyen szektorba vett.Igor
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Na, a két magasugró miatt kivettem én is fél nap szabit.. kb. fél kettő/kettő táján indulnék Pestről kocsival.Én a vidéket képviselem, de azért köszi 😀
több mint 9 éve
Na, a két magasugró miatt kivettem én is fél nap szabit.. kb. fél kettő/kettő táján indulnék Pestről kocsival.Van akivel tudunk közösen menni? (dugó, Schleck, Sobri, anybody else?)
Jegyem még nincs.. helyszínen gondoltam/illetve annak függvényében ki vett már és milyen szektorba vett.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Én is megvettem tegnap két jegyet!
Most dőlt el, hogy én tuti megyek. Ki még?Schleck
több mint 9 éve
Urak, Gyulaira hogyan zajlik a jegyvásárlás? Előre kellene megvenni? Vagy ott helyben is biztosan hozzájutok? Mennyi emberre lehet számítani?dugo1993www.facebook.com/gyulaimemorial/posts/984867531555350
Ahogy a kommentekben is írják, eddig minden évben volt jegy élőben is.
Mi kint voltunk Rajnával tavaly is, de őszintén fogalmam sincs, hogy mennyien voltak. 😀 Kicsi az a "stadion", de azért tele voltak aránylag még a mobillelátók is. Idén kb szerintem ugyanannyi néző várható.
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Urak, Gyulaira hogyan zajlik a jegyvásárlás? Előre kellene megvenni? Vagy ott helyben is biztosan hozzájutok? Mennyi emberre lehet számítani?
több mint 9 éve
Igaz, hogy kedd, de az érdemi program csak délután lesz.Gyulaira megy valaki? Kezd meggyőzni a névsor.SchleckMennék... de kedd, és Székeshérvár? Ezért vegyek ki most egy szabadnapot..
Idióták.Igor
gyulaimemorial.hu/idorend
Valamint Fehérvár mondjuk 40 perc kocsival. Annyi idő mintha elsétálnál a Puskásba, ha 40 percnyi sétára vagy onnan. 😊
Én egyébiránt mennék, kocsival, csak ugye nem tudom még az aznapi melót.
Ha tuti, akkor jelzem amint tudom.
több mint 9 éve
Gyulaira megy valaki? Kezd meggyőzni a névsor.SchleckMennék... de kedd, és Székeshérvár? Ezért vegyek ki most egy szabadnapot..
Idióták.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
nem értem rá, két legjobb gyerekkori barátom végre összeházasodott, és én voltam a vőfély 😊 ott pedig egy nagy üveg pálinkát nyertem, azért az se kutya 😊Európai Játékokon miért nem indultál? Egy középmezőny simán összejöhetett volna. 😀SchleckAltalaban kell egy-ket ev amig atszoknak a felnott kalapacsra, azert van kulonbseg... a katari sracrol se hallani, Elseify asszem. Pedig o azert mindketszer eleg csunyan ledobta, az a 2012-es 85m folotti a mai napig a fejemben van .. rola is hallunk meg majd.Igorő már két éve is tudott ennyit 😊
meg is néztem a világranglistát, pont egymás mögött állnak, 25-26. helyen, 10 centivel megy a katari 😀JSanyo
több mint 9 éve
Európai Játékokon miért nem indultál? Egy középmezőny simán összejöhetett volna. 😀Altalaban kell egy-ket ev amig atszoknak a felnott kalapacsra, azert van kulonbseg... a katari sracrol se hallani, Elseify asszem. Pedig o azert mindketszer eleg csunyan ledobta, az a 2012-es 85m folotti a mai napig a fejemben van .. rola is hallunk meg majd.Igorő már két éve is tudott ennyit 😊
meg is néztem a világranglistát, pont egymás mögött állnak, 25-26. helyen, 10 centivel megy a katari 😀JSanyo
több mint 9 éve
Altalaban kell egy-ket ev amig atszoknak a felnott kalapacsra, azert van kulonbseg... a katari sracrol se hallani, Elseify asszem. Pedig o azert mindketszer eleg csunyan ledobta, az a 2012-es 85m folotti a mai napig a fejemben van .. rola is hallunk meg majd.Igorő már két éve is tudott ennyit 😊
meg is néztem a világranglistát, pont egymás mögött állnak, 25-26. helyen, 10 centivel megy a katari 😀
több mint 9 éve
róla is hallunk meg majd.Igor(gonoszkodás on)
úgy, vagy úgy?
(gonoszkodás off)
több mint 9 éve
Altalaban kell egy-ket ev amig atszoknak a felnott kalapacsra, azert van kulonbseg... a katari sracrol se hallani, Elseify asszem. Pedig o azert mindketszer eleg csunyan ledobta, az a 2012-es 85m folotti a mai napig a fejemben van .. rola is hallunk meg majd.
több mint 9 éve
még hivatalosan át sem jött, még mindig csak 20 éves 😊A hétvégén Pásztor Bence 75,76ot dobott felnőttszerrel a Balaton Bajnokságon... a vb-selejtező szint 76 méter...JSanyoNem is nagyon hallottam róla, mióta átjött a felnőtt mezőnybe. De ez már bíztató.Schleck
több mint 9 éve
A hétvégén Pásztor Bence 75,76ot dobott felnőttszerrel a Balaton Bajnokságon... a vb-selejtező szint 76 méter...JSanyoNem is nagyon hallottam róla, mióta átjött a felnőtt mezőnybe. De ez már bíztató.
több mint 9 éve
A hétvégén Pásztor Bence 75,76ot dobott felnőttszerrel a Balaton Bajnokságon... a vb-selejtező szint 76 méter...
több mint 9 éve
Váó. Asafa magyarországi rekordjának annyi.És jön a Gyulai Memorialra, wowgabokockaGatlin élete legjobbját futotta Katarban 100 méteren (május 15-én), most meg "kivágták" a köré szervezett pekingi versenyről (állítólagos sérülésére hivatkozva).danylyAzért kemény, hogy az öreg milyen szinten tudott visszatérni.dugo1993
több mint 9 éve
És jön a Gyulai Memorialra, wowGatlin élete legjobbját futotta Katarban 100 méteren (május 15-én), most meg "kivágták" a köré szervezett pekingi versenyről (állítólagos sérülésére hivatkozva).danylyAzért kemény, hogy az öreg milyen szinten tudott visszatérni.dugo1993
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Gatlin élete legjobbját futotta Katarban 100 méteren (május 15-én), most meg "kivágták" a köré szervezett pekingi versenyről (állítólagos sérülésére hivatkozva).danylyAzért kemény, hogy az öreg milyen szinten tudott visszatérni.
több mint 9 éve
Gatlin élete legjobbját futotta Katarban 100 méteren (május 15-én), most meg "kivágták" a köré szervezett pekingi versenyről (állítólagos sérülésére hivatkozva).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Én csak a földrajzi neveket tartalmazó kifejezések írásába kötök bele 😊Köszi, volt egy évszám is, amit benéztem, pedig ritkán vétek ennyi hibát.MakaA '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.Nem rossz írás.
hosszabbitas.hu/velemeny-2/sportbotranyok-ii-a-nyolcvannyolcas-szazasMaka
Annyit, hogy:
- "Hetesen a honfitárs, a szintén kanadai Desai Williams, aki az elődöntőben hét tizeddel szorította ki Kovács Attilát a döntőből." Ez hét század.
- " Tíz évvel később Dennis Mitchell szervezetében találtak tesztoszteront, amiért két éves eltiltást kapott." Gondolom nem azért tiltották el, mert tesztoszteron volt benne. 😀Schleck
Dél-koreai = dél-koreai
európa bajnokságot = Európa-bajnokságot
több mint 9 éve
A '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.A szöuli olimpia és a 100 méteres döntő 8és annak utóhatása) volt az egyik első sporteseményes emlékem. 😀
hosszabbitas.hu/velemeny-2/sportbotranyok-ii-a-nyolcvannyolcas-szazasMaka