Atlétika
12 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem indul, 5 napja volt a Párizs. Azért ez kicsit erős lenne. 😀Ha már maraton, vasárnap lesz a londoni és brutálisan erős a mezőny.kenenisa indul? mert akkor mindenképpen megnéznémeaglesmcnabb
A férfi mezőnyben ott lesz a világranglista első három helyezettje, a világcsúcstartóval együtt és az első maratoniját futja most Mo Farah. A versenyről mindent elmond, hogy Gebre nyúl lesz, ezt még leírni is durva. 😀
A női mezőny is hasonlóan durva, itt az all-athletics-es ranglista szerint a top4-ből 3 ember résztvevő, és a nagy bemutatkozó pedig Tirunesh Dibaba.Schleck
több mint 10 éve
Ha már maraton, vasárnap lesz a londoni és brutálisan erős a mezőny.kenenisa indul? mert akkor mindenképpen megnézném
A férfi mezőnyben ott lesz a világranglista első három helyezettje, a világcsúcstartóval együtt és az első maratoniját futja most Mo Farah. A versenyről mindent elmond, hogy Gebre nyúl lesz, ezt még leírni is durva. 😀
A női mezőny is hasonlóan durva, itt az all-athletics-es ranglista szerint a top4-ből 3 ember résztvevő, és a nagy bemutatkozó pedig Tirunesh Dibaba.Schleck
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ha már maraton, vasárnap lesz a londoni és brutálisan erős a mezőny. A férfi mezőnyben ott lesz a világranglista első három helyezettje, a világcsúcstartóval együtt és az első maratoniját futja most Mo Farah. A versenyről mindent elmond, hogy Gebre nyúl lesz, ezt még leírni is durva. 😀
A női mezőny is hasonlóan durva, itt az all-athletics-es ranglista szerint a top4-ből 3 ember résztvevő, és a nagy bemutatkozó pedig Tirunesh Dibaba.
több mint 10 éve
Bekele élete első maratoniján 2:05:04-et futott, ezzel megdöntve a párizsi rekordot. Nem gyenge. 😊
több mint 10 éve
A fedett vb-n Baji Balázs elődöntős idei legjobbjával, Márton Anita pedig döntős egyéni csúccsal. Szép nap ez eddig nekünk. 😊
több mint 10 éve
Lavillenie közben megdöntötte Bubka "ezeréves" rekordját fedett pályán. Kemény.mindenképpen. meg gondolom Bubka volt a példaképe, szóval a 616 után rámehetett volna a 617-re is. jövő héten.
Bár a 621 cm-es kísérlet közben meg megsérült. Túl sokat akart?danyly
több mint 10 éve
Lavillenie közben megdöntötte Bubka "ezeréves" rekordját fedett pályán. Kemény.Bár a 621 cm-es kísérlet közben meg megsérült. Túl sokat akart?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ilyenkor mit mondjon az ember? Pars megnyert egy versenyt, megelőzve a lengyelt, olyan eredménnyel ami Moszkvában is elég lett volna az aranyhoz, "fájós vállal"...
több mint 11 éve
És mindegyiket érti is ill. rettentően képben minden téren egyértelműen a legjobb magyországon, de sztem európán nem sok ilyen speaker van...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
dugo93
4 224
tudom, minek szántad. : ) csak azért írtam, mert a box+rtl klub kombináció elég mainstream, a röplabda meg csapatjáték. amúgy, ha az úszást hozzácsapjuk, egyéb sportágat nem is tudnék mondani, amit hallottam közvetítenilucy liuigaz, de ha azt nézzük egy csomó kommentátor csak focit közvetít. ahhoz képest neki sok sportja van
több mint 11 éve
lucy liu
314
tudom, minek szántad. : ) csak azért írtam, mert a box+rtl klub kombináció elég mainstream, a röplabda meg csapatjáték. amúgy, ha az úszást hozzácsapjuk, egyéb sportágat nem is tudnék mondani, amit hallottam közvetíteniezeket csak példának szántam, nem felsorolásnak. de a boxra én is emlékszem, most hogy mondoddugo1993bl visszaemlékezős műsorban nagyon régen már hallottam. amúgy boxot is közvetített az rtl klubon, meg pl. röplabdát az euron.lucy liuszabó gábor meg a legjobb. úgy meghallgatnám, mondjuk egy bl, vagy nba meccsen.lucy liuezzel én is így vagyok, de sajnos még sosem hallottam foci meccs közben. ezért nem is annyira elismert országszerte, mert csak "B" kategóriás nézőszámú sportokat (atlétika, téli sportok, tenisz) szokott közvetíteni.dugo1993
több mint 11 éve
dugo93
4 224
ezeket csak példának szántam, nem felsorolásnak. de a boxra én is emlékszem, most hogy mondodbl visszaemlékezős műsorban nagyon régen már hallottam. amúgy boxot is közvetített az rtl klubon, meg pl. röplabdát az euron.lucy liuszabó gábor meg a legjobb. úgy meghallgatnám, mondjuk egy bl, vagy nba meccsen.lucy liuezzel én is így vagyok, de sajnos még sosem hallottam foci meccs közben. ezért nem is annyira elismert országszerte, mert csak "B" kategóriás nézőszámú sportokat (atlétika, téli sportok, tenisz) szokott közvetíteni.dugo1993
több mint 11 éve
lucy liu
314
bl visszaemlékezős műsorban nagyon régen már hallottam. amúgy boxot is közvetített az rtl klubon, meg pl. röplabdát az euron.szabó gábor meg a legjobb. úgy meghallgatnám, mondjuk egy bl, vagy nba meccsen.lucy liuezzel én is így vagyok, de sajnos még sosem hallottam foci meccs közben. ezért nem is annyira elismert országszerte, mert csak "B" kategóriás nézőszámú sportokat (atlétika, téli sportok, tenisz) szokott közvetíteni.dugo1993
több mint 11 éve
dugo93
4 224
szabó gábor meg a legjobb. úgy meghallgatnám, mondjuk egy bl, vagy nba meccsen.lucy liuezzel én is így vagyok, de sajnos még sosem hallottam foci meccs közben. ezért nem is annyira elismert országszerte, mert csak "B" kategóriás nézőszámú sportokat (atlétika, téli sportok, tenisz) szokott közvetíteni.
több mint 11 éve
lucy liu
314
dusán ma nem volt. vagy ismétlést néztél?Ajkler Zita azért erősen kilóg lefelé ebből az Eurosportos kommentátor csapatból. Néha rettenetes sötétségeket képes mondani.SchleckEngem most Dusán is felhúzott. Egyszerűen annyit dumál, hogy mindig elcsúszik az élő képen lévőkről.
Nem volt rossz a vb, bár amit a végén Szabó Gabiék is említettek méltatlan amit a technikai számokkal művelnek.NB2
anno amikor a szabó gábor, kovács dusán duó vitte az atlétikát, egyáltalán nem zavart dusán, akkoriban inkább tűnt valamiféle szakkomentátornak, szg mögött, és nem mellett (legalábbis így rémlik). de mióta törekednek a "demokráciára", és felosztják a versenyszámokat, nekem személy szerint már vállalhatatlan, hogy egy totálisan beszédhibás ember közvetíthet. másrészt a stílusa is zavar; mint amikor a jászszentandrásjenői rendőrörs sajtószóvivője elmondja, hogy is volt az a bűncselekmény. arról nem is beszélve, mikor a célban veszi észre, hogy az általa győztesnek hitt, el sem indult. bár mit tudom én, néha mikor a nosztalgia elragad, még élvezni is tudom. de csak, ha szabó is ott van!
zita azt hiszem szintén nem sportkommentátornak született. eleve nem kellemes hallgatni a hangját szintén, másrészt élvezhetetlen amit mond is. a legjobb, mikor kilencvenedjére is elsüti, hogy xy universiade 19. volt 2007-ben.
németh gergő korrekt, szabó gábor meg a legjobb. úgy meghallgatnám, mondjuk egy bl, vagy nba meccsen.
több mint 11 éve
dugo93
4 224
Ajkler Zita azért erősen kilóg lefelé ebből az Eurosportos kommentátor csapatból. Néha rettenetes sötétségeket képes mondani.SchleckSzabó Gabi kárpótol. szerintem az egyik legjobb a szakmában. nagyon bírom a srácot
több mint 11 éve
Ajkler Zita azért erősen kilóg lefelé ebből az Eurosportos kommentátor csapatból. Néha rettenetes sötétségeket képes mondani.SchleckEngem most Dusán is felhúzott. Egyszerűen annyit dumál, hogy mindig elcsúszik az élő képen lévőkről.
Nem volt rossz a vb, bár amit a végén Szabó Gabiék is említettek méltatlan amit a technikai számokkal művelnek.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Megnéztem most én is, ez a forma tényleg nem ember. beszarás.Ami még durva, az Pitkamäki ezüstje. 10 centivel kikapni azért bosszantó. Volt valaha olyan, hogy valaki ennyivel vagy ennél akár kevesebbel kikapjon gerelyben?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Bolt Kaepernickingelt a 200 döntő után 😊
több mint 11 éve
Yego 😀gabokockaköcsög ruszki....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Yego 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Na basszus, szegény Felix. 😕 Pedig ez simán meglett volna, 22.3-at is tök lazán futotta elődöntőben...áááá.. kár érte. Borzalmas egy VB ez futó számok szempontjából. (legalábbis az Amerika fanoknak)
több mint 11 éve
Ajkler Zita azért erősen kilóg lefelé ebből az Eurosportos kommentátor csapatból. Néha rettenetes sötétségeket képes mondani.
több mint 11 éve
Sanchez-nek nem jött össze az érem 400 m gáton. De a szerb iszonyat nagyot hajrázott. De én a kubaitól érmet vártam, de csak 4. lett.A férfi magasban meg megy a taktikázás rendesen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.