Atlétika
12 feliratkozó
több mint 9 éve
Maka
2 760
Köszi, volt egy évszám is, amit benéztem, pedig ritkán vétek ennyi hibát.A '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.Nem rossz írás.
hosszabbitas.hu/velemeny-2/sportbotranyok-ii-a-nyolcvannyolcas-szazasMaka
Annyit, hogy:
- "Hetesen a honfitárs, a szintén kanadai Desai Williams, aki az elődöntőben hét tizeddel szorította ki Kovács Attilát a döntőből." Ez hét század.
- " Tíz évvel később Dennis Mitchell szervezetében találtak tesztoszteront, amiért két éves eltiltást kapott." Gondolom nem azért tiltották el, mert tesztoszteron volt benne. 😀Schleck
több mint 9 éve
A '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.Nem rossz írás.
hosszabbitas.hu/velemeny-2/sportbotranyok-ii-a-nyolcvannyolcas-szazasMaka
Annyit, hogy:
- "Hetesen a honfitárs, a szintén kanadai Desai Williams, aki az elődöntőben hét tizeddel szorította ki Kovács Attilát a döntőből." Ez hét század.
- " Tíz évvel később Dennis Mitchell szervezetében találtak tesztoszteront, amiért két éves eltiltást kapott." Gondolom nem azért tiltották el, mert tesztoszteron volt benne. 😀
több mint 9 éve
Maka
2 760
A '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.hosszabbitas.hu/velemeny-2/sportbotranyok-ii-a-nyolcvannyolcas-szazas
több mint 10 éve
Kimetto odatette rendesen ezt! Viszont a 2 órán belüli WR-ben én nem vagyok képes hinni.SchleckÉn anno azt nem hittem, hogy 9,6 alatt lehet 100 métert futni.
több mint 10 éve
Kimetto odatette rendesen ezt! Viszont a 2 órán belüli WR-ben én nem vagyok képes hinni.
több mint 10 éve
Szerintem jó kis EB-t zárunk.danylyNagyon vékony jégen táncol a magyar atlétika. Ha nincsenek a dobószámok, kb "az ott voltunk" jelzővel illetném a dolgokat. Ami tetszett a Balázs 110 gátja, meg a 2 hétpróbázó csaj. És a többi 30 számban??? És ez az afrikai népvándorlással még csak a jéghegy csúcsa, 4-6 év múlva még durvább lesz, született európai már oda sem fog szagolni a dolgokhoz. Nekünk tényleg csak a technikai számok maradnak.
Amiket megjegyzem (tudom én vagyok a barom, hogy 10-20 év után is minden évben ezek nyafogok), ismét nem igazán láthattuk. Nem értem, nem értem, nem értem... Tegnapi döntőből (kalapács) azért láttunk kb 15 dobást, mert az első 6-7 versenyző dobásakor más nem zajlott a stadionban... Szerintem tök látványos ahogy egy kalapács v. gerely repül 80 métert! Nagyon megreformálnám én ezt a lebonyolítást...
több mint 10 éve
Nem gondoltam volna hogy Anita ennyire kivágja a rezet, de nagyon örülök a sikerének. 18 alját vártam max. tőle. Szép nagy országos rekord.Gratula.
Jól van most már van a lányoknak is érmük. Szerintem jó kis EB-t zárunk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
mit ment a francia csaj, szűz mária!
több mint 10 éve
Utolsóra mit vágott?!Szerintem a selejtezőben csak altatott. 😛
Nagy gratula.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
ha az a 82.18 szép, akkor az utolsó, 82.69 egyenesen gyönyörű 😊 innen is hatalmas gratula 😊
több mint 10 éve
hát ez gyönyörű volt, vérprofi!!!
több mint 10 éve
Rossz a dobókör? 😀 Tét nélkül még egy egyéni csúcs, nem gyenge. 😊
több mint 10 éve
Meg, de ha özönvíz van, akkor az sem ér sokat 😕Megtörlik a lábukat általában belépés előtt, nem?Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?Sobri Jóskaegy áttetsző műanyag ferde tetőt fel lehetne csapni a kör fölé, egy kis eresszel, csak valahogy nem trendi... egy kicsit így is vizes lenne, mert ugye cipővel behordanák a fiúk-lányok, de még mindig jobb megoldás.JSanyo
Krisztián közben odatette. 😊Schleck
Pars meg állat 😊 82.18 és milyen szép dobás volt 😊
több mint 10 éve
Megtörlik a lábukat általában belépés előtt, nem?Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?Sobri Jóskaegy áttetsző műanyag ferde tetőt fel lehetne csapni a kör fölé, egy kis eresszel, csak valahogy nem trendi... egy kicsit így is vizes lenne, mert ugye cipővel behordanák a fiúk-lányok, de még mindig jobb megoldás.JSanyo
Krisztián közben odatette. 😊
több mint 10 éve
Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?Sobri Jóskaegy áttetsző műanyag ferde tetőt fel lehetne csapni a kör fölé, egy kis eresszel, csak valahogy nem trendi... egy kicsit így is vizes lenne, mert ugye cipővel behordanák a fiúk-lányok, de még mindig jobb megoldás.
több mint 10 éve
kezdünk átmenni lassan afrika B versenybe 😊 az ügyességi számokban még ott vagyunk, de futószámokban egyre több a honosított győztesMiért is? Esik az eső , más sportban is szokott. Ilyen ez a popszakma.
nézve ezt a kalapács versenyt, azért nem lenne olyan megvalósíthatatlan letakarni valamivel azt a dobókört, ma láthattunk volna egy világcsúcsot (majdnem meglett így is, mert visszanéztem az utsó dobás nagyon határeset volt, ha szektoron belül marad)
ha meg a jövőbe nézünk, akkor a dobókör foroghatna is, hogy amikor dobnak, akkor jönne csak elő a tiszta, száraz dobókör, mikor mérnek megint a vízes fele lenne felül😊NB2
több mint 10 éve
Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?
több mint 10 éve
kezdünk átmenni lassan afrika B versenybe 😊 az ügyességi számokban még ott vagyunk, de futószámokban egyre több a honosított győztesnézve ezt a kalapács versenyt, azért nem lenne olyan megvalósíthatatlan letakarni valamivel azt a dobókört, ma láthattunk volna egy világcsúcsot (majdnem meglett így is, mert visszanéztem az utsó dobás nagyon határeset volt, ha szektoron belül marad)
ha meg a jövőbe nézünk, akkor a dobókör foroghatna is, hogy amikor dobnak, akkor jönne csak elő a tiszta, száraz dobókör, mikor mérnek megint a vízes fele lenne felül😊
több mint 10 éve
Patrik007
342
1. Mondtam hogy nem tudhatjuk, de azért messze most volt a legközelebb hozzá és az europai mezőny most elég gyenge, nem biztos hogy lesz még ilyen az elkövetkezendő 4 évben.1. Miért ne lenne rá reális esélye? 25 éves jelenleg és még bőven fejlődik, ahogy látható.Hát érdemlegeset tenni valószinüleg nem lehet, de például Baji is azt nyilatkozta hogy hát végülis ez a realitás meg hogy nagyon jó eredmény. Holott nagyon nem mindegy hogy vki felállhat-e a dobogora egy EB-n vagy nem, és valószinuleg jó esélye se lesz rá (bár ezt nemtudhatjuk). Meg a sajtó se ugy hozta le sok helyen hogy Baji csalás miatt lemaradt a dobogoról, hanem hogy 2 századon mult az érem meg stb. Csak furcsálltam hogy nem ilyen visszhangaj van a dolognak, de persze mást nem lehet tenni.Leonidasz007Mit lehetne csinálni emiatt?SchleckBaji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)Leonidasz007
Plusz ugye 3 tizedet faragott a magyar rekordon.danyly
2. De itt nem volt csalás. Volt egy hibázó francia versenyző, akit ki is zártak a bírók a szabályoknak megfelelően. Az azért igencsak merész feltételezés, hogy azért ment be elé Bascou, hogy Martinot-Lagarde-nak meglegyen a bronz.Schleck
2. Persze hogy nem feltételezek olyat hogy a másik francia miatt, de az hogy a saját javára kint votl a keze, ez nem csak teljesen hiba.
több mint 10 éve
1. Miért ne lenne rá reális esélye? 25 éves jelenleg és még bőven fejlődik, ahogy látható.Hát érdemlegeset tenni valószinüleg nem lehet, de például Baji is azt nyilatkozta hogy hát végülis ez a realitás meg hogy nagyon jó eredmény. Holott nagyon nem mindegy hogy vki felállhat-e a dobogora egy EB-n vagy nem, és valószinuleg jó esélye se lesz rá (bár ezt nemtudhatjuk). Meg a sajtó se ugy hozta le sok helyen hogy Baji csalás miatt lemaradt a dobogoról, hanem hogy 2 századon mult az érem meg stb. Csak furcsálltam hogy nem ilyen visszhangaj van a dolognak, de persze mást nem lehet tenni.Leonidasz007Mit lehetne csinálni emiatt?SchleckBaji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)Leonidasz007
2. De itt nem volt csalás. Volt egy hibázó francia versenyző, akit ki is zártak a bírók a szabályoknak megfelelően. Az azért igencsak merész feltételezés, hogy azért ment be elé Bascou, hogy Martinot-Lagarde-nak meglegyen a bronz.
több mint 10 éve
Patrik007
342
Hát érdemlegeset tenni valószinüleg nem lehet, de például Baji is azt nyilatkozta hogy hát végülis ez a realitás meg hogy nagyon jó eredmény. Holott nagyon nem mindegy hogy vki felállhat-e a dobogora egy EB-n vagy nem, és valószinuleg jó esélye se lesz rá (bár ezt nemtudhatjuk). Meg a sajtó se ugy hozta le sok helyen hogy Baji csalás miatt lemaradt a dobogoról, hanem hogy 2 századon mult az érem meg stb. Csak furcsálltam hogy nem ilyen visszhangaj van a dolognak, de persze mást nem lehet tenni.Mit lehetne csinálni emiatt?SchleckBaji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)Leonidasz007
több mint 10 éve
Mit lehetne csinálni emiatt?Baji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)Leonidasz007
több mint 10 éve
Patrik007
342
Baji 110 gáton csak egy hajszállal (de tényleg) maradt le a bronzról. A francba. Pedig a reakcióideje is a harmadik legjobb volt. De ez így is szép.Végülis akadályozta a francia vagy nem? (azt látom hogy kizárták, mert átlépett a sávjába) viszont nincs belöle felháborodás hogy ezért Baji értékes századokat eszthetett. (a versenyt nem láttam)