Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
4 hónapja
Azert kemény hogy két ekkora csapat mint a Ferrari és a McLaren ekkora múlttal nem tud SZAKembereket foglalkoztatni
Don't talk the walk, Walk the talk!
4 hónapja
Az új szett kemény keverék ennyire működött a Red Bull-onPedig ameddig néztem tempója sem volt...mi történt?Max, hogy a facomba került a második helyre?Ennyire jó pilóta.
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
4 hónapja
Jughead
5 209
Max: “jó döntés volt a csapattól, hogy a keményet tették fel a lágy helyett”Ezt mondom a csapatnak kell döntenie, ha Norris kérte a lágyat, akkor is bírálják felül.
4 hónapja
Pedig ameddig néztem tempója sem volt...mi történt?Max, hogy a facomba került a második helyre?Ennyire jó pilóta.
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Max, hogy a facomba került a második helyre?Ennyire jó pilóta.
ThundersNFL a Paraszt
4 hónapja
Max, hogy a facomba került a második helyre?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Jughead
5 209
Hamilton meg a gyorsabb kocsival csak úgy ment volna mögötte?Akkor ott lett volna 1 autó Verstappen és közte, ami pont elég lehetett volna mint HamiltonnakGondolod, akkor nem kopott volna ennyire szét a gumija?Vagy épp megelőzi Hamiltont és most ő van a dobogó tetején...Így van, ha ott nem csúszik meg, akkor a végén nem 5, hanem csak 3 másodperccel kap ki Max-től.Az is kellett, hogy Norris elbassza a kiállást, ott benne hagyott 1,5 secet tuti, ott lett volna Hamilton környékén hiba nélkülÍgy van ennyit számít a friss közepes, a kopott lágyhoz képest, csak a McLarennél hülyék ülnek a pitwallon…Akkor nyerhetett is volna tempó alapján 😁Visszanéztem.10-re sztemPiastri 17 mp-re volt Maxtől a kerékcserék után.Verstappen a leggyorsabbNem a versenyzőnek kell ezt eldöntenie, a csapat ismeri az információkat. Piastrinál megmondták, hogy közepes és lám a leggyorsabb a pályán.Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Tarsi
Jughead
Eazzy
Jughead
Pep71
Jughead
Pep71
Jughead
Tarsi
Jughead
Tarsi
Jughead
Tarsi
4 hónapja
Tarsi
1 246
Akkor ott lett volna 1 autó Verstappen és közte, ami pont elég lehetett volna mint HamiltonnakGondolod, akkor nem kopott volna ennyire szét a gumija?Vagy épp megelőzi Hamiltont és most ő van a dobogó tetején...Így van, ha ott nem csúszik meg, akkor a végén nem 5, hanem csak 3 másodperccel kap ki Max-től.Az is kellett, hogy Norris elbassza a kiállást, ott benne hagyott 1,5 secet tuti, ott lett volna Hamilton környékén hiba nélkülÍgy van ennyit számít a friss közepes, a kopott lágyhoz képest, csak a McLarennél hülyék ülnek a pitwallon…Akkor nyerhetett is volna tempó alapján 😁Visszanéztem.10-re sztemPiastri 17 mp-re volt Maxtől a kerékcserék után.Verstappen a leggyorsabbNem a versenyzőnek kell ezt eldöntenie, a csapat ismeri az információkat. Piastrinál megmondták, hogy közepes és lám a leggyorsabb a pályán.Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Tarsi
Jughead
Eazzy
Jughead
Pep71
Jughead
Pep71
Jughead
Tarsi
Jughead
Tarsi
Jughead
4 hónapja
Jughead
5 209
Gondolod, akkor nem kopott volna ennyire szét a gumija?Vagy épp megelőzi Hamiltont és most ő van a dobogó tetején...Így van, ha ott nem csúszik meg, akkor a végén nem 5, hanem csak 3 másodperccel kap ki Max-től.Az is kellett, hogy Norris elbassza a kiállást, ott benne hagyott 1,5 secet tuti, ott lett volna Hamilton környékén hiba nélkülÍgy van ennyit számít a friss közepes, a kopott lágyhoz képest, csak a McLarennél hülyék ülnek a pitwallon…Akkor nyerhetett is volna tempó alapján 😁Visszanéztem.10-re sztemPiastri 17 mp-re volt Maxtől a kerékcserék után.Verstappen a leggyorsabbNem a versenyzőnek kell ezt eldöntenie, a csapat ismeri az információkat. Piastrinál megmondták, hogy közepes és lám a leggyorsabb a pályán.Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Tarsi
Jughead
Eazzy
Jughead
Pep71
Jughead
Pep71
Jughead
Tarsi
Jughead
Tarsi
4 hónapja
Tarsi
1 246
Vagy épp megelőzi Hamiltont és most ő van a dobogó tetején...Így van, ha ott nem csúszik meg, akkor a végén nem 5, hanem csak 3 másodperccel kap ki Max-től.Az is kellett, hogy Norris elbassza a kiállást, ott benne hagyott 1,5 secet tuti, ott lett volna Hamilton környékén hiba nélkülÍgy van ennyit számít a friss közepes, a kopott lágyhoz képest, csak a McLarennél hülyék ülnek a pitwallon…Akkor nyerhetett is volna tempó alapján 😁Visszanéztem.10-re sztemPiastri 17 mp-re volt Maxtől a kerékcserék után.Verstappen a leggyorsabbNem a versenyzőnek kell ezt eldöntenie, a csapat ismeri az információkat. Piastrinál megmondták, hogy közepes és lám a leggyorsabb a pályán.Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Tarsi
Jughead
Eazzy
Jughead
Pep71
Jughead
Pep71
Jughead
Tarsi
Jughead
4 hónapja
Jughead
5 209
Így van, ha ott nem csúszik meg, akkor a végén nem 5, hanem csak 3 másodperccel kap ki Max-től.Az is kellett, hogy Norris elbassza a kiállást, ott benne hagyott 1,5 secet tuti, ott lett volna Hamilton környékén hiba nélkülÍgy van ennyit számít a friss közepes, a kopott lágyhoz képest, csak a McLarennél hülyék ülnek a pitwallon…Akkor nyerhetett is volna tempó alapján 😁Visszanéztem.10-re sztemPiastri 17 mp-re volt Maxtől a kerékcserék után.Verstappen a leggyorsabbNem a versenyzőnek kell ezt eldöntenie, a csapat ismeri az információkat. Piastrinál megmondták, hogy közepes és lám a leggyorsabb a pályán.Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Tarsi
Jughead
Eazzy
Jughead
Pep71
Jughead
Pep71
Jughead
Tarsi
4 hónapja
Na most már ő is bőg. Ez valami trend? 😀 Azért gratula neki a 9. brit futamgyőzelemhez.
4 hónapja
bebizonyosodott, hogy ma 2 profi csapat van a f1-ben, a merci és a redbulla meki saját magát lőtte tökön 2x
1. Piastri (hozni kellett volna) és 2. Norris (őt is előbb egy kőrrel)
kár, hogy a redbull a futam 80%-ban ennyire gyenge volt, különben izgi lehetett volna a vége
4 hónapja
Tarsi
1 246
Az is kellett, hogy Norris elbassza a kiállást, ott benne hagyott 1,5 secet tuti, ott lett volna Hamilton környékén hiba nélkülÍgy van ennyit számít a friss közepes, a kopott lágyhoz képest, csak a McLarennél hülyék ülnek a pitwallon…Akkor nyerhetett is volna tempó alapján 😁Visszanéztem.10-re sztemPiastri 17 mp-re volt Maxtől a kerékcserék után.Verstappen a leggyorsabbNem a versenyzőnek kell ezt eldöntenie, a csapat ismeri az információkat. Piastrinál megmondták, hogy közepes és lám a leggyorsabb a pályán.Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Tarsi
Jughead
Eazzy
Jughead
Pep71
Jughead
Pep71
Jughead
4 hónapja
Jughead
5 209
Miért nem tettek fel közepest? Hihetetlen baszdki.Hogy a francba lehet, hogy itthon nézve is egyértelmű volt ez is meg az is, hogy a Piastri double stack kéne és mindent elbasztak.
Jughead
Amatőr csapat.
4 hónapja
Csak úgy szólok h 2 mp-ra van Bottas Leclerc előtt 😁Ott van!!
steelwolf
4 hónapja
Max kurva magasan kiemelkedik a mezönyböl!
4 hónapja
Jughead
5 209
Így van ennyit számít a friss közepes, a kopott lágyhoz képest, csak a McLarennél hülyék ülnek a pitwallon…Akkor nyerhetett is volna tempó alapján 😁Visszanéztem.10-re sztemPiastri 17 mp-re volt Maxtől a kerékcserék után.Verstappen a leggyorsabbNem a versenyzőnek kell ezt eldöntenie, a csapat ismeri az információkat. Piastrinál megmondták, hogy közepes és lám a leggyorsabb a pályán.Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Tarsi
Jughead
Eazzy
Jughead
Pep71
Jughead
Pep71
Szerkesztette: Jughead
4 hónapja
Pep71
2 593
Akkor nyerhetett is volna tempó alapján 😁Visszanéztem.10-re sztemPiastri 17 mp-re volt Maxtől a kerékcserék után.Verstappen a leggyorsabbNem a versenyzőnek kell ezt eldöntenie, a csapat ismeri az információkat. Piastrinál megmondták, hogy közepes és lám a leggyorsabb a pályán.Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Tarsi
Jughead
Eazzy
Jughead
Pep71
Jughead
4 hónapja
Hulk 6…
4 hónapja
Csak úgy szólok h 2 mp-ra van Bottas Leclerc előtt 😁
4 hónapja
Jughead
5 209
Visszanéztem.10-re sztemPiastri 17 mp-re volt Maxtől a kerékcserék után.Verstappen a leggyorsabbNem a versenyzőnek kell ezt eldöntenie, a csapat ismeri az információkat. Piastrinál megmondták, hogy közepes és lám a leggyorsabb a pályán.Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Tarsi
Jughead
Eazzy
Jughead
Pep71