Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Lehet, hogy Vettel karrierjének jót tesz a váltás.Sztem ez win-win szitu neki. Belefásult a red bullba, úgy néz ki rikárdóval sem tud mit kezdeni, így gyorsan lelépett mielőtt ledőlne a szobra. A ferkában meg kimi már nem ellenfél ( sajnos ) + ha valahogy csinálnak egy autót abból szarhalomból és vb-t nyer vele akkor a mennybe száll schumi, senna, prost stb... közé.
Bár,véleményem szerint, a Ferrarinál sem várható nagy durranás mostanában.Sajnos.laccoo74
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Lehet, hogy Vettel karrierjének jót tesz a váltás.Bár,véleményem szerint, a Ferrarinál sem várható nagy durranás mostanában.Sajnos.
több mint 11 éve
www.formula1.com/news/headlines/2014/10/16433.htmlMagyarul, kicsit több infóval: www.nemzetisport.hu/f1/vettel-tavozik-a-red-bulltol-jovore-a-ferrari-pilotaja-lesz-2367579
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Gordon yeaah.Tiszta ihletett formában tolja idén.
Jó ez a chase.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Moto gp sem volt eseménytelen!A SpeedwayGP verseny is faszára sikeredett. Behúzza az öreg?
Szegény Rossi is csúnyát bukott, gyakorlatilag a fél banda esett.
A 2 Hondás csak magát okolhatja, főleg MM simán kijöhetett volna hamarább is.NB2
2000. (Y)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
egyébként elsősorban a budapesti kollégáknál érdeklődnék, hogy nem lenne kedvetek egy szerkesztőségi gokartozáshoz?Ilyenben én is benne lennék!
teljesen random jutott eszembe, de így csapathatnánk egy kiváló versenyt.shawnka
több mint 11 éve
Éééés, ezt behúztuk. Náccerű, drive to end hunger, yeah! 😀😀😀
több mint 11 éve
Egyrészt kösz az okítást.mert? tavaly sem volt az élvonalban, meg azelőtt sem.GORDON! Ha nem JGR pilóta nyer idén, akkor őt szeretném.A kék 43-as kicsit hiányozni fog.gaben
Megvannak az első kiesők is: Dinger, KuBu, BIFFLE(!!!!!!!!!!!!!!), Almirolashawnka
különben is csak annyi történik, hogy átszámolják a pontozását, de attól még ugyanúgy nyerhet futamokat, mint a másik 30 nem-Chase-tag indulóslowmotion
Másrészt az öreg Petty miatt örülnék a sikerének.
több mint 11 éve
egyébként elsősorban a budapesti kollégáknál érdeklődnék, hogy nem lenne kedvetek egy szerkesztőségi gokartozáshoz? teljesen random jutott eszembe, de így csapathatnánk egy kiváló versenyt.
több mint 11 éve
mert? tavaly sem volt az élvonalban, meg azelőtt sem.GORDON! Ha nem JGR pilóta nyer idén, akkor őt szeretném.A kék 43-as kicsit hiányozni fog.gaben
Megvannak az első kiesők is: Dinger, KuBu, BIFFLE(!!!!!!!!!!!!!!), Almirolashawnka
különben is csak annyi történik, hogy átszámolják a pontozását, de attól még ugyanúgy nyerhet futamokat, mint a másik 30 nem-Chase-tag induló
több mint 11 éve
GORDON! Ha nem JGR pilóta nyer idén, akkor őt szeretném.A kék 43-as kicsit hiányozni fog.
több mint 11 éve
GORDON! Ha nem JGR pilóta nyer idén, akkor őt szeretném.Megvannak az első kiesők is: Dinger, KuBu, BIFFLE(!!!!!!!!!!!!!!), Almirola
több mint 11 éve
#fuckyeah
több mint 11 éve
VERSENYIDŐAz uccsó 4 szerintem. o_o
tippek a kiesőkre?shawnka
Amit Keselowski művel az kezd pazar lenni.
több mint 11 éve
egyébként 8 körül lesz a zöld zászló. nehogy várjatok kettőig, addigra már bőven meglesz a 4 kiesőnk.
több mint 11 éve
Moto gp sem volt eseménytelen!Szegény Rossi is csúnyát bukott, gyakorlatilag a fél banda esett.
A 2 Hondás csak magát okolhatja, főleg MM simán kijöhetett volna hamarább is.
több mint 11 éve
a digi1-en 23:15-kor kezdődik a közveítés.AAA 400Nascar Sprint CupMikor kezdi a futamot?danyly
Harvick indul a pole-ból. Biffle kb. csak akkor jut tovább a chase-ben, ha most nyeri a futamot. Így nem sok esélyt adok neki, aminek páran talán örülni fognak itt a régebbi hozzászólások alapján 😕)
Keselowski és Logano már biztos továbbjutók, a többieknek még pedálozni kell.Minitron
SUNDAY, SEP. 28 / 02:00 PM ET
DOVER INTERNATIONAL SPEEDWAY
Még ez a futam, aztán jön a Contender forduló.Minitron
több mint 11 éve
AAA 400Nascar Sprint CupMikor kezdi a futamot?danyly
Harvick indul a pole-ból. Biffle kb. csak akkor jut tovább a chase-ben, ha most nyeri a futamot. Így nem sok esélyt adok neki, aminek páran talán örülni fognak itt a régebbi hozzászólások alapján 😕)
Keselowski és Logano már biztos továbbjutók, a többieknek még pedálozni kell.Minitron
SUNDAY, SEP. 28 / 02:00 PM ET
DOVER INTERNATIONAL SPEEDWAY
Még ez a futam, aztán jön a Contender forduló.
több mint 11 éve
Alonso McLarenhez távozását elvileg Suzukában bejelentik. Csak remélni tudom hogy ez a jó döntés. A Honda motorja majdnem egy időben készült el a többiekével. A km hátrányt talán egyensúlyozza hogy rájuk nem vonatkozott a homologizáció, a többieknek nagyjából 3 hónapja lesz csiszolni a motoron, a Hondának 1 éve. Pénz van és a mekisek is biztos lelkesen csipegették az infókat a merciről. Optimista vagyok. Legrosszabb esetben is egy csöbörből vödörbe néz ki Alonsonak. Természetesen csak ha igaz az információ.JayBNálam még mindig nagyon fake-nek tűnik. Majd kiderül
több mint 11 éve
Alonso McLarenhez távozását elvileg Suzukában bejelentik. Csak remélni tudom hogy ez a jó döntés. A Honda motorja majdnem egy időben készült el a többiekével. A km hátrányt talán egyensúlyozza hogy rájuk nem vonatkozott a homologizáció, a többieknek nagyjából 3 hónapja lesz csiszolni a motoron, a Hondának 1 éve. Pénz van és a mekisek is biztos lelkesen csipegették az infókat a merciről. Optimista vagyok. Legrosszabb esetben is egy csöbörből vödörbe néz ki Alonsonak. Természetesen csak ha igaz az információ.
több mint 11 éve
Nascar Sprint CupMikor kezdi a futamot?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nascar Sprint CupHarvick indul a pole-ból. Biffle kb. csak akkor jut tovább a chase-ben, ha most nyeri a futamot. Így nem sok esélyt adok neki, aminek páran talán örülni fognak itt a régebbi hozzászólások alapján 😕)
Keselowski és Logano már biztos továbbjutók, a többieknek még pedálozni kell.
több mint 11 éve
800. MotoGP futam lesz holnap?
több mint 11 éve
Na úgy néz ki megúszta Stewart.espn.go.com/racing/nascar/cup/story/_/id/11582576/tony-stewart-face-charges-death-kevin-ward-jr?ex_cid=sportscenterFB