Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
szerintem jönni fog az a Fusionnel is. Gordonban meg JJ-ben érzem azt, hogy van esélyük elkapni. Viszont ha Harvick bent lesz Homesteadnél, akkor rá fogok fogadni. Vagy Bifflere, mert bekaphatja.shawnkaUgyan már. Jön a semmiből Kenseth és mindenkit elpicsáz. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
szerintem jönni fog az a Fusionnel is. Gordonban meg JJ-ben érzem azt, hogy van esélyük elkapni. Viszont ha Harvick bent lesz Homesteadnél, akkor rá fogok fogadni. Vagy Bifflere, mert bekaphatja.A kis naiv! 😛Ez fasza.Gyere és nézz te is NASCAR-t. Hiába az ovál pálya, garantálom, hogy izgalmasabb lesz, mint a legtöbb F1 futam 😉
Igazából azért nem szeretem a F1-et, mert a versenyek 95%-át az nyeri, akinek jobb autója van. Tulajdonképpen amikor Baumgartner szerencsétlenkedett a Minardiban, Schumacher meg nyert mondjuk a Ferrarival, ha autót cseréltek volna, akkor Zsolt végzett volna előrébb.
Ebben viszont ha jól értelmeztem mindenki ugyanazzal az alapkonfigurációval indul.Sobri Jóska
Nekem az F1 varázsa anno kb. Damon Hill és a Williams Renault csillagának hanyatlásával ért véget...Minitron
Ha már Keselowski, remélem a Dodge visszatér és jön az újabb cím.gaben
több mint 11 éve
A kis naiv! 😛Ez fasza.Gyere és nézz te is NASCAR-t. Hiába az ovál pálya, garantálom, hogy izgalmasabb lesz, mint a legtöbb F1 futam 😉
Igazából azért nem szeretem a F1-et, mert a versenyek 95%-át az nyeri, akinek jobb autója van. Tulajdonképpen amikor Baumgartner szerencsétlenkedett a Minardiban, Schumacher meg nyert mondjuk a Ferrarival, ha autót cseréltek volna, akkor Zsolt végzett volna előrébb.
Ebben viszont ha jól értelmeztem mindenki ugyanazzal az alapkonfigurációval indul.Sobri Jóska
Nekem az F1 varázsa anno kb. Damon Hill és a Williams Renault csillagának hanyatlásával ért véget...Minitron
Ha már Keselowski, remélem a Dodge visszatér és jön az újabb cím.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Gyere és nézz te is NASCAR-t. Hiába az ovál pálya, garantálom, hogy izgalmasabb lesz, mint a legtöbb F1 futam 😉Ez fasza.Én utálom a F1-et, de ebből amit láttam tetszik."Csak" 220-at mennek, de a gyorsulásuk nem rossz.Schleck
Ezek mennyivel mennek?Sobri Jóska
Nekem az F1 varázsa anno kb. Damon Hill és a Williams Renault csillagának hanyatlásával ért véget...
több mint 11 éve
Keselowski ismét behúzta a Chase első futamát mint 2012-ben....Ha már Keselowski, remélem a bajnoki epic interjúja megvan 😊
www.nascar.com/en_us/news-media/articles/2014/9/14/sprint-cup-series-results-chicagoland-recap-brad-keselowski-win-chase.html
A hétvégi V8 - Sandown 500 utáni hír:
"It was confirmed by Team Penske that Marcos Ambrose would be returning to the V8 Supercar series in a partnership with Dick Johnson Racing. Ambrose will be driving the #17 Ford Falcon for DJR Team Penske."gaben
www.youtube.com/watch?v=AfmZPCP7JhA
Én meg remélem, hogy idén Dale JR-nek vagy Gordonnak terem babér. Dale ígéretes alapszakaszt futott, főleg Poconóban ugye 😊
több mint 11 éve
Keselowski ismét behúzta a Chase első futamát mint 2012-ben....www.nascar.com/en_us/news-media/articles/2014/9/14/sprint-cup-series-results-chicagoland-recap-brad-keselowski-win-chase.html
A hétvégi V8 - Sandown 500 utáni hír:
"It was confirmed by Team Penske that Marcos Ambrose would be returning to the V8 Supercar series in a partnership with Dick Johnson Racing. Ambrose will be driving the #17 Ford Falcon for DJR Team Penske."
több mint 11 éve
Úgy látom közben Marco Wittmann behúzta a DTM bajnoki címet a BMW-nek.
több mint 11 éve
Dovihoz meg a ducihoz mit szólsz?az elmúlt pár versenyen folyamatosan dobogó közelben
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Amíg MM versenyben volt néztem, utána sejtettem, hogy dögunalom lesz. Át is kapcsoltam DTM-re.Az első pár kör után azt hittem valami frenetikus 3-as párbaj lesz, de aztán Rossi tényleg elrendezte őket,, aztán MM saját magát is.
több mint 11 éve
MotoGP valaki? Rossi nyert,Lorenzo meg Pedrosa előtt. Na most tényleg olyan volt az öreg mint fénykorában,agresszív és baszott gyors,Marquezt meg Lorenzot lerendezte kb 3-4 kör alatt,utána MM meg el is esett,mondjuk így a végére nem sok izgalom maradt,de elképesztő volt a hangulat Misanoban,10 kmre van a pályátol Rossi szülővárosa Tavullia gondolhatjátok,megőrültek a szurkolók 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Ez fasza.Én utálom a F1-et, de ebből amit láttam tetszik."Csak" 220-at mennek, de a gyorsulásuk nem rossz.Schleck
Ebben viszont ha jól értelmeztem mindenki ugyanazzal az alapkonfigurációval indul.
több mint 11 éve
Én utálom a F1-et, de ebből amit láttam tetszik."Csak" 220-at mennek, de a gyorsulásuk nem rossz.
több mint 11 éve
Én utálom a F1-et, de ebből amit láttam tetszik.Ezek mennyivel mennek?
több mint 11 éve
www.f1-live.hu/motorsportok/formula-e-nezd-ujra-a-versenyt-teljes-egeszeben-hd-minosegben/Jéé, tényleg? Még mindig?
Az autók hangja leginkább boldogult nagyanyám kukorica-darálójára emlékeztet.laccoo74
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Értem, köszi az infót. Így logikus, csak én azt hittem, hogy végig bírják az akkuk, ezért furcsállottam.Én kíváncsi vagyok/lennék egy futamra. Mondjuk ezt a részt nem nagyon tudom értelmezni:Az akkumulátor kapacitása véges, újratölteni meg sokáig tart.
"Ezt a versenyzők autónként egy alkalommal vehetik igénybe, azaz mivel kötelezően autót kell cserélniük a futam során, ez kétszer öt másodpercet jelent."
Ez az autócsere "ezmiez"? Istállón belüli két versenyzőnek, garázsban álló másik autóra, vagy a versenyzőknek egymással (csapattól függetlenül), illetve mi ihlette a kötelező autócserét és miért?
Vajon közvetíti valamelyik sportadó itthon?Tony
A versenyző átül egy másik kocsiba.BMG
több mint 11 éve
www.f1-live.hu/motorsportok/formula-e-nezd-ujra-a-versenyt-teljes-egeszeben-hd-minosegben/Az autók hangja leginkább boldogult nagyanyám kukorica-darálójára emlékeztet.
több mint 11 éve
legjobb komment: Don't think Nico Prost will be getting many FanBoost votes for the rest of the season...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kis Prost agya láthatólag nincs egy szinten az apjáéval...
több mint 11 éve
A vége tényleg durva volt, szerencsére Heidfeld nem sérült meg.több mint 11 éve
Én kíváncsi vagyok/lennék egy futamra. Mondjuk ezt a részt nem nagyon tudom értelmezni:Az akkumulátor kapacitása véges, újratölteni meg sokáig tart.
"Ezt a versenyzők autónként egy alkalommal vehetik igénybe, azaz mivel kötelezően autót kell cserélniük a futam során, ez kétszer öt másodpercet jelent."
Ez az autócsere "ezmiez"? Istállón belüli két versenyzőnek, garázsban álló másik autóra, vagy a versenyzőknek egymással (csapattól függetlenül), illetve mi ihlette a kötelező autócserét és miért?
A versenyző átül egy másik kocsiba.
több mint 11 éve
A vége azért odabaszott 😀Elsőre nem is volt annyira rossz, mint gondoltam.
több mint 11 éve
Ha ez az autósport jövője, akkor köszönöm, nem kérek belőle!
több mint 11 éve
Tony
885
885
streamsp.com/index2.phpKöszönöm szépen!
itt nézhetedtamasboldizsar
több mint 11 éve
Én kíváncsi vagyok/lennék egy futamra. Mondjuk ezt a részt nem nagyon tudom értelmezni:streamsp.com/index2.php
itt nézheted