Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
5 hónapja
MM gyári Ducati hivatalos
5 hónapja
dugo93
4 230
Felmondási idő! 😀azóta esik kel 😊Aldeguert már márciusban bejelentették a Pramac-hoz.Mondjuk ezzel egyidejűleg remélem hogy így jövőre kettővel kevesebb Ducati lesz, és valamelyik privát tényleg vált másik gyártóra. A 4 legjobb Ducati emberből ugyanis így 2 kiesik, és örülnék ha a maradékot nem Marini, Alex Marquez félék foglalnák el. A KTM és Aprilia sokat fog erősödni versenyző fronton (főleg ha előbbinél Millert és Augustot is kipenderítik)Én úgy tudom, hogy a Pramacnak van 25-re is szerződéde a Ducatival. Most így lehet akkor tényleg Aldeguer is hozzájuk kerül Martin helyére. Tehát jó eséllyel “kaphatnak” egy másik fiatal tehetséges spanyolt a Ducatitól. Szerintem ez is az ellen szól hogy váltsanak.
Így mindenképpen javulnia kell a többi gyártónak, mert ahogy idén még elvesz pontokat egymás elöl a 4 Ducatis élmenő, jövőre a 2 gyári (és legfőképp Marc) nem igazán lesz fogható, a többi márkatárs részéről szvsz.
Mivel Acostat követem már moto3 óta, és mindig is szimpatikus gyerek volt, így legjobban azt díjaznám ha a KTM-el jövőre már komoly kihívó tudna lenni. Ugyanakkor rajta kívül én a jelenlegi mezőnyben MM-hez a legközelebb a teljes képet tekintve, Quartararot tartom, így egy Yamaha feljavulást is p látnékapna . És nyílván Martin sem lenne ideális, ha eltűnne a süllyesztőben, de szerintem az a felállás rendben lesz.
esanders10
Mondjuk a Gresini, Marquez távozásával lehet bevállal egy másik gyártót, ha jövőre se kapnak gyári gépet. Szóval jah, benne van a pakliban hogy jövőre “csak” 6 Ducati lesz 😀 .
Cowboykarcsi90
Jughead
NB2
5 hónapja
azóta esik kel 😊Aldeguert már márciusban bejelentették a Pramac-hoz.Mondjuk ezzel egyidejűleg remélem hogy így jövőre kettővel kevesebb Ducati lesz, és valamelyik privát tényleg vált másik gyártóra. A 4 legjobb Ducati emberből ugyanis így 2 kiesik, és örülnék ha a maradékot nem Marini, Alex Marquez félék foglalnák el. A KTM és Aprilia sokat fog erősödni versenyző fronton (főleg ha előbbinél Millert és Augustot is kipenderítik)Én úgy tudom, hogy a Pramacnak van 25-re is szerződéde a Ducatival. Most így lehet akkor tényleg Aldeguer is hozzájuk kerül Martin helyére. Tehát jó eséllyel “kaphatnak” egy másik fiatal tehetséges spanyolt a Ducatitól. Szerintem ez is az ellen szól hogy váltsanak.
Így mindenképpen javulnia kell a többi gyártónak, mert ahogy idén még elvesz pontokat egymás elöl a 4 Ducatis élmenő, jövőre a 2 gyári (és legfőképp Marc) nem igazán lesz fogható, a többi márkatárs részéről szvsz.
Mivel Acostat követem már moto3 óta, és mindig is szimpatikus gyerek volt, így legjobban azt díjaznám ha a KTM-el jövőre már komoly kihívó tudna lenni. Ugyanakkor rajta kívül én a jelenlegi mezőnyben MM-hez a legközelebb a teljes képet tekintve, Quartararot tartom, így egy Yamaha feljavulást is p látnékapna . És nyílván Martin sem lenne ideális, ha eltűnne a süllyesztőben, de szerintem az a felállás rendben lesz.
esanders10
Mondjuk a Gresini, Marquez távozásával lehet bevállal egy másik gyártót, ha jövőre se kapnak gyári gépet. Szóval jah, benne van a pakliban hogy jövőre “csak” 6 Ducati lesz 😀 .
Cowboykarcsi90
Jughead
5 hónapja
Jughead
5 213
Aldeguert már márciusban bejelentették a Pramac-hoz.Mondjuk ezzel egyidejűleg remélem hogy így jövőre kettővel kevesebb Ducati lesz, és valamelyik privát tényleg vált másik gyártóra. A 4 legjobb Ducati emberből ugyanis így 2 kiesik, és örülnék ha a maradékot nem Marini, Alex Marquez félék foglalnák el. A KTM és Aprilia sokat fog erősödni versenyző fronton (főleg ha előbbinél Millert és Augustot is kipenderítik)Én úgy tudom, hogy a Pramacnak van 25-re is szerződéde a Ducatival. Most így lehet akkor tényleg Aldeguer is hozzájuk kerül Martin helyére. Tehát jó eséllyel “kaphatnak” egy másik fiatal tehetséges spanyolt a Ducatitól. Szerintem ez is az ellen szól hogy váltsanak.
esanders10
Cowboykarcsi90
5 hónapja
Mondjuk ezzel egyidejűleg remélem hogy így jövőre kettővel kevesebb Ducati lesz, és valamelyik privát tényleg vált másik gyártóra. A 4 legjobb Ducati emberből ugyanis így 2 kiesik, és örülnék ha a maradékot nem Marini, Alex Marquez félék foglalnák el. A KTM és Aprilia sokat fog erősödni versenyző fronton (főleg ha előbbinél Millert és Augustot is kipenderítik)Én úgy tudom, hogy a Pramacnak van 25-re is szerződéde a Ducatival. Most így lehet akkor tényleg Aldeguer is hozzájuk kerül Martin helyére. Tehát jó eséllyel “kaphatnak” egy másik fiatal tehetséges spanyolt a Ducatitól. Szerintem ez is az ellen szól hogy váltsanak.
esanders10
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 hónapja
Mikey
18 752
Nem ez a hülye szabály igazából, hanem az, hogy ez amiatt kellett, mert a playoffba jutás elsődleges feltétele, hogy nyerj egy versenyt. Ezek után pl. a szezonnyitó győztese nagyon lesarkítva megtehetné hogy a többi 25 alapszakasz versenyen el sem indul ugye... na ezt védik ki ezzel. Korábban volt még hogy a Top 30-ban kell lenned a bajnokságban az alapszakasz végén, de ezt pár éve eltörölték, mert pl. sérülések miatt voltak akik kihagytak több versenyt is és bár nyertek is, de nem voltak a 30-ban az alapszakasz végén.De az a szabály aki nem indul minden versenyen az nem lehet playoffban? Jó baromság.A két héttel ezelőtti Coca-Cola 600-on nem tudott, mert megpróbálta a duplázást, de mivel az Indy 500-at is halasztották eső miatt, így lemaradt a 600 kezdéséről. Mire odaért Charlotte-ba, addigra pedig félbeszakították a versenyt, így nem került autóba. És hiába kvalifikált ő a versenyre, az nem számít.Larson megkapta a waivert, így újra playoff résztvevő. Nem tudom miért kellett ezt eddig húzni-halasztani.Miért kellett neki waiver? Mert nem indult egy futamon?
Mikey
Toca
De mivel kaptak már olyanok is simán waivert, akik azért voltak eltiltva, mert a "célegyenesben" falba állították az ellenfelüket és ezért eltiltották, így már az is nagyon szemöldökfelhúzós, hogy eddig gondolkoztak rajta.
Mikey
Toca
Szerintem ez is el lesz törölve, hogy minden versenyen el kell indulnod a kvalifikációhoz. Mert tényleg vicces, hogy indokolt eltiltások miatti versenykihagyások után is egyből kaptak versenyzők waivert az elmúlt években, de Larsonnal nekiálltak szívózni.
Szerkesztette: Mikey
5 hónapja
De az a szabály aki nem indul minden versenyen az nem lehet playoffban? Jó baromság.A két héttel ezelőtti Coca-Cola 600-on nem tudott, mert megpróbálta a duplázást, de mivel az Indy 500-at is halasztották eső miatt, így lemaradt a 600 kezdéséről. Mire odaért Charlotte-ba, addigra pedig félbeszakították a versenyt, így nem került autóba. És hiába kvalifikált ő a versenyre, az nem számít.Larson megkapta a waivert, így újra playoff résztvevő. Nem tudom miért kellett ezt eddig húzni-halasztani.Miért kellett neki waiver? Mert nem indult egy futamon?
Mikey
Toca
De mivel kaptak már olyanok is simán waivert, akik azért voltak eltiltva, mert a "célegyenesben" falba állították az ellenfelüket és ezért eltiltották, így már az is nagyon szemöldökfelhúzós, hogy eddig gondolkoztak rajta.
Mikey
5 hónapja
Perez marad a Red Bullban
5 hónapja
Mikey
18 752
Persze, egy kihagyott versennyel is második a bajnokságban, mindösszesen 21 pont a hátránya az első Hamlin mögött, ami azt hiszem egy 16. hellyel ér fel egy versenyen. A második legtöbb playoff pontja van. Messze a legtöbb szakaszt nyerte, és a legtöbb kört is ő vezette. Kis szerencsével lehetne 4-5 győzelme már most.Meg ehhez tegyük hozzá, hogy csak a kimaradt verseny miatt nem vezeti a pontversenyt, és az utolsó playoff-helyen álló versenyzőnél ötven százalékkal több pontot szerzett, és nemhogy a legjobb harmincban van már most benne a szerzett pontjaival, hanem ennél nem kell majd sokkal több pont a playoffhoz sem.A két héttel ezelőtti Coca-Cola 600-on nem tudott, mert megpróbálta a duplázást, de mivel az Indy 500-at is halasztották eső miatt, így lemaradt a 600 kezdéséről. Mire odaért Charlotte-ba, addigra pedig félbeszakították a versenyt, így nem került autóba. És hiába kvalifikált ő a versenyre, az nem számít.Larson megkapta a waivert, így újra playoff résztvevő. Nem tudom miért kellett ezt eddig húzni-halasztani.Miért kellett neki waiver? Mert nem indult egy futamon?
Mikey
Toca
Mikey
slowmotion
Szóval ja, megérdemli.
5 hónapja
Meg ehhez tegyük hozzá, hogy csak a kimaradt verseny miatt nem vezeti a pontversenyt, és az utolsó playoff-helyen álló versenyzőnél ötven százalékkal több pontot szerzett, és nemhogy a legjobb harmincban van már most benne a szerzett pontjaival, hanem ennél nem kell majd sokkal több pont a playoffhoz sem.A két héttel ezelőtti Coca-Cola 600-on nem tudott, mert megpróbálta a duplázást, de mivel az Indy 500-at is halasztották eső miatt, így lemaradt a 600 kezdéséről. Mire odaért Charlotte-ba, addigra pedig félbeszakították a versenyt, így nem került autóba. És hiába kvalifikált ő a versenyre, az nem számít.Larson megkapta a waivert, így újra playoff résztvevő. Nem tudom miért kellett ezt eddig húzni-halasztani.Miért kellett neki waiver? Mert nem indult egy futamon?
Mikey
Toca
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 752
A két héttel ezelőtti Coca-Cola 600-on nem tudott, mert megpróbálta a duplázást, de mivel az Indy 500-at is halasztották eső miatt, így lemaradt a 600 kezdéséről. Mire odaért Charlotte-ba, addigra pedig félbeszakították a versenyt, így nem került autóba. És hiába kvalifikált ő a versenyre, az nem számít.Larson megkapta a waivert, így újra playoff résztvevő. Nem tudom miért kellett ezt eddig húzni-halasztani.Miért kellett neki waiver? Mert nem indult egy futamon?
Mikey
Toca
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Mondjuk ezzel egyidejűleg remélem hogy így jövőre kettővel kevesebb Ducati lesz, és valamelyik privát tényleg vált másik gyártóra. A 4 legjobb Ducati emberből ugyanis így 2 kiesik, és örülnék ha a maradékot nem Marini, Alex Marquez félék foglalnák el. A KTM és Aprilia sokat fog erősödni versenyző fronton (főleg ha előbbinél Millert és Augustot is kipenderítik)Szerintem meg kellene csinálni négy gyári Ducatit és menjen Pecco, Marquez, Martin és egy negyedik egymás ellen. Na az durva lenne, de már csak elmélet.
Mivel Acostat követem már moto3 óta, és mindig is szimpatikus gyerek volt, így legjobban azt díjaznám ha a KTM-el jövőre már komoly kihívó tudna lenni. Ugyanakkor rajta kívül én a jelenlegi mezőnyben MM-hez a legközelebb a teljes képet tekintve, Quartararot tartom, így egy Yamaha feljavulást is mielőbb üdvözítőnek látnék . És nyílván Martin sem lenne ideális, ha eltűnne a süllyesztőben, de szerintem az a felállás rendben lesz.
esanders10
5 hónapja
Larson megkapta a waivert, így újra playoff résztvevő. Nem tudom miért kellett ezt eddig húzni-halasztani.Miért kellett neki waiver? Mert nem indult egy futamon?
Mikey
5 hónapja
esanders10
539
Mondjuk ezzel egyidejűleg remélem hogy így jövőre kettővel kevesebb Ducati lesz, és valamelyik privát tényleg vált másik gyártóra. A 4 legjobb Ducati emberből ugyanis így 2 kiesik, és örülnék ha a maradékot nem Marini, Alex Marquez félék foglalnák el. A KTM és Aprilia sokat fog erősödni versenyző fronton (főleg ha előbbinél Millert és Augustot is kipenderítik)Így mindenképpen javulnia kell a többi gyártónak, mert ahogy idén még elvesz pontokat egymás elöl a 4 Ducatis élmenő, jövőre a 2 gyári (és legfőképp Marc) nem igazán lesz fogható, a többi márkatárs részéről szvsz.
Mivel Acostat követem már moto3 óta, és mindig is szimpatikus gyerek volt, így legjobban azt díjaznám ha a KTM-el jövőre már komoly kihívó tudna lenni. Ugyanakkor rajta kívül én a jelenlegi mezőnyben MM-hez a legközelebb a teljes képet tekintve, Quartararot tartom, így egy Yamaha feljavulást is mielőbb üdvözítőnek látnék . És nyílván Martin sem lenne ideális, ha eltűnne a süllyesztőben, de szerintem az a felállás rendben lesz.
Szerkesztette: esanders10
5 hónapja
dawyd728
3 850
Én meg azt mondom, h Martin Peccoval ellentétben MOTO3ban való bemutatkozása óta jobb időmérőn, mint versenytávon. Peccohoz viszonyítva időmérőn és sprinten inkább Martin a jobb, míg teljes versenytávon kicsit rosszabb. Ebből jön ki a közel egál szereplés pontokban.San Marinoban nyert először Martin, ahol harmadik lett Pecco, úgy, h elrontotta az időmérőt és a vége felé majdnem bukott a versenyen.Ehhez képest tavalyi szezon második felében volt jobb Martin, amikor elvileg szerinted nyílni kellene a gyári-szatellit között az ollónak.Nekem egyetlen félelmem van a szezon kapcsán, az pedig az, hogy a gyári Ducati nem fogja átadni sem a futóművek, sem a digitális szoftverek (pl. rajtprogram, fékstabilizátor), sem a szélcsatornás fejlesztési eredményeit a szatellit csapatoknak, akik végül lemaradnak. Tavaly is volt ilyen érzésem, de nyilván nem kommunikálnak erről, maximum bújtatva utalt rá tavaly Borsoi is pl.Ha Bastianini a szint egy 2x VB-nél akkor az sokat elmond. Egyébként 39 ponttal veri idén, Martin 140 ponttal veri a csapattársát, Márquez 85 ponttal, Acosta 88 ponttal.Ennek semmi értelme amit írsz. Bastianini jövőre is potens csapatban fog versenyezni ellentétben a példában szereplő 3 emberrel, aki közül kettő lehet a szezon végét se éli meg a MotoGPben. A harmadik pedig csak azért húzza továbbiakban is itt a gázt, mert Marquez a vezetékneve.
Természetesen, ha szerinted Pecco szintje Bastianini, akkor oké, nincs ezzel baj, csak na zavarja az embereket, hogy ilyen szintű versenyző lehet 3x világbajnok.
Jughead
Ez a legjobb motor ára, nézd meg pl. Verstappen mennyit hibázik hasonlóan kimagasló autóval. Ha hozzá hasonló dominanciát hozna Bagnaia, akkor nem érné szó őt se.Egy motorversenyt hasonlítasz össze autóversennyel?
Jughead
Rossi és Marquez legjobb szezonjában is többet hibázott, mint Verstappen az utóbbi 3 évben. Nem. Nem azért hibázik Max kevesebbet, mert kiemelkedő, de ide bármilyen f1-es pilótát behelyettesíthetsz, hhanem azért, mert a motorozásban sokkal nagyobb hatása van az embernek, mint a technikának az eredményességre. Sokkal több a hiba lehetősége ezért sokkal több is az önhibás pontvesztés.
dawyd728
Martin és Marquez managementje meg kussol ,hiszen a gyári csapat húzza a jövő évi pilóta bejelentését még mindig.
Remélem, hogy nem fullad unalomba a vb
Willie Parker
dawyd728
Indiában Martin második lett, ott Bagnaia a 13.körben ütközött, kiesett.
Japánban 1-2 lettek, a 24 körösre tervezett versenyt red flagelték a 13.-ban váratlanul.
Indonéziában Pecco nyert, Martin kiesett.
Ausztráliában Pecco 2., JM 5.
Thaiföldön 1-2 lettek, Pecco csak 6. lett időmérőn és a végén majdnem megfogta, pedig emlékeim szerint volt 7 mp hátránya.
Malajzia: FB 3., JM 4., adott neki körönként 1.5 mp-t, a végére lett 7 mp különbség köztük az olasznak.
Katarban Pecco 2., Martin csak tizedik.
Valenciát Pecco nyerte.
Martin tavaly a rövid sprinteken maradt életben, nem nagydíjakon. A sprintek nem fekszenek az olasznak.
Sprintek:
SanM: Martin első, Pecco 3.
India: M 1., B 2.
Japán: M 1. , B 3.
Indonézia: M 1., B 8., úgy h nem kvalizott, 13. lett, mert elfékezte
Ausztráliát törölték
Thai: M 1., B hetedik, itt azt hiszem vmi technikai gebasz volt neki.
Maláj: M 2. B 3.
Katar: M 1. B 5.
Valenc: M 1., B 5.
Martin nyert 7 sprintet.
Ezt mondom, h a Pramac a nagyversenyek végére elfogy, megeszi a gumit v vmiért csökken a tempója, a gyári Duci viszont bírja a hosszabb távot.
Willie Parker
Szerintem felesleges hangulatkeltés Bagnaia és a Ducati ellen, h hátrányos helyzetbe hozták Martint és csak ezért képes versenyek végére Pecco megelőzni. Mármint ezt szigorúan a múlt versenyeire értem. Jövőt nem tudom.
5 hónapja
Mikey
18 752
Larson megkapta a waivert, így újra playoff résztvevő. Nem tudom miért kellett ezt eddig húzni-halasztani.Kyle reakciója Twitteren azért odab*sz. 😂 Némi cinizmust vélek felfedezni benne.
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 752
Larson megkapta a waivert, így újra playoff résztvevő. Nem tudom miért kellett ezt eddig húzni-halasztani.
5 hónapja
Tyú mit robbantottam ki te jó ég…Pedig nem fanyalgásnak írtam. Mivel jó futamok vannak nincs min fanyalognom. De megállapítható hogy Marquez feljebb van jelentősen.
Biztos boomer a minden jobb volt régen, de eközben pl szerintem a legizgalmasabb mezőnye most van az F1-nek, kár hogy a technika nem annyira erős az RB mögött. Pedig aztán az F1-et nézem 98 óta kb…
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 hónapja
Bestia a Gas Gas-hoz megy elvileg jövőre.Kvázi már hivatalos is, a menedzsere erősítette meg, h gyári támogatással megy a GasGas-hoz.
Pep71
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
5 hónapja
Nem mellesleg Martin kb. legnagyobb erőssége, hogy ha a versenyen elején élre áll, tényleg képes olyan tempót diktálni, amit senki sem bír és a sprint alatt nincs gumi elhasználódási kockázat.San Marinoban nyert először Martin, ahol harmadik lett Pecco, úgy, h elrontotta az időmérőt és a vége felé majdnem bukott a versenyen.Ehhez képest tavalyi szezon második felében volt jobb Martin, amikor elvileg szerinted nyílni kellene a gyári-szatellit között az ollónak.Nekem egyetlen félelmem van a szezon kapcsán, az pedig az, hogy a gyári Ducati nem fogja átadni sem a futóművek, sem a digitális szoftverek (pl. rajtprogram, fékstabilizátor), sem a szélcsatornás fejlesztési eredményeit a szatellit csapatoknak, akik végül lemaradnak. Tavaly is volt ilyen érzésem, de nyilván nem kommunikálnak erről, maximum bújtatva utalt rá tavaly Borsoi is pl.Ha Bastianini a szint egy 2x VB-nél akkor az sokat elmond. Egyébként 39 ponttal veri idén, Martin 140 ponttal veri a csapattársát, Márquez 85 ponttal, Acosta 88 ponttal.Ennek semmi értelme amit írsz. Bastianini jövőre is potens csapatban fog versenyezni ellentétben a példában szereplő 3 emberrel, aki közül kettő lehet a szezon végét se éli meg a MotoGPben. A harmadik pedig csak azért húzza továbbiakban is itt a gázt, mert Marquez a vezetékneve.
Természetesen, ha szerinted Pecco szintje Bastianini, akkor oké, nincs ezzel baj, csak na zavarja az embereket, hogy ilyen szintű versenyző lehet 3x világbajnok.
Jughead
Ez a legjobb motor ára, nézd meg pl. Verstappen mennyit hibázik hasonlóan kimagasló autóval. Ha hozzá hasonló dominanciát hozna Bagnaia, akkor nem érné szó őt se.Egy motorversenyt hasonlítasz össze autóversennyel?
Jughead
Rossi és Marquez legjobb szezonjában is többet hibázott, mint Verstappen az utóbbi 3 évben. Nem. Nem azért hibázik Max kevesebbet, mert kiemelkedő, de ide bármilyen f1-es pilótát behelyettesíthetsz, hhanem azért, mert a motorozásban sokkal nagyobb hatása van az embernek, mint a technikának az eredményességre. Sokkal több a hiba lehetősége ezért sokkal több is az önhibás pontvesztés.
dawyd728
Martin és Marquez managementje meg kussol ,hiszen a gyári csapat húzza a jövő évi pilóta bejelentését még mindig.
Willie Parker
dawyd728
Japánban 1-2 lettek, a 24 körösre tervezett versenyt red flagelték a 13.-ban váratlanul.
Thaiföldön 1-2 lettek, Pecco csak 6. lett időmérőn és a végén majdnem megfogta, pedig emlékeim szerint volt 7 mp hátránya.
Malajzia: FB 3., JM 4., adott neki körönként 1.5 mp-t, a végére lett 7 mp különbség köztük az olasznak.
Valenciát Pecco nyerte.
Martin tavaly a rövid sprinteken maradt életben, nem nagydíjakon. A sprintek nem fekszenek az olasznak.
Sprintek:
Ausztráliát törölték
Martin nyert 7 sprintet.
Ezt mondom, h a Pramac a nagyversenyek végére elfogy, megeszi a gumit v vmiért csökken a tempója, a gyári Duci viszont bírja a hosszabb távot.
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Pep71
2 593
Bestia a Gas Gas-hoz megy elvileg jövőre.
5 hónapja
Willie Parker
15 384
San Marinoban nyert először Martin, ahol harmadik lett Pecco, úgy, h elrontotta az időmérőt és a vége felé majdnem bukott a versenyen.Ehhez képest tavalyi szezon második felében volt jobb Martin, amikor elvileg szerinted nyílni kellene a gyári-szatellit között az ollónak.Nekem egyetlen félelmem van a szezon kapcsán, az pedig az, hogy a gyári Ducati nem fogja átadni sem a futóművek, sem a digitális szoftverek (pl. rajtprogram, fékstabilizátor), sem a szélcsatornás fejlesztési eredményeit a szatellit csapatoknak, akik végül lemaradnak. Tavaly is volt ilyen érzésem, de nyilván nem kommunikálnak erről, maximum bújtatva utalt rá tavaly Borsoi is pl.Ha Bastianini a szint egy 2x VB-nél akkor az sokat elmond. Egyébként 39 ponttal veri idén, Martin 140 ponttal veri a csapattársát, Márquez 85 ponttal, Acosta 88 ponttal.Ennek semmi értelme amit írsz. Bastianini jövőre is potens csapatban fog versenyezni ellentétben a példában szereplő 3 emberrel, aki közül kettő lehet a szezon végét se éli meg a MotoGPben. A harmadik pedig csak azért húzza továbbiakban is itt a gázt, mert Marquez a vezetékneve.
Jughead
Jughead
dawyd728
Willie Parker
dawyd728
Valenciát Pecco nyerte.
Sprintek:
Ausztráliát törölték
Martin nyert 7 sprintet.
Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
Egyrészt Marquez az, aki bármelyik géppel(oké a Honda-Yamaha párossal még Ő sem) VB esélyes lehet. Tehát eleve ha így nézzük egy aduászt engedne így át a Ducati, valamelyik riválisnak.Az Aprilia nagyon jó vételt csinált, az biztos. Nagyok kíváncsi leszek rajuk jövőre.Morbidelli teljesítményét látva, 2 hely kiadó a Pramac-nál(Ald és Bestia gondolom 😀).
És akkor Aldeguer megy vajon a Pramachoz Martin helyére? Vagy pl. Bastianini marad a Ducati kötelékében így, átülve a lilákhoz? Meg akkor a Gresininél is keletkezik egy szabad Ducati. Sőt, ha csak nem kezdi nagyon csipkedni magát innentől Alex Marquez, lehet kettő lesz az az egy.
Megannyi kérdés a kövi szezonnal kapcsolatban és még a mostaninak se vagyunk a felénél se 😀
Cowboykarcsi90
Aprilia-val az a nagy baj, hogy vannak hétvégék amikor talán még a Ducati-nál is jobbak, aztán a következőn még a KTM-eket se tudják előzni. Azért így nagyon nehéz a VB-ért harcolni.
Arra kíváncsi lennék, hogy a Ducati miért gondolta meg magát? Elvileg már le volt beszélve Martin-nal a deal és miután MM mondta, hogy ő a csak gyári csapatnál marad Ducati-nál, azután fordult a kocka.
Nem értem miért féltek ennyire attól, hogy MM elmegy. Se a KTM, se az Aprilia nem tűnik komoly VB kihívónak és Martin mivel sokkal régebb óta van Ducati kötelékben sokkal több infót tud átvinni, főleg az idei motorról, amivel MM nem is ment, nagyon érdekes mik lehetnek a döntés a hátterrében.
Pep71
Masik, hogy szerintem az Aprilia a leginkább az a gép, ahol egy valóban top talent motoros hiányzik, és mehetnek a VB-ért. Szerintem Martin ez a kategória jelenleg, aztán persze meglátjuk.
Harmadrészt már Jerez környékén jöttek olyan pletykák, hogy Gigi teljesen bele van zúgva Marquezbe. Azért Neki szerintem még Domenicalinál is komoly szava van. Lehet, hogy mondjuk Ő azt mondta, ha lehetséges forgatókönyv, hogy Marquezt egy az egyben elveszíti a Ducati, akkor bizony Ő inkább stornózza a Martin projektet.
Lehet pontosan sose derül ki.
5 hónapja
Pep71
2 593
Az Aprilia nagyon jó vételt csinált, az biztos. Nagyok kíváncsi leszek rajuk jövőre.Morbidelli teljesítményét látva, 2 hely kiadó a Pramac-nál(Ald és Bestia gondolom 😀).
És akkor Aldeguer megy vajon a Pramachoz Martin helyére? Vagy pl. Bastianini marad a Ducati kötelékében így, átülve a lilákhoz? Meg akkor a Gresininél is keletkezik egy szabad Ducati. Sőt, ha csak nem kezdi nagyon csipkedni magát innentől Alex Marquez, lehet kettő lesz az az egy.
Megannyi kérdés a kövi szezonnal kapcsolatban és még a mostaninak se vagyunk a felénél se 😀
Cowboykarcsi90
Aprilia-val az a nagy baj, hogy vannak hétvégék amikor talán még a Ducati-nál is jobbak, aztán a következőn még a KTM-eket se tudják előzni. Azért így nagyon nehéz a VB-ért harcolni.
Arra kíváncsi lennék, hogy a Ducati miért gondolta meg magát? Elvileg már le volt beszélve Martin-nal a deal és miután MM mondta, hogy ő a csak gyári csapatnál marad Ducati-nál, azután fordult a kocka.
Nem értem miért féltek ennyire attól, hogy MM elmegy. Se a KTM, se az Aprilia nem tűnik komoly VB kihívónak és Martin mivel sokkal régebb óta van Ducati kötelékben sokkal több infót tud átvinni, főleg az idei motorról, amivel MM nem is ment, nagyon érdekes mik lehetnek a döntés a hátterrében.
5 hónapja
Az Aprilia nagyon jó vételt csinált, az biztos. Nagyok kíváncsi leszek rajuk jövőre.És akkor Aldeguer megy vajon a Pramachoz Martin helyére? Vagy pl. Bastianini marad a Ducati kötelékében így, átülve a lilákhoz? Meg akkor a Gresininél is keletkezik egy szabad Ducati. Sőt, ha csak nem kezdi nagyon csipkedni magát innentől Alex Marquez, lehet kettő lesz az az egy.