Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Na, Oscar, a lófasznak is van vége.
8 hónapja
Visszanéztem az esetet hát....inkább 50-50-re mondanámÉs igazuk is lesz. Akármennyire szar a beállítás, SC mögötti tempónál ez amatőr volt.Már most látom előre a sok Max hater recskázását a Facebookon.....nemAz okozta Max megforgását?Lemaradtam Piastri miért kapott 10 sec büntitamikor VER megpördült, akkor nyomott egy satut az SC elindulásakor
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
NB2
NB2
Jughead
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
És igazuk is lesz. Akármennyire szar a beállítás, SC mögötti tempónál ez amatőr volt.Már most látom előre a sok Max hater recskázását a Facebookon.....nemAz okozta Max megforgását?Lemaradtam Piastri miért kapott 10 sec büntitamikor VER megpördült, akkor nyomott egy satut az SC elindulásakor
NB2
NB2
8 hónapja
Már most látom előre a sok Max hater recskázását a Facebookon.....nemAz okozta Max megforgását?Lemaradtam Piastri miért kapott 10 sec büntitamikor VER megpördült, akkor nyomott egy satut az SC elindulásakor
NB2
NB2
Draft

8 hónapja
nemAz okozta Max megforgását?Lemaradtam Piastri miért kapott 10 sec büntitamikor VER megpördült, akkor nyomott egy satut az SC elindulásakor
NB2
8 hónapja
azért ha ilyen ütemben süt a nap, akkor ha akarnak, ha nem akarnak ki kell jönni kereket cserélni
8 hónapja
Az okozta Max megforgását?Lemaradtam Piastri miért kapott 10 sec büntitamikor VER megpördült, akkor nyomott egy satut az SC elindulásakor
NB2
Draft

8 hónapja
Lemaradtam Piastri miért kapott 10 sec büntitamikor VER megpördült, akkor nyomott egy satut az SC elindulásakor
8 hónapja
Lemaradtam Piastri miért kapott 10 sec büntitSC infringement. Túlságosan behúzta a féket papíron. Futam után kiderül mit láttak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Mikor lehet hozzányúlni az autókhoz ha azok száraz pályara vannak állítva?
Draft

8 hónapja
Hamilton engedd már Niconak. Neked már van elég.
8 hónapja
Lemaradtam Piastri miért kapott 10 sec büntit
Draft

8 hónapja
Gondolom az alacsony leszorítóerő miatt pördült meg....az egyik SC után mikor indultak újra el megpördült, amúgy ott lenne a 3. helyenMi lett Maxxal?Alacsony leszorító erő+eső nem nyerő páros
Vagy ennyire szar a beállítás?
Tarsi
NB2
Draft

8 hónapja
Hülki dobogó 🙏🙏🙏Nyugi majd eldobja mint anno Lotussal.
Mr.Breaker
8 hónapja
az egyik SC után mikor indultak újra el megpördült, amúgy ott lenne a 3. helyenMi lett Maxxal?Alacsony leszorító erő+eső nem nyerő páros
Tarsi
8 hónapja
Mr.Breaker
1 934
Hülki dobogó 🙏🙏🙏
8 hónapja
Gyerünk Lewis, Stowe-ba azért kijön a tudás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Mi lett Maxxal?Alacsony leszorító erő+eső nem nyerő páros
8 hónapja
Hadjar balesete mutatja meg, hogy az eső gumi a legkisebb gond. Annyi vizet felvernek az autók, hogy gyakorlatilag láthatatlan az előtted lévő autó.Nevetséges, hogy konkrétan nem használják az esőgumit, mert annyira rossz. Vagy Inter, vagy megszakítás/sc. Ezzel valamit kezdeni kellene mert évek óta ez van.Eső miatt safety car? Óvoda, baszki, plussmacit és cumit is kapnak a srácok???Mert bevallottan annyira szar az F1es esőgumi..vicc
De tenyleg, akkor minek van esőgumi egyáltalán?
somoskovig
Pep71
Tarsi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
Mi lett Maxxal?Vagy ennyire szar a beállítás?
Draft

8 hónapja
Nevetséges, hogy konkrétan nem használják az esőgumit, mert annyira rossz. Vagy Inter, vagy megszakítás/sc. Ezzel valamit kezdeni kellene mert évek óta ez van.Eső miatt safety car? Óvoda, baszki, plussmacit és cumit is kapnak a srácok???Mert bevallottan annyira szar az F1es esőgumi..vicc
De tenyleg, akkor minek van esőgumi egyáltalán?
somoskovig
Pep71
8 hónapja
Lett is volna, szárazon.Meg fosztottak minket egy zseniális futamtol ma az égiekpont ezt akartam írni, hogy a tegnapi után picit nagyobb izgalomra számítottam, Ferkák és VER kuka sajna ma, a mekik meg piszok jók 😕
esanders10
NB2
Jo ideje nem jelent jobb futamot az eső, sőt.
8 hónapja
Meglepne, ha nem lenne itt SC szóval a 10 mp csak annyit fog érni, hogy Norris mögött lesz Piastri, de mivel ma jóval jobb a tempója, így ez bele fog férni.
8 hónapja
Mr.Breaker
1 934
Vicces ez a szezon, bármennyire is nem akarja megnyerni egyik McLaren pilóta sem a vb-t, még így is akkora az előnyük, valamelyikük ölébe fog esni a vb trófea. 😄
8 hónapja
Meg fosztottak minket egy zseniális futamtol ma az égiekEste 8, Arena4, nagyon jó lesz!
esanders10