Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
5 hónapja
Jughead
5 213
El nem tudom hinni, h a Gresini és a Pramac megkapja a gyári Ducati rajtprogramot és mindig ennyivel rosszabbul indulnak.Nyilván nem minden ugyanaz, ezért akarják a gyári motort annyira a spanyolok, és ezért kellemetlen, hogy Bagnaia nem simázza le se ezt, se a tavalyi szezont.
Willie Parker
5 hónapja
aztakurva de unalmas futam eddig
5 hónapja
Biztos rosszkor nézek Moto GP-t, de ez eddig sima vonatozás.
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Pecco-t önerőből nem nagyon verik meg mostanság, kicsit unalmas lesz a vb, ha így folytatódik.
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Pramac nagyon eszi a frontgumit, az előbb látszott egy keresztirányú kopás rajta
5 hónapja
Willie Parker
15 384
El nem tudom hinni, h a Gresini és a Pramac megkapja a gyári Ducati rajtprogramot és mindig ennyivel rosszabbul indulnak.
5 hónapja
lehet én voltam nem egyértelmű 😊 SVG-től én ezt elvártam, bár nyilván ez hülyén hangzik 😊úgy értettem, hogy ő tényleg nem csak oválokon bubuckodik, tényleg versenypályákon ment, szóval durva de én ezt tőle elvárom, hogy top 3-ban legyen egy versenypályánPersze, ez így alap. De nem volt semmi extra iktriad bejegyzésében, ami túlzottan piedesztálra emelte volna SVG-t, szóval nem igazán értettem a hsz-edet.
NB2
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 752
úgy értettem, hogy ő tényleg nem csak oválokon bubuckodik, tényleg versenypályákon ment, szóval durva de én ezt tőle elvárom, hogy top 3-ban legyen egy versenypályánPersze, ez így alap. De nem volt semmi extra iktriad bejegyzésében, ami túlzottan piedesztálra emelte volna SVG-t, szóval nem igazán értettem a hsz-edet.
NB2
5 hónapja
úgy értettem, hogy ő tényleg nem csak oválokon bubuckodik, tényleg versenypályákon ment, szóval durva de én ezt tőle elvárom, hogy top 3-ban legyen egy versenypályán
5 hónapja
Mikey
18 752
Mindig nagy dolog amikor egy újonc versenyt nyer.Shane van Gisbergen nyerte Portlandet és így ott van az Xfinity PO-ban!autóversenyző nyerte az autóversenyt? 😊
iktriad
NB2
5 hónapja
Shane van Gisbergen nyerte Portlandet és így ott van az Xfinity PO-ban!autóversenyző nyerte az autóversenyt? 😊
iktriad
5 hónapja
Remélem ebből is hagyomány lesz és sokat láthatjuk puntolni SVG-t.Legenda 😀
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 hónapja
Pep71
2 595
Így van, messze a ducati a legjobb, csak gondolom próbálja nyomás alá helyezni a Ducatit. Azért ők sem szívesen engednék el MM-et látva a teljesítményét egy évvel régebbi technikán pár verseny után..De ha a gyári nem jön össze, a Pramac még mindig a legjobb lepattanó nem? Több értelme lenne neki odamenni, mint mondjuk a gyári Apriliara így laikusan ránézve 😀MM lenyilatkozta, hogy ő mindenképp gyári csapathoz menne. Ilyen esetben a Pramac kiesik. Kérdezem én, hogy miért olyan fontos a gyari csapat? A pramac koppra ugyanazt a motort használja, mint a gyári Ducati nem? Vagy ez inkább ego kérdése?Olvasd el a nyilatkozatát. Sokkal több adatot és támogatást kap egy gyári csapatnál. Pl. A pramac nem gyári futóművet használ és ha motoroztál valaha , akkor el tudod képzelni mennyit is jelenthet ez.
dugo93
Pep71
dugo93
Ha nem mehet a gyari csapathoz akkor a Gresini-nél akar kiharcolni az évi technikát, minthogy atmenjen a pramac-hoz.
Elvileg Martin megy a gyári csapathoz, úgyhogy érdekes lesz , hogy alakul MM sorsa , ktm nagyon akarja.
5 hónapja
dugo93
4 230
De ha a gyári nem jön össze, a Pramac még mindig a legjobb lepattanó nem? Több értelme lenne neki odamenni, mint mondjuk a gyári Apriliara így laikusan ránézve 😀MM lenyilatkozta, hogy ő mindenképp gyári csapathoz menne. Ilyen esetben a Pramac kiesik. Kérdezem én, hogy miért olyan fontos a gyari csapat? A pramac koppra ugyanazt a motort használja, mint a gyári Ducati nem? Vagy ez inkább ego kérdése?Olvasd el a nyilatkozatát. Sokkal több adatot és támogatást kap egy gyári csapatnál. Pl. A pramac nem gyári futóművet használ és ha motoroztál valaha , akkor el tudod képzelni mennyit is jelenthet ez.
dugo93
Pep71
5 hónapja
Mikey
18 752
Remélem ebből is hagyomány lesz és sokat láthatjuk puntolni SVG-t.Have you ever seen a rugby punt in NASCAR??
— NASCAR Xfinity (@NASCAR_Xfinity) June 1, 2024
Now you have. 🏉 pic.twitter.com/70YaMQlxS5
A day these two will never forget. 💙@shanevg97 | @QuadLockCase | @KauligRacing pic.twitter.com/lbUHwL4fzr
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) June 2, 2024
5 hónapja
Mikey
18 752
Kyle Busch volt a másik, aki nagyon jól mondta: "Gyerünk, Kyle Larsonról beszélünk. Kyle Larsonról."Michael McDowell, who likely needs to win to make the playoffs but his road on points could change if an additional winless drivers get in if Kyle Larson doesn't get a waiver, seemed flabbergasted that there is even a debate on it -- he said Larson deserves a waiver. pic.twitter.com/QCevZn22sk
— Bob Pockrass (@bobpockrass) June 1, 2024
5 hónapja
Mikey
18 752
Mayer az első kanyarban kiforog a pole-ból indulva, van Gisbergen hathatós közreműködésével. Mondjuk szerintem Mayer volt a buta.
5 hónapja
Mikey
18 752
racer.com/2024/06/01/ferrucci-apologizes-for-homophobic-remark-in-detroit/Ferrucci nem okos, de legalább rászóltak hogy kérjen elnézést.
5 hónapja
Mikey
18 752
As fast as Xfinity internet. Imádom hogy mindegyik versenyző elmondja. 😂😂😂
5 hónapja
Mikey
18 752
Na Xfinity kvali Portlandből, nagyon szeretem ezt a pályát. Remélem Creed és Weatherman jó helyről indulhat majd.
5 hónapja
Mikey
18 752
McDowell és Cindric indul az első sorból holnap St. Louisban, ahogy az teljesen logikus. 😀
5 hónapja
Willie Parker
15 384
Nem volt annyira izgalmas, a rajttól eldőlt kb. Ha JM nem dobja el, bejönnek sorrendben, így Acosta lépett előre nagyot.Binder csodarajt megvolt megint