Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
Tehát Lec leszorítja Max-ot, pozíció szerez nem adja vissza -> no penaltyLeszoritastol sztem messze volt, ez egy tukor sima elozes volt ahol semmi kerdes nem maradt, csak Leclerc balfasz volt es bealudt vagy isten tudja mit csinalt.
Russell szintén bevetődve nekiér Max-nak, aki lehalad a pályáról -> Russt nem büntetik, sőt a RB utasítás miatt ő jár jól
Verstappennél elgurul a gyógyszer -> nyilván én is büntetném, de a csapatot nem értem. A saját emberét bolondították meg.
Willie Parker
6 hónapja
Mondjuk akkor Max màr rongyolta volna le teljesen Russell-t, annak se lett vna kevesebb értelme
6 hónapja
Jó a humorod. 😉Hát akkor ez dobogó, P3. 👏Dehogy volt piszkos, szimplán balfasz volt. 😀 Mint aki először ül Forma-1-es autóban.
Hogy piszkos volt? Kicsit, mondjuk úgy hogy Verstappenes volt.
Ha ez miatt megbolondul, akkor bolonduljon meg.
steelwolf
Jughead
6 hónapja
Meghallgatnek most egy Verstappen nyilatkozatot 🤣🤣FIA bírák elmentek retkes kurvaanyátokba
Pep71
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Hát akkor ez dobogó, P3. 👏Amugy nyers versenyzői kvalitásban ezért is Leclerc over Lando, Max ellen kb Ő tud a legjobban versenyezni.
steelwolf
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 hónapja
Hát akkor ez dobogó, P3. 👏Dehogy volt piszkos, szimplán balfasz volt. 😀 Mint aki először ül Forma-1-es autóban.
steelwolf
6 hónapja
Tehát Lec leszorítja Max-ot, pozíció szerez nem adja vissza -> no penaltyRussell szintén bevetődve nekiér Max-nak, aki lehalad a pályáról -> Russt nem büntetik, sőt a RB utasítás miatt ő jár jól
Verstappennél elgurul a gyógyszer -> nyilván én is büntetném, de a csapatot nem értem. A saját emberét bolondították meg.
6 hónapja
Meghallgatnek most egy Verstappen nyilatkozatot 🤣🤣
6 hónapja
Persze,hogy felbassza az agyát....azért valljuk be sokkal könnyebben büntetik őr mint mást..... frusztrált is mert két tudásban alatt levő faszi átlag feletti autóval veri....ő ebből a szarból amit tud kiprésel....XdddAzt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
300+nel rahuzza a kormányt?? Azt ne büntessék?
Pep71Most komolyam ez a ket eset szerinted ugyanaz? Leclerc figyelmetlen volt hogy balra huzott kicsit, ez meg road raging.Akkor ennyi erővel Max mire kapott 10 mp-t?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Jughead
JéBé
Draft

6 hónapja
Nem lett egyikből se baleset, nem osztott szorzott a dolog.XdddAzt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Pep71Most komolyam ez a ket eset szerinted ugyanaz? Leclerc figyelmetlen volt hogy balra huzott kicsit, ez meg road raging.Akkor ennyi erővel Max mire kapott 10 mp-t?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Jughead
JéBé
6 hónapja
Hát akkor ez dobogó, P3. 👏 Hogy piszkos volt? Kicsit, mondjuk úgy hogy Verstappenes volt.
6 hónapja
Maxot lehet leütközni....aha értemIdén olyan mintha az eddigi karrierje leterelései stb miatt most túlkomoenzálnak…a baj az a kettős mérce…
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
A NASCARban ezt úgy hívjuk, hogy átlagos vasárnap este. 😅
6 hónapja
Nem menteni akarom, de az RB hülye volt ..ha büntetik a végén hatrasoroljak azt kész.. mint a Ferrari és Lec..ettől függetlenül szvsz Max most már lépni fog az RB-tol, egyre bohocabb a csapatHa mas hulye, neked is ciganynak kell lenni?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Ezért bolondult meg Max..
Jughead
Pep71
Stez
6 hónapja
A mezonybol kb 19 embernel megertjuk, ha neha... Van egy, aki az esetek nagyjaban hulye, na, o Max.Nyilván nem, de hát e van ha felbaszod az agyad néha…Ha mas hulye, neked is ciganynak kell lenni?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Ezért bolondult meg Max..
Jughead
Pep71
Stez
Btw Norris nagyon súlytalan volt versenytempoban Piastrihoz képest sajna 😕
Eazzy
6 hónapja
XdddAzt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Pep71
Most komolyam ez a ket eset szerinted ugyanaz? Leclerc figyelmetlen volt hogy balra huzott kicsit, ez meg road raging.Akkor ennyi erővel Max mire kapott 10 mp-t?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Jughead
6 hónapja
Maxot lehet leütközni....aha értem
Draft

6 hónapja
Nyilván nem, de hát e van ha felbaszod az agyad néha…Ha mas hulye, neked is ciganynak kell lenni?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Ezért bolondult meg Max..
Jughead
Pep71
Stez
Btw Norris nagyon súlytalan volt versenytempoban Piastrihoz képest sajna 😕
6 hónapja
Akkor ennyi erővel Max mire kapott 10 mp-t?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
6 hónapja
XdddAzt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
6 hónapja
Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀This is what we called FIA inconsistency.
Jughead
Poloska vagyok.
6 hónapja
Nem vagyok abban biztos, hogy Verstappen használt lágyon az első helyről nem járt volna-e jobban.most azt mondom így ami történt, tényleg hülyeség volt kijönnie
Jughead
6 hónapja
Egyébként nem értem az RBt , Lec-nek se szóltak h adja vissza..
6 hónapja
Alonso dupla elözést se láttukFelső insertben volt a Bortoleto elleni
Eazzy
Poloska vagyok.