NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

8 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 369
Hát Yuki sajna elrontotta nagyon…
Eazzy
de egyértelműen jobb mint Lawson ez nem vitás
NB2
Mitől? Hogy nem esett ki a q1-ben?
Ez Perez szintű teljesítmény volt, persze középtávon lehet ez jobb, de csak egyéni szimpátia mondhatod, hogy jó volt, mert nem volt az.
vpi
Az osszes fp es a q1 alapjan megvan a tempója. A q2ben az egyetlen koren elrontotta az egyes kanyart, amiben ott maradt 3tized es ezen mult. Ugyanezt a hibat vetette Russell a q3ban.
8 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Jézusom Max…ez a csávó külön kategória, de lehet hogy evör…

Don't talk the walk, Walk the talk!
8 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Az nagyon komoly
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az igen MAX

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Eazzy
NB2
Mitől? Hogy nem esett ki a q1-ben?
Ez Perez szintű teljesítmény volt, persze középtávon lehet ez jobb, de csak egyéni szimpátia mondhatod, hogy jó volt, mert nem volt az.
8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Eazzy
8 hónapja

8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tűz van

Draft

8 hónapja
Am egy nöi kérdés: mi a fasz van Gasly hajával? Ennyi pénzböl mi ez a botrány fej? 🤣

8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 022 — "Montoya por favor!"
Ki fog kiesni azért mert rosszkor gyullad ki a pálya? Egy biztos, Ferrari lesz az.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.facebook.com/share/r/1BoBc44L5V/
8 hónapja
FP1:
P5. Max
P6. Yuki

Eddig jó.
steelwolf
FP2-t meg felejtsük el, teljes shitshow volt.
zacknorb
Eléggé tüzes volt

Draft

8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Doohan "kitörte az autója futóművét" és minden mást is
Heisman nádor
Egy Doohannek elég 2 kerék is.
Őszentsége Sobri Jóska
Már a Doohanek sem a régiek...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 137 — #NoStress
Heisman nádor
Egy Doohannek elég 2 kerék is.

8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
és égett a fű is 😊))
8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 022 — "Montoya por favor!"

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
FP1:
P5. Max
P6. Yuki

Eddig jó.
steelwolf
FP2-t meg felejtsük el, teljes shitshow volt.

Poloska vagyok.
8 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
FP1:
P5. Max
P6. Yuki

Eddig jó.
8 hónapja
Hívta Marko, ahogy kijött a konfról ott volt a missed call.

Igazatok lehet, jobb is lenne még több médiatrénelt tetszelgő Russel típus, mint a karakterek. 🙏

Btw mindenki Yuki mögött, Checo és Gasly is kereste tanácsokkal.

Ezt az angolja szart nem tudom miböl szeded Heisman sándor, de ma meghallgattam, full rendben van, nem lóg ki jobban, mint bárki akinek nem anyanyelve a mezőnyben.

8 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Yuki az első sajtótájékoztatón megmutatta, hogy miért nem számolt vele a Red Bull. 😀 Nem egy okos dolog egyből Verstappent és Marko-t basztatni nyilvánosan.
Jughead
Mit mondott?
Mikey
Maxet nem kérdezi meg az autóról, mert úgyse mondana igazat, Marko meg nem hívta fel, ami fura mert amúgy szoktak beszélni (ezzel sejtetve azt, hogy Marko egy fasz, hogy nem hívta fel).
Jughead
Ugy latom a basztatas a mi szotarunkban elegge mast jelent. 😀

Semmi gaz nincs ebben amit mondott, a Maxos dolog lehet meg ironia is volt, de ha nem, akkor sincs vele semmi, sztem Max meg rohogne is ezen.

Marko amugy meg szereti Yukit, nagyon joban vannak.
Duff
1) Yuki továbbra se jó angolos. Amúgy Max mit mondott? Nem fog beszélni vele mert magának kell megtapasztalnia.
2) Markoról elmondta hogy jó a viszonyuk, de ez meglepte. + “I can’t wait to see him.” Amúgy hogy Marko egy pöcs lenne meg nem feltétlen egy unpopular opinion.
Heisman nádor
Nem az a lényeg, hogy igaza van-e, hanem hogy a srác egyszerű, mint a faék, se Maxet, se Marko-t nem kritizálod Red Bullos pilótaként.
Jughead
Tovabbra se talalom a kritikat a mondataiban, de sztem akkor engedjuk el. 😀
Duff
Fanként neked nem is kell objektíven látnod ezt. 😊

De amúgy gondold el, hogy Russell mikor a Mercibe beült egy versenyre Hamilton helyére akkor azt mondta volna, hogy nem kérdeztem meg Hamiltont a kocsiról úgyse mondana igazat, majd még Totot is kikezdte volna (nyilván ott Toto ültette be őt és nem Toto embere helyett ültették be, így nem tökéletes a hasonlat).

Aligha lenne most Mercedes pilóta.
Jughead
Én nem vagyok fan, de én sem látom a basztatást ebben.
Mikey
Kontextus: Max Verstappen lenyilatkozza, hogy nem ért egyet a Lawson-Yuki cserével. Yuki válasza: nem kérdezem meg Maxet az autóról - aki azt legjobban ismeri -, mert úgyse mondana igazat.

Kontextus 2.0: Marko döntött úgy, hogy Lawson ül be a Red Bullba, mert nem akarta Yuki-t, de most átnyúltak a feje fölött. Yuki “válasza”: bár mindig beszélünk Marko-val, de most fel se hívott, hogy gratuláljon.

Szerkesztette: Jughead
8 hónapja
Yuki az első sajtótájékoztatón megmutatta, hogy miért nem számolt vele a Red Bull. 😀 Nem egy okos dolog egyből Verstappent és Marko-t basztatni nyilvánosan.
Jughead
Mit mondott?
Mikey
Maxet nem kérdezi meg az autóról, mert úgyse mondana igazat, Marko meg nem hívta fel, ami fura mert amúgy szoktak beszélni (ezzel sejtetve azt, hogy Marko egy fasz, hogy nem hívta fel).
Jughead

Semmi gaz nincs ebben amit mondott, a Maxos dolog lehet meg ironia is volt, de ha nem, akkor sincs vele semmi, sztem Max meg rohogne is ezen.

Duff
1) Yuki továbbra se jó angolos. Amúgy Max mit mondott? Nem fog beszélni vele mert magának kell megtapasztalnia.
2) Markoról elmondta hogy jó a viszonyuk, de ez meglepte. + “I can’t wait to see him.” Amúgy hogy Marko egy pöcs lenne meg nem feltétlen egy unpopular opinion.
Heisman nádor
Nem az a lényeg, hogy igaza van-e, hanem hogy a srác egyszerű, mint a faék, se Maxet, se Marko-t nem kritizálod Red Bullos pilótaként.
Jughead
Duff

De amúgy gondold el, hogy Russell mikor a Mercibe beült egy versenyre Hamilton helyére akkor azt mondta volna, hogy nem kérdeztem meg Hamiltont a kocsiról úgyse mondana igazat, majd még Totot is kikezdte volna (nyilván ott Toto ültette be őt és nem Toto embere helyett ültették be, így nem tökéletes a hasonlat).

Jughead
Én nem vagyok fan, de én sem látom a basztatást ebben.

8 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Jughead
Mit mondott?
Mikey
Jughead

Duff
Heisman nádor
Jughead
Duff

8 hónapja
Hamar jön a második verseny, egyből az egyik legnagyobbal. Yay!

8 hónapja
dodge -> nascar 2027
peach
Ez egyelőre sehol nem jött szembe hivatalosan, a pár héttel ezelőtti pletyka óta, miszerint a Ram már jövőre érkezik a Truck Seriesbe, nem volt semmi róla.

8 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
dodge -> nascar 2027

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...