NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Az osszes fp es a q1 alapjan megvan a tempója. A q2ben az egyetlen koren elrontotta az egyes kanyart, amiben ott maradt 3tized es ezen mult. Ugyanezt a hibat vetette Russell a q3ban.Mitől? Hogy nem esett ki a q1-ben?Hát Yuki sajna elrontotta nagyon…de egyértelműen jobb mint Lawson ez nem vitás
Eazzy
NB2
Ez Perez szintű teljesítmény volt, persze középtávon lehet ez jobb, de csak egyéni szimpátia mondhatod, hogy jó volt, mert nem volt az.
vpi
8 hónapja
Jézusom Max…ez a csávó külön kategória, de lehet hogy evör…
Don't talk the walk, Walk the talk!
8 hónapja
Az nagyon komoly
8 hónapja
Az igen MAX
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Mitől? Hogy nem esett ki a q1-ben?Hát Yuki sajna elrontotta nagyon…de egyértelműen jobb mint Lawson ez nem vitás
Eazzy
NB2
Ez Perez szintű teljesítmény volt, persze középtávon lehet ez jobb, de csak egyéni szimpátia mondhatod, hogy jó volt, mert nem volt az.
8 hónapja
Hát Yuki sajna elrontotta nagyon…de egyértelműen jobb mint Lawson ez nem vitás
Eazzy
8 hónapja
Hát Yuki sajna elrontotta nagyon…
8 hónapja
Tűz van
Draft

8 hónapja
Am egy nöi kérdés: mi a fasz van Gasly hajával? Ennyi pénzböl mi ez a botrány fej? 🤣
8 hónapja
Ki fog kiesni azért mert rosszkor gyullad ki a pálya? Egy biztos, Ferrari lesz az.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
www.facebook.com/share/r/1BoBc44L5V/
8 hónapja
Eléggé tüzes voltFP1:FP2-t meg felejtsük el, teljes shitshow volt.
P5. Max
P6. Yuki
Eddig jó.
steelwolf
zacknorb
Draft

8 hónapja
Már a Doohanek sem a régiek...Doohan "kitörte az autója futóművét" és minden mást isEgy Doohannek elég 2 kerék is.
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Doohan "kitörte az autója futóművét" és minden mást isEgy Doohannek elég 2 kerék is.
Heisman nádor
8 hónapja
és égett a fű is 😊))
8 hónapja
Doohan "kitörte az autója futóművét" és minden mást is
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
FP1:FP2-t meg felejtsük el, teljes shitshow volt.
P5. Max
P6. Yuki
Eddig jó.
steelwolf
Poloska vagyok.
8 hónapja
FP1:P5. Max
P6. Yuki
Eddig jó.
8 hónapja
Hívta Marko, ahogy kijött a konfról ott volt a missed call.Igazatok lehet, jobb is lenne még több médiatrénelt tetszelgő Russel típus, mint a karakterek. 🙏
Btw mindenki Yuki mögött, Checo és Gasly is kereste tanácsokkal.
Ezt az angolja szart nem tudom miböl szeded Heisman sándor, de ma meghallgattam, full rendben van, nem lóg ki jobban, mint bárki akinek nem anyanyelve a mezőnyben.
8 hónapja
Kontextus: Max Verstappen lenyilatkozza, hogy nem ért egyet a Lawson-Yuki cserével. Yuki válasza: nem kérdezem meg Maxet az autóról - aki azt legjobban ismeri -, mert úgyse mondana igazat.Én nem vagyok fan, de én sem látom a basztatást ebben.Fanként neked nem is kell objektíven látnod ezt. 😊Tovabbra se talalom a kritikat a mondataiban, de sztem akkor engedjuk el. 😀Nem az a lényeg, hogy igaza van-e, hanem hogy a srác egyszerű, mint a faék, se Maxet, se Marko-t nem kritizálod Red Bullos pilótaként.1) Yuki továbbra se jó angolos. Amúgy Max mit mondott? Nem fog beszélni vele mert magának kell megtapasztalnia.Ugy latom a basztatas a mi szotarunkban elegge mast jelent. 😀Maxet nem kérdezi meg az autóról, mert úgyse mondana igazat, Marko meg nem hívta fel, ami fura mert amúgy szoktak beszélni (ezzel sejtetve azt, hogy Marko egy fasz, hogy nem hívta fel).Yuki az első sajtótájékoztatón megmutatta, hogy miért nem számolt vele a Red Bull. 😀 Nem egy okos dolog egyből Verstappent és Marko-t basztatni nyilvánosan.Mit mondott?
Jughead
Mikey
Jughead
Semmi gaz nincs ebben amit mondott, a Maxos dolog lehet meg ironia is volt, de ha nem, akkor sincs vele semmi, sztem Max meg rohogne is ezen.
Marko amugy meg szereti Yukit, nagyon joban vannak.
Duff
2) Markoról elmondta hogy jó a viszonyuk, de ez meglepte. + “I can’t wait to see him.” Amúgy hogy Marko egy pöcs lenne meg nem feltétlen egy unpopular opinion.
Heisman nádor
Jughead
Duff
De amúgy gondold el, hogy Russell mikor a Mercibe beült egy versenyre Hamilton helyére akkor azt mondta volna, hogy nem kérdeztem meg Hamiltont a kocsiról úgyse mondana igazat, majd még Totot is kikezdte volna (nyilván ott Toto ültette be őt és nem Toto embere helyett ültették be, így nem tökéletes a hasonlat).
Aligha lenne most Mercedes pilóta.
Jughead
Mikey
Kontextus 2.0: Marko döntött úgy, hogy Lawson ül be a Red Bullba, mert nem akarta Yuki-t, de most átnyúltak a feje fölött. Yuki “válasza”: bár mindig beszélünk Marko-val, de most fel se hívott, hogy gratuláljon.
Szerkesztette: Jughead
8 hónapja
Én nem vagyok fan, de én sem látom a basztatást ebben.Fanként neked nem is kell objektíven látnod ezt. 😊Tovabbra se talalom a kritikat a mondataiban, de sztem akkor engedjuk el. 😀Nem az a lényeg, hogy igaza van-e, hanem hogy a srác egyszerű, mint a faék, se Maxet, se Marko-t nem kritizálod Red Bullos pilótaként.1) Yuki továbbra se jó angolos. Amúgy Max mit mondott? Nem fog beszélni vele mert magának kell megtapasztalnia.Ugy latom a basztatas a mi szotarunkban elegge mast jelent. 😀Maxet nem kérdezi meg az autóról, mert úgyse mondana igazat, Marko meg nem hívta fel, ami fura mert amúgy szoktak beszélni (ezzel sejtetve azt, hogy Marko egy fasz, hogy nem hívta fel).Yuki az első sajtótájékoztatón megmutatta, hogy miért nem számolt vele a Red Bull. 😀 Nem egy okos dolog egyből Verstappent és Marko-t basztatni nyilvánosan.Mit mondott?
Jughead
Mikey
Jughead
Semmi gaz nincs ebben amit mondott, a Maxos dolog lehet meg ironia is volt, de ha nem, akkor sincs vele semmi, sztem Max meg rohogne is ezen.
Duff
2) Markoról elmondta hogy jó a viszonyuk, de ez meglepte. + “I can’t wait to see him.” Amúgy hogy Marko egy pöcs lenne meg nem feltétlen egy unpopular opinion.
Heisman nádor
Jughead
Duff
De amúgy gondold el, hogy Russell mikor a Mercibe beült egy versenyre Hamilton helyére akkor azt mondta volna, hogy nem kérdeztem meg Hamiltont a kocsiról úgyse mondana igazat, majd még Totot is kikezdte volna (nyilván ott Toto ültette be őt és nem Toto embere helyett ültették be, így nem tökéletes a hasonlat).
Jughead
8 hónapja
Fanként neked nem is kell objektíven látnod ezt. 😊Tovabbra se talalom a kritikat a mondataiban, de sztem akkor engedjuk el. 😀Nem az a lényeg, hogy igaza van-e, hanem hogy a srác egyszerű, mint a faék, se Maxet, se Marko-t nem kritizálod Red Bullos pilótaként.1) Yuki továbbra se jó angolos. Amúgy Max mit mondott? Nem fog beszélni vele mert magának kell megtapasztalnia.Ugy latom a basztatas a mi szotarunkban elegge mast jelent. 😀Maxet nem kérdezi meg az autóról, mert úgyse mondana igazat, Marko meg nem hívta fel, ami fura mert amúgy szoktak beszélni (ezzel sejtetve azt, hogy Marko egy fasz, hogy nem hívta fel).Yuki az első sajtótájékoztatón megmutatta, hogy miért nem számolt vele a Red Bull. 😀 Nem egy okos dolog egyből Verstappent és Marko-t basztatni nyilvánosan.Mit mondott?
Jughead
Mikey
Jughead
Duff
Heisman nádor
Jughead
Duff
8 hónapja
Hamar jön a második verseny, egyből az egyik legnagyobbal. Yay!NEWS: @ConnorZilisch will make his second career Cup Series start at Charlotte!
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) April 3, 2025
He'll drive our No. 87 @redbull Chevrolet in the 600 on May 25. pic.twitter.com/MbubLTnEEl
8 hónapja
dodge -> nascar 2027Ez egyelőre sehol nem jött szembe hivatalosan, a pár héttel ezelőtti pletyka óta, miszerint a Ram már jövőre érkezik a Truck Seriesbe, nem volt semmi róla.
peach
8 hónapja
dodge -> nascar 2027
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...