Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Könnyen lehet, a legbiztosabb módja ha új csapatot indítasz. Kérdés hogy amerikai csapatként mennyire lesz erős a hátszél egy amerikai versenyzőnek.Szerintem két tapasztalt F1-es pilótával fognak menni. Perez kb beírható filccel és az amerikai piac miatt úgy érzem Ricciardo elég nagy esélyes a másik ülésre.Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Palou indul a pole-ból, McLaughlin mellőle, az utolsó négy itteni versenyből hármat ők nyertek.
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Valamint ott egy Bottas, aki az elmúlt három évben megmutatta hogy a Top 22 pilótában bőven benne lehetne, nem rajta múlott hogy a Sauber milyen fos lett.
Heisman nádor
Mikey
shawnka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Semmi realitása.Én elhoznám Larsont. Annyira ment a trashtalk Verstappennel, ha meg tudják győzni, stabilan ott lennének a középpontban. A megfelelő tapasztalt pilóta pedig Bottas. Ő azt hozza ami oda kell.Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Palou indul a pole-ból, McLaughlin mellőle, az utolsó négy itteni versenyből hármat ők nyertek.
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Valamint ott egy Bottas, aki az elmúlt három évben megmutatta hogy a Top 22 pilótában bőven benne lehetne, nem rajta múlott hogy a Sauber milyen fos lett.
Heisman nádor
Mikey
Heisman nádor
10 hónapja
Amúgy ez az igazán nagy baj a szabályokkal…igazán el se tudom dönteni de valahogy mindig Max az agresszor…
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Elfekezi de nembaj mert ezt meglehet csinalni. Szinulatorban szoktak ilyeneket. Ugyanaz a fama, mar en is unom.
10 hónapja
Lawson megint komoly kis moveot tolt, de most ő is rábaszott keményen.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez elég suttyó move volt Maxtolezt most megfogja úszni szerintem.
Duff
10 hónapja
Valahogy mindig Norris jár pórul ezekben az esetekben, akár belül van, akár kívül, elől vagy hátul.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Fekezzen. Ismeri a palyat mindenki, mint a kisujjat, tudta jol, hogy ha oda megprobal bevagni, Verstappen nem fogja hagyni elmenni.Norris egy choker. 😃hagyjuk már, hát mit csináljon ha Max ennyire rázár?
Stez
shawnka
10 hónapja
Ez elég suttyó move volt Maxtol
10 hónapja
Jah nem tudom itt mit vártál…Norris egy choker. 😃hagyjuk már, hát mit csináljon ha Max ennyire rázár?
Stez
shawnka
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Norris egy choker. 😃hagyjuk már, hát mit csináljon ha Max ennyire rázár?
Stez
10 hónapja
Ricciardo szerintem esélytelen hogy visszatér, de jelenleg egy 99%-ot mondanék erre.Szerintem két tapasztalt F1-es pilótával fognak menni. Perez kb beírható filccel és az amerikai piac miatt úgy érzem Ricciardo elég nagy esélyes a másik ülésre.Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
Mikey
shawnka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
10 hónapja
Szerintem két tapasztalt F1-es pilótával fognak menni. Perez kb beírható filccel és az amerikai piac miatt úgy érzem Ricciardo elég nagy esélyes a másik ülésre.Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
Mikey
10 hónapja
Én elhoznám Larsont. Annyira ment a trashtalk Verstappennel, ha meg tudják győzni, stabilan ott lennének a középpontban. A megfelelő tapasztalt pilóta pedig Bottas. Ő azt hozza ami oda kell.Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
Mikey
10 hónapja
A legjobb amit a Cadillac tehetne, az a Bottas + Kyle Larson duó imo.Larson?! 😅
Heisman nádor
10 hónapja
Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
10 hónapja
Remélem hatalmas eső lesz.
10 hónapja
A legjobb amit a Cadillac tehetne, az a Bottas + Kyle Larson duó imo.
10 hónapja
És Gragson megforog majdnem, pedig egész jól ment, végre nem zuhant hátra a verseny elején, mint általában. 😕
10 hónapja
Palou mennyire lehet jó az F-1-ben?Sokszor olvasom a nevét, mint lehetséges Cadillac pilóta.
10 hónapja
Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
10 hónapja
Tükörsima Palou W, idén a harmadik négy versenyből.1., 1., 2., 1.
Lundgaard és McLaughlin még a dobogón, de a verseny hőse egyértelműen Veekay, aki a gyengécske Dale Coyne Racing autójával bejött 4. helyen.
Jó verseny volt.
Jöhet Texas és az NCS.
10 hónapja
Ferrucci mit fogott meg, egek. 😮
10 hónapja
Az lett volna a furcsa ha lehoz egy versenyt gond nélkül. Bár idén eddig még egészen kevés problémája van.Lundgaard nagyon komolyan nyomja. Kíváncsian várom mikor igazol valakit a McLaren a helyére. 😂Hertanak meg megint gondja volt a boxban
Mikey
zacknorb