NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
9 hónapja
Let's go no.4! Let's go no.5!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Basszus, fél kilenc a Cup, nem fél 10.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Amennyire jó volt a Spire qualija, McDowell hátulról indul mert szerelik a kocsiját.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Azt hiszem az eheti Citrom-díjas egyértelműen Austin Hill. Ennyire amatőr hibát... 🤦♂️
9 hónapja
Visszavonták Briscoe büntetését.Blaney mellett Cindricnek drukkolok, de ezt az esetet nem láttam vasárnap, mi történt? Mit hibázott?
Cindric pedig csak pontlevonást és pénzbüntetést kapott, úgy látszik road course-on lehet jobbra kiforgatni másokat. Veszélyes precedens ez.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Austin Cindric sends Ty Dillon into a spin. We stay green.@AlwaysRaceDay pic.twitter.com/bj51S4moP4
— Mr Matthew CFB (@MrMatthew_CFB) March 2, 2025
9 hónapja
Visszavonták Briscoe büntetését.Blaney mellett Cindricnek drukkolok, de ezt az esetet nem láttam vasárnap, mi történt? Mit hibázott?
Cindric pedig csak pontlevonást és pénzbüntetést kapott, úgy látszik road course-on lehet jobbra kiforgatni másokat. Veszélyes precedens ez.
Mikey
9 hónapja
Visszavonták Briscoe büntetését. Cindric pedig csak pontlevonást és pénzbüntetést kapott, úgy látszik road course-on lehet jobbra kiforgatni másokat. Veszélyes precedens ez.
9 hónapja
Végignéztem/hallgattam az eheti Door Bumper Cleart és Actions Detrimentalt is. Amennyire egyértelmű a sportban lévők véleménye a Cindric kontra Ty Dillon esetről, miszerint eltiltást érne, annyira hallgat róla a NASCAR is, és az insiderek is.Kíváncsi vagyok, lesz-e belőle valami, vagy a szőnyeg alá söprik.
9 hónapja
Nekem sem tetszik minden a NASCAR-ban, ma már a superspeedwayektől irtózom, legszívesebben eltörölném a francba azokat az aero szabályokat. Ettől még az is NASCAR, ahogy a road course versenyzés is NASCAR. Szóval én csak a megfogalmazást "vitattam", az hogy nem tetszik neked, nyilván elfogadom.Semmi gond, bizonyíra ez így van, te jobban képben vagy, de ettől még én az oválokat kedvelem, számomra az a NASCAR.Értelek, de akkor állítsd át a gondolkodásod, mert a NASCAR-ban mindig is voltak road course-ok. Tény, hogy nem ennyi, mert évente egy vagy kettő volt pár évvel ezelőttig, de minden évben voltak.Nekem a NASCAR az, hogy mennek körbe-körbe, erre optimalizált autókkal, stratégiákkal, taktikákkal. Ennek a típusnak a csúcsterméke a NASCAR.Miért nem NASCAR?De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Szerintem éretlmetlenek és indokolatlanok ezen autóknak, ezen versenyzőknek ezek a pályák.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
A kanyargós, épített pályáké meg a F1.
Persze, szórakoztató az épített pálya is, tud egy 24 órás verseny vagy egy szériaautós bajnokság is az lenni, de ami nekem a NASCAR, amiben egyedülálló és magával ragadott, az a többszáz kör, körbe-körbe-körbe.
Ahogy a példában is írtam, motorverseny is lehet sokféle, én régen a salakmotort néztem, kedveltem, de a motoGP-t is szeretem, mégis szüksegtelennek és stílusidegennek érzem, hogy salakmotorosok épített kanyargós pályán versenyezzenek, és fordítva. Más típusú járművek, versenyzők, skillszettek, másfajta nézői attitűd, szórakoztatási faktor.
És nyilván a sorozat a pénzről szól, és menni kell ilyen pályákra is, de akkor ezzel az erővel lehetne terepen, rallyszerűen, vagy full dirt pályán roncsderbiszerűen, esetleg valami akadálypályán ugratókkal, alagutakkal, driftes visszafordítokkal is futam, azt is sokan néznék.
Őszentsége Sobri Jóska
A salakpályák az első két évtizedben szerves részét képezték a sorozatnak, aztán más kérdés, hogy az újabb generációs autóknak már nem volt való a salak. De azokat el is hagyták, szerencsére a bristoli próbálkozás sem tartott sokáig.
COTA példája mutatja, hogy lehet ezekkel az autókkal menni road course-on is, csak jól kell megválasztani a helyszínt. A Gen 7 autók ráadásul már nem is kifejezetten csak oválra lettek tervezve.
Mikey
De akkor egy példa. Én kedvelem az asztaliteniszt, játszottam is, 21 pont egy szett, ötpontonként szervacsere. Ezen változtattak (11 pont a szett, kettő szervánként csere). Nem egy óriási változás, de már nem jön be annyira, így nem annyira tetszik, ha játszok a régi módon számolunk, de megértem mögötte a koncepciót, elfogadom a létjogosultságát, csak nem tetszik annyira, más a dinamika, a taktika, stb., de attól még a pinyó pinyó marad.
Ahogy például a röplabdának jót tett az újfajta pontszámítás, úgy a pingpongnak nem, és ahogy valakinek a flagfoci is lehet izgalmas, látványos, úgy másvalakinek a dirt vagy az épített pályás futamok is, de az a valaki nem én vagyok. Ennyi.
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Semmi gond, bizonyíra ez így van, te jobban képben vagy, de ettől még én az oválokat kedvelem, számomra az a NASCAR.Értelek, de akkor állítsd át a gondolkodásod, mert a NASCAR-ban mindig is voltak road course-ok. Tény, hogy nem ennyi, mert évente egy vagy kettő volt pár évvel ezelőttig, de minden évben voltak.Nekem a NASCAR az, hogy mennek körbe-körbe, erre optimalizált autókkal, stratégiákkal, taktikákkal. Ennek a típusnak a csúcsterméke a NASCAR.Miért nem NASCAR?De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Szerintem éretlmetlenek és indokolatlanok ezen autóknak, ezen versenyzőknek ezek a pályák.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Persze, szórakoztató az épített pálya is, tud egy 24 órás verseny vagy egy szériaautós bajnokság is az lenni, de ami nekem a NASCAR, amiben egyedülálló és magával ragadott, az a többszáz kör, körbe-körbe-körbe.
Ahogy a példában is írtam, motorverseny is lehet sokféle, én régen a salakmotort néztem, kedveltem, de a motoGP-t is szeretem, mégis szüksegtelennek és stílusidegennek érzem, hogy salakmotorosok épített kanyargós pályán versenyezzenek, és fordítva. Más típusú járművek, versenyzők, skillszettek, másfajta nézői attitűd, szórakoztatási faktor.
És nyilván a sorozat a pénzről szól, és menni kell ilyen pályákra is, de akkor ezzel az erővel lehetne terepen, rallyszerűen, vagy full dirt pályán roncsderbiszerűen, esetleg valami akadálypályán ugratókkal, alagutakkal, driftes visszafordítokkal is futam, azt is sokan néznék.
Őszentsége Sobri Jóska
A salakpályák az első két évtizedben szerves részét képezték a sorozatnak, aztán más kérdés, hogy az újabb generációs autóknak már nem volt való a salak. De azokat el is hagyták, szerencsére a bristoli próbálkozás sem tartott sokáig.
COTA példája mutatja, hogy lehet ezekkel az autókkal menni road course-on is, csak jól kell megválasztani a helyszínt. A Gen 7 autók ráadásul már nem is kifejezetten csak oválra lettek tervezve.
Mikey
De akkor egy példa. Én kedvelem az asztaliteniszt, játszottam is, 21 pont egy szett, ötpontonként szervacsere. Ezen változtattak (11 pont a szett, kettő szervánként csere). Nem egy óriási változás, de már nem jön be annyira, így nem annyira tetszik, ha játszok a régi módon számolunk, de megértem mögötte a koncepciót, elfogadom a létjogosultságát, csak nem tetszik annyira, más a dinamika, a taktika, stb., de attól még a pinyó pinyó marad.
Ahogy például a röplabdának jót tett az újfajta pontszámítás, úgy a pingpongnak nem, és ahogy valakinek a flagfoci is lehet izgalmas, látványos, úgy másvalakinek a dirt vagy az épített pályás futamok is, de az a valaki nem én vagyok. Ennyi.
9 hónapja
Értelek, de akkor állítsd át a gondolkodásod, mert a NASCAR-ban mindig is voltak road course-ok. Tény, hogy nem ennyi, mert évente egy vagy kettő volt pár évvel ezelőttig, de minden évben voltak.Nekem a NASCAR az, hogy mennek körbe-körbe, erre optimalizált autókkal, stratégiákkal, taktikákkal. Ennek a típusnak a csúcsterméke a NASCAR.Miért nem NASCAR?De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Nekem a NASCAR az, hogy mennek körbe-körbe, erre optimalizált autókkal, stratégiákkal, taktikákkal. Ennek a típusnak a csúcsterméke a NASCAR.Miért nem NASCAR?De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
9 hónapja
Miért nem NASCAR?De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
ha számít, én veled vagyok. annyi kivétellel, hogy chicago pl iszonyat nagy király.Ez ilyen. 😊Még jó hogy csak szerinted.😊De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
Ez ilyen. 😊Még jó hogy csak szerinted.😊De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
zavi27
9 hónapja
Még jó hogy csak szerinted.😊De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
9 hónapja
De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.
9 hónapja
Palou is olyan lesz az Indyben mint a németek a fociban. Mindegy honnan indul, végül mindig ő nyer az összes autó közül.😊
9 hónapja
Katherine Legge debütál a Cup Seriesben a Live Fast Motorsports #78-as Chevyjében. Wow!
9 hónapja
www.eurosport.hu/wec-le-mans/wec-le-mans/2025/teljes-rajtlista-nyilvanos-hivatalos-bemutato_sto20086493/story.shtml
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Azon kevés versenyzők egyike, akitől azt sem sajnálnám, ha egy évben 15 versenyt nyerve lenne bajnok. And he's very good at it, too. 😏 pic.twitter.com/4cADWlPqTv
— NASCAR (@NASCAR) March 3, 2025
9 hónapja
De nagyon jó verseny volt, és végre egy olyan hármas befutó, ami teljesen tiszta volt. Ez a hármas ma megmutatta, hogy sportszerűen is lehet versenyezni a győzelemért.Busch gumijai sokat tettek azért, hogy a vége tiszta legyen. 😀
Gragson P8, yesss!!!
Mikey
Mikor ráhúzta Bellre egy ártalmatlan szituációban nem sok esélyt láttam arra, hogy őt sárga nélkül meg lehessen “előzni”.
9 hónapja
De nagyon jó verseny volt, és végre egy olyan hármas befutó, ami teljesen tiszta volt. Ez a hármas ma megmutatta, hogy sportszerűen is lehet versenyezni a győzelemért.Gragson P8, yesss!!!