Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Kapják be 😁Az egyik legjobb futama volt, csak hát azok a szerencsétlen tényezők.
több mint 1 éve
bobi0092
4 356
Verstappen csapatember is tud lenni?Jah, csak ha balfasz a csapattársad akkor kvázi tökmindegy... 😀 😀 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Perez…ezzel a minister of defense címtől itt hivatalosan is meg kell fosztani.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Ekkora faszkalapot....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Perez a világ baram
több mint 1 éve
Perez te BALFASZ
Draft
több mint 1 éve
Verstappen csapatember is tud lenni?
Draft
több mint 1 éve
a 2 merci verheti a fejét a falba
több mint 1 éve
Csak azt tudom elképzelni, hogy van egy szar kultúra, és abban forognak az egyébként nem jó szakemberek.Pont ez a 4 körrel frissebb gumi lesz elég a RB-nek!Ők is kijöhettek volna a Safety Car alatt Leclerc-rel is ahogyan Perezzel. Ugyanabba a hármas vonatba lett volna (de mindenképp Verstappen előtt maradt volna...).
Eazzy
Nem tudom elhinni, hogy egy ekkora költségvetéssel rendelkező csapatnál (bármelyik F1 team) nincs egy stratéga vagy kisebb team, akinek az a feladata hogy folyamatosan, körről körre kb minden pillanatban monitorozza azt, hogy egy éppen aktuális SC / VSC fázis alatt mi az azonalli legjobb döntés...
bobi0092
Láttam már ilyet a GE-nél tipikus kult ahol nem igazán a hozzáértés a fő kvalitás…
több mint 1 éve
Amikor utoljára volt ilyen a Ferrarinak (Ross Brawn) kvázi dögunalom volt az F1 a dominanciájuk miatt. 😀Pont ez a 4 körrel frissebb gumi lesz elég a RB-nek!Ők is kijöhettek volna a Safety Car alatt Leclerc-rel is ahogyan Perezzel. Ugyanabba a hármas vonatba lett volna (de mindenképp Verstappen előtt maradt volna...).
Eazzy
Nem tudom elhinni, hogy egy ekkora költségvetéssel rendelkező csapatnál (bármelyik F1 team) nincs egy stratéga vagy kisebb team, akinek az a feladata hogy folyamatosan, körről körre kb minden pillanatban monitorozza azt, hogy egy éppen aktuális SC / VSC fázis alatt mi az azonalli legjobb döntés...
bobi0092
több mint 1 éve
ÉN ezért most nem hibáztatom a Ferkát. 4 kőrrel azelőtt jöttek ki, máskor ez bőven nem különbség.
több mint 1 éve
Amiben Leclerc kb a legjobbAz utcai pálya miatt ilyen izgalmas?Inkább amiatt, mert nem túl technikás a pálya, szinte csak guvvadt szemekkel nyomni kell a gázt, így pedig nem jönnek ki annyira a versenyzői kvalitások.
ThundersNFL a Jobbágy
Szokol
Draft
több mint 1 éve
bobi0092
4 356
Pont ez a 4 körrel frissebb gumi lesz elég a RB-nek!Ők is kijöhettek volna a Safety Car alatt Leclerc-rel is ahogyan Perezzel. Ugyanabba a hármas vonatba lett volna (de mindenképp Verstappen előtt maradt volna...).
Eazzy
Szerkesztette: bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Az utcai pálya miatt ilyen izgalmas?Inkább amiatt, mert nem túl technikás a pálya, szinte csak guvvadt szemekkel nyomni kell a gázt, így pedig nem jönnek ki annyira a versenyzői kvalitások.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Pont ez a 4 körrel frissebb gumi lesz elég a RB-nek!
több mint 1 éve
Nem hiszem el h ennyire szencsétlen.
több mint 1 éve
Azt sajnálom, hogy ha Piastri nem okoz defektet Hamikának, akkor gyanús, hogy ez most elől egy négyemberes kaland lenne.
több mint 1 éve
Az utcai pálya miatt ilyen izgalmas?
Draft
több mint 1 éve
szokásos ferka szerencsével a lehető legrosszabbkor jött az sc, innen szerintem sima holland
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Na ez is kuka
több mint 1 éve
A pálya közepén egyedül Hamilton ugrál fel egyesével, a többiek követik egymást 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Meglepően izgalmas és mozgalmas ez a futam. Péntek után nem sokat tettem volna fel erre a kijelentésre Vegasban.
több mint 1 éve
vajon kinek mennyi gumija marad???
több mint 1 éve
Piff Perez is nyilván akkor jó, amikor végre nem RB win lehetne xD