Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Gresini nagyon szépen az évek során topcsapat lett, azt kell mondjam.
több mint 1 éve
Jughead
5 224
Ezt a nyomorék hollandot most sem büntetik meg az komoly vicc lenne.Mármint a nyomorék franciát, nem? Nem is értem, hogy gondolta, hogy ő a gyorskörön előzni fog, de már megszoktuk tőle, most épp Verstappen volt az idióta, a múltkor meg Alonso, sose ő. 😀
"Ocon mögöttem volt már a 14-es kanyar előtt. Hagytam helyet egy másik autónak előtte, és ki akart cseszni velem a 14-es kanyarban, hogy utána elkezdhesse a körét (ergo megelőzte). Azt gondoltam, ha kicseszel velem, én is kicseszek veled az 1-es kanyarban."
Heisman nádor
több mint 1 éve
Meg RB már jövőre fejlesztegy körön nagyon gyors a ferka, most már versenyek ótaAz elmúlt 2 évben eljátszották már ezt párszor, a futamon jön majd a lepukkanás úgyis.
NB2
bobi0092
több mint 1 éve
Hááááááááááát azért egy Pereztől ne azt várjuk már el, hogy csak azért jusson tovább mert minél később jön ki és fel lesz gumizva a pálya.Perez, istenem...Ez most nem az ő hibája. Amúgy ugyanezt csinálta Norris csapata is, ezért esett ki a Q1-ben.
NB2
Jughead
több mint 1 éve
Ezt a nyomorék hollandot most sem büntetik meg az komoly vicc lenne."Ocon mögöttem volt már a 14-es kanyar előtt. Hagytam helyet egy másik autónak előtte, és ki akart cseszni velem a 14-es kanyarban, hogy utána elkezdhesse a körét (ergo megelőzte). Azt gondoltam, ha kicseszel velem, én is kicseszek veled az 1-es kanyarban."
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
P1 🙂
több mint 1 éve
bobi0092
4 356
egy körön nagyon gyors a ferka, most már versenyek ótaAz elmúlt 2 évben eljátszották már ezt párszor, a futamon jön majd a lepukkanás úgyis.
NB2
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Alonso kijött egyáltalán
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
egy körön nagyon gyors a ferka, most már versenyek óta
több mint 1 éve
Jughead
5 224
Perez, istenem...Ez most nem az ő hibája. Amúgy ugyanezt csinálta Norris csapata is, ezért esett ki a Q1-ben.
NB2
több mint 1 éve
Perez, istenem...
több mint 1 éve
Nagyon vicces, hogy Wéberék elemzik, hogy a célegyenes előtti utolsó kanyarban a kerékvetőt mennyire támadják a versenyzők, a szakértő még értetlenkedett is, hogy hiszen akkor megemelkedik a kocsi és nincs hajtás, aztán közben az nem is kerékvető, csak egy felfestés, ahogy a Sky-on már az FP1 elején mondták, meg a fedélzeti kamerákon is látszik, hogy ott nincs semmi rázkódás… 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Jughead
5 224
Nem az amerikai nézettség a lényeg, hanem az hogy mindenhol nézhető legyen. Európában (ami a fő piac) egy Vegasi vasárnap esti futam hétfőn munkaidőben menne, így az nem opció.Egyebkent azt hogy kepzelik hogy hajanli 2-kor kezdodik egy szabadedzes?😀Javítson ki valaki, de mennyire nincs értelme szombat prime time ban rendezni a futamot.. Konkrétan szombaton a college foci egyik legjobb meccse, az NBA és az NHL közvetítése is az ESPN-é. Vasárnap pedig mehetne a SNF ellen.
JéBé
Heisman nádor
több mint 1 éve
Egyebkent azt hogy kepzelik hogy hajanli 2-kor kezdodik egy szabadedzes?😀Javítson ki valaki, de mennyire nincs értelme szombat prime time ban rendezni a futamot.. Konkrétan szombaton a college foci egyik legjobb meccse, az NBA és az NHL közvetítése is az ESPN-é. Vasárnap pedig mehetne a SNF ellen.
JéBé
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na az első nap vége az, hogy Raul Fernandez- MVK - Diggia. A Martin-Bagnaia páros a hetedik - nyolcadik.
Mindenki erre számított 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
azért mondtam, hogy ilyen névvel az első. olcsó fogás, hogy elsüthessék a first evert.Azt hol írják, hogy ez lesz az első verseny Las Vegasban?Hát ilyen névvel biztosan az első. De azt senki nem mondta nekik, hogy Vegasban rendeztek már F1-es futamot?F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
— ESPN F1 (@ESPNF1) November 17, 2023
steelwolf
slowmotion
Jughead
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Egyebkent azt hogy kepzelik hogy hajanli 2-kor kezdodik egy szabadedzes?😀
több mint 1 éve
Sainznak ha rajtbuntetese lesz a csatornafedelektol az priceless.10 rajthely, mert kasztnit és motort is cseréltek...
JéBé
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Sainznak ha rajtbuntetese lesz a csatornafedelektol az priceless.
több mint 1 éve
dugo93
4 233
Azért visszagondolva Massa balesetére, elég ijesztő dolog ez. Ott egy kis könnyű rugó majdnem megölte a brazilt, itt meg súlyos kilók lehetnek ezek a fedelek.F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
steelwolf
több mint 1 éve
Ki kell rakni egy bóját, aztán majd jön a közút kezelő és pár hónap alatt rendezi 😀F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
steelwolf
Yet another POV of the incident:pic.twitter.com/yiDcT8GTPg
— MultiViewer (@f1multiviewer) November 17, 2023
Matthew99
Ez a kép akár magyar is lehetne 😂 #f1hu https://t.co/mniT0uf6NM
— (B.) Varga Ákos (@AkosVarga92) November 17, 2023
több mint 1 éve
Ki kell rakni egy bóját, aztán majd jön a közút kezelő és pár hónap alatt rendezi 😀F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
steelwolf
Yet another POV of the incident:pic.twitter.com/yiDcT8GTPg
— MultiViewer (@f1multiviewer) November 17, 2023
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Na, IRL végig nézhetjük ezt a legendás buktát