NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 389
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Vale már 46 éves.Ground Effectesek csináltak is róla egy portrét. Most a szülinapján jött ki a második rész és lesz még belőle (igaz, szerintem évente). Amúgy ezeket az archívokat ajánlom mindenkinek aki ne ismerné. Meg úgy általánosságban a Ground Effect csapatát is. Motorsportban itthon az ő csatornájuk a legjobb szerintem.
Telik az idő.
🤘 gaben 🤘
www.youtube.com/watch?v=nnKxbtygyLc
www.youtube.com/watch?v=5S-UB6OjKYg
10 hónapja
Vale már 46 éves.Telik az idő.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Valahol meg lehet nézni valami összefoglalót a daytona 500-ról? Ezzel a sok kavarással nem tudtam a gyereknek felvenni és meg van lőve, hogy nem látja.youtu.be/Cc3rFa2VdrI?si=B3UeVGeQ5dtYRrDL
peach
youtu.be/Cvyw_qw8EW0?si=WxNh1uzjVMjofYDc
Pár nap, és felteszi a NASCAR az egész versenyt YouTubera is.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Valahol meg lehet nézni valami összefoglalót a daytona 500-ról? Ezzel a sok kavarással nem tudtam a gyereknek felvenni és meg van lőve, hogy nem látja.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 hónapja
A Mercedes (AMG) is matekol a WEC hypercar induláson.GT3-asuk viszont már idén is lesz.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Custer nem sem ma lopta be magát Joe Gibbs-ék szívébe, a Bell elleni incidens még hagyján, de ez a Hamlin elleni megmagyarázhatatlan volt ( vajon miért húzta végig a kormányt balra?)Ezt érezte helyénvalónak.
Jughead
Ennél egzaktabb magyarázatokra NASCAR-ban nem számíthatunk.
10 hónapja
Custer nem sem ma lopta be magát Joe Gibbs-ék szívébe, a Bell elleni incidens még hagyján, de ez a Hamlin elleni megmagyarázhatatlan volt ( vajon miért húzta végig a kormányt balra?)Pedig Hamlin igazolta addig, amit Boswell mondott Dillonnak, hogy vagy Cindricet (legjobb autó) vagy Hamlint (legjobb Super speedway versenyző) kell követni.
10 hónapja
Hát, aki azt szereti, ha olyan nyer egy meccset, versenyt "aki megérdemli", annak nem ez lesz a kedvenc futama.Ez Nascarban elég gyakran előfordul azért. Bár itt nem volt annyira ilyen érzésem mint máskor, Byron is elég jól ment végig, nem egy semmiből eljövő győztes volt teljesen. Fantasy bajnokságot meg most kéne lefújni!😛
Bíztam benne, amikor az utolsó körre fordultak, hogy Cindric a Forddal tudja tartani Hamlint, aztán képernyőn se voltak amikor lengették a kockást.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: zavi27
10 hónapja
A futamot remekül illusztrálja, hogy újra kellett töltenem a Net4+ appot, mert a futam mindennel együtt túllógott a 8 órás videólimiten, és csak frissítés után találtam meg a Daytona 500 (folytatás) videót 😀
Poloska vagyok.
10 hónapja
Igen.Fehér után lehet még sárgát lengetni?Nem is az volt a kérdés, hanem a sárga, de nem jött ki soha az utolsó körben.A sportélet nagy kérdései:Shawnkáék se látták, de már belengették a fehéret amikor indult a crash.
Mi az elkapás amerikai fociban?
Mi a kapusakadályozás hokiban?
Mi a tizenegyes fociban?
Mi a sárga zászló NASCAR-ban?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
shawnka
És akkor mi történik?
A sárga emelésenek pillanatában aki vezet az nyer?
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Fehér után lehet még sárgát lengetni?Nem is az volt a kérdés, hanem a sárga, de nem jött ki soha az utolsó körben.A sportélet nagy kérdései:Shawnkáék se látták, de már belengették a fehéret amikor indult a crash.
Mi a tizenegyes fociban?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
shawnka
És akkor mi történik?
A sárga emelésenek pillanatában aki vezet az nyer?
10 hónapja
Nem is az volt a kérdés, hanem a sárga, de nem jött ki soha az utolsó körben.A sportélet nagy kérdései:Shawnkáék se látták, de már belengették a fehéret amikor indult a crash.
Mi a tizenegyes fociban?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
A sportélet nagy kérdései:Shawnkáék se látták, de már belengették a fehéret amikor indult a crash.
Mi a tizenegyes fociban?
Mikey
10 hónapja
Hát, aki azt szereti, ha olyan nyer egy meccset, versenyt "aki megérdemli", annak nem ez lesz a kedvenc futama.Bíztam benne, amikor az utolsó körre fordultak, hogy Cindric a Forddal tudja tartani Hamlint, aztán képernyőn se voltak amikor lengették a kockást.
10 hónapja
A sportélet nagy kérdései:Mi az elkapás amerikai fociban?
Mi a tizenegyes fociban?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
És Preece idén is fejreállt.
10 hónapja
Stenhouse és Logano, menjetek a francba.
10 hónapja
Gragson vezetett a Daytona 500-on, yess!
10 hónapja
Na elkezdték lebontani a mezőnyt. Noah épp megúszta. 😮💨Chastain sajna nem. 😕
Mikey
10 hónapja
Uh, Hamlin mit mentett.Ebben megmutatkozott a 19 év rutin különbség. Hamlin megfogta, Smith nem.
iktriad
10 hónapja
Uh, Hamlin mit mentett.
10 hónapja
The cars are rolling... again.És az esőfelhők is eltűnték végre. 😀
Mikey
10 hónapja
The cars are rolling... again.
10 hónapja
Ezek a daytona-i esőszünetek lassan frusztrálóbbak, mint egy álltagos Jaguars meccs.😅(Talán nem is véletlen. Volt szó arról, hogy a Jags Daytonában, a versenypálya környékén játssza majd a meccseit, amíg renoválják a stadiont 1-2 év múlva.)