Bowldog Hálaadást!

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Gresini nagyon szépen az évek során topcsapat lett, azt kell mondjam.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 224
Ezt a nyomorék hollandot most sem büntetik meg az komoly vicc lenne.
"Ocon mögöttem volt már a 14-es kanyar előtt. Hagytam helyet egy másik autónak előtte, és ki akart cseszni velem a 14-es kanyarban, hogy utána elkezdhesse a körét (ergo megelőzte). Azt gondoltam, ha kicseszel velem, én is kicseszek veled az 1-es kanyarban."
Heisman nádor
Mármint a nyomorék franciát, nem? Nem is értem, hogy gondolta, hogy ő a gyorskörön előzni fog, de már megszoktuk tőle, most épp Verstappen volt az idióta, a múltkor meg Alonso, sose ő. 😀
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
egy körön nagyon gyors a ferka, most már versenyek óta
NB2
Az elmúlt 2 évben eljátszották már ezt párszor, a futamon jön majd a lepukkanás úgyis.
bobi0092
Meg RB már jövőre fejleszt
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Perez, istenem...
NB2
Ez most nem az ő hibája. Amúgy ugyanezt csinálta Norris csapata is, ezért esett ki a Q1-ben.
Jughead
Hááááááááááát azért egy Pereztől ne azt várjuk már el, hogy csak azért jusson tovább mert minél később jön ki és fel lesz gumizva a pálya.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Ezt a nyomorék hollandot most sem büntetik meg az komoly vicc lenne.
"Ocon mögöttem volt már a 14-es kanyar előtt. Hagytam helyet egy másik autónak előtte, és ki akart cseszni velem a 14-es kanyarban, hogy utána elkezdhesse a körét (ergo megelőzte). Azt gondoltam, ha kicseszel velem, én is kicseszek veled az 1-es kanyarban."

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
P1 🙂
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 356
NB2
Az elmúlt 2 évben eljátszották már ezt párszor, a futamon jön majd a lepukkanás úgyis.

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
Alonso kijött egyáltalán

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Perez, istenem...
NB2
Ez most nem az ő hibája. Amúgy ugyanezt csinálta Norris csapata is, ezért esett ki a Q1-ben.
több mint 1 éve
Perez, istenem...
több mint 1 éve
mindkét meki kiesik, az szép
2 századon múlt!

Szerkesztette: NB2
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Nagyon vicces, hogy Wéberék elemzik, hogy a célegyenes előtti utolsó kanyarban a kerékvetőt mennyire támadják a versenyzők, a szakértő még értetlenkedett is, hogy hiszen akkor megemelkedik a kocsi és nincs hajtás, aztán közben az nem is kerékvető, csak egy felfestés, ahogy a Sky-on már az FP1 elején mondták, meg a fedélzeti kamerákon is látszik, hogy ott nincs semmi rázkódás… 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Egyebkent azt hogy kepzelik hogy hajanli 2-kor kezdodik egy szabadedzes?😀
JéBé
Javítson ki valaki, de mennyire nincs értelme szombat prime time ban rendezni a futamot.. Konkrétan szombaton a college foci egyik legjobb meccse, az NBA és az NHL közvetítése is az ESPN-é. Vasárnap pedig mehetne a SNF ellen.
Heisman nádor
Nem az amerikai nézettség a lényeg, hanem az hogy mindenhol nézhető legyen. Európában (ami a fő piac) egy Vegasi vasárnap esti futam hétfőn munkaidőben menne, így az nem opció.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
JéBé
Javítson ki valaki, de mennyire nincs értelme szombat prime time ban rendezni a futamot.. Konkrétan szombaton a college foci egyik legjobb meccse, az NBA és az NHL közvetítése is az ESPN-é. Vasárnap pedig mehetne a SNF ellen.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 232 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Na az első nap vége az, hogy Raul Fernandez- MVK - Diggia.

A Martin-Bagnaia páros a hetedik - nyolcadik.

Mindenki erre számított 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan

steelwolf
Hát ilyen névvel biztosan az első. De azt senki nem mondta nekik, hogy Vegasban rendeztek már F1-es futamot?
slowmotion
Azt hol írják, hogy ez lesz az első verseny Las Vegasban?
Jughead
azért mondtam, hogy ilyen névvel az első. olcsó fogás, hogy elsüthessék a first evert.
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Sainznak ha rajtbuntetese lesz a csatornafedelektol az priceless.
JéBé
10 rajthely, mert kasztnit és motort is cseréltek...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Sainznak ha rajtbuntetese lesz a csatornafedelektol az priceless.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233

steelwolf
Azért visszagondolva Massa balesetére, elég ijesztő dolog ez. Ott egy kis könnyű rugó majdnem megölte a brazilt, itt meg súlyos kilók lehetnek ezek a fedelek.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 894 — Kinek mit intézett a kormánya

steelwolf
Ki kell rakni egy bóját, aztán majd jön a közút kezelő és pár hónap alatt rendezi 😀

Matthew99
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

steelwolf
Ki kell rakni egy bóját, aztán majd jön a közút kezelő és pár hónap alatt rendezi 😀

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 894 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, IRL végig nézhetjük ezt a legendás buktát