Bowldog Hálaadást!

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 223

steelwolf
Hát ilyen névvel biztosan az első. De azt senki nem mondta nekik, hogy Vegasban rendeztek már F1-es futamot?
slowmotion
Azt hol írják, hogy ez lesz az első verseny Las Vegasban?
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan

steelwolf
Hát ilyen névvel biztosan az első. De azt senki nem mondta nekik, hogy Vegasban rendeztek már F1-es futamot?
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
2024 Daytona 24 nevezési lista
 www.dailysportscar.com/2023/11/15/2024-daytona-24-hours-provisional-entry-list.html
LMh, LMP2 meg GTD kocsikkal

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
Újabb nagyon jó hír, Josh Williams vezeti jövőre a #11-es Kaulig Racing Chevyt az Xfinity Seriesben. Erre is nagyon kíváncsi leszek, végre ő is lehetőséget kap egy jó autóban.
több mint 1 éve
Megvan az általam nagyon várt bejelentés, Kyle Weatherman full szezont versenyez jövőre az Xfinity Seriesben! Végre, el sem
hiszem! A DGM Racing #91-es Chevyjét fogja vezetni, néhány kiugró helyezést várok tőle azzal a gyenge közepes autóval is.
több mint 1 éve
Elektromos nascar prototípus

A véleményem híven tükrözi a színe
🤘 gaben 🤘
Elvileg csak tanulmányautó és nem azért fejlesztik mert lesz elektromos széria.
Mikey
Én meg pont azt olvastam, hogy a kasztni nem végleges de idővel sorozat lesz köré felhúzva. Mindenesetre érdektelen.
🤘 gaben 🤘
A jövő sajnos ez, nem tudunk vele mit csinálni. Legfeljebb majd nem nézzük. De mondjuk a Truck Series helyett még talán érdekes is lehetne harmadik számú sorozatként.
Mikey
Ne idegesíts 😀
Most is a legjobb versenyt nyomták
Amúgy tehetsz. Ne vegyél soha elektromos szart. De ez úgyis meddő vita.
🤘 gaben 🤘
Legjobb versenyt nyomták? Te se idegesíts engem. 😀

Tiszta elektromosat nem is szeretnék venni soha, de a jövőben valószínűleg nem lesz más opció. Persze azt mi már lehet nem éljük meg, mire eljutunk addig. Hibrid autót vezettem már, az tetszett.
több mint 1 éve

🤘 gaben 🤘
Mikey
Én meg pont azt olvastam, hogy a kasztni nem végleges de idővel sorozat lesz köré felhúzva. Mindenesetre érdektelen.
🤘 gaben 🤘
A jövő sajnos ez, nem tudunk vele mit csinálni. Legfeljebb majd nem nézzük. De mondjuk a Truck Series helyett még talán érdekes is lehetne harmadik számú sorozatként.
Mikey
Ne idegesíts 😀
Most is a legjobb versenyt nyomták
Amúgy tehetsz. Ne vegyél soha elektromos szart. De ez úgyis meddő vita.

több mint 1 éve

🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve

🤘 gaben 🤘
Mikey

több mint 1 éve

🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Moto3: szokásos jó futam, kár, hogy az a nagy perec szétkúrta a vezető galerit. Onnan már csak 6-an voltak, aztán már csak 3-an. A japánnak láthatóan nem tetszik Veijer ténykedése, de amúgy most szerencsétlen mit csináljon? Ezen a pályán lehetetlen fogni a mezőnyt.

Moto2: volt valami?😊 Az elejét láttam, hát Gonzalez ezt hogy úszta meg??? Csórikám halál lazán felállt és közben húztak el mellette a motorok 😊 Amúgy megint áttekertem 😕

Motogp: csalódás, az eleje még oké, de ezt is áttekertem 😕 a tegnapi után többet vártam

Amúgy én mindig hisztizek a pályák miatt, nah nekem ez a maláj pálya az egyik nagybetűs pálya. Nem gokart pálya, rohadt széles, mindenféle kanyar, egyenes van benne. JÓ az m3-nak és jó a gp-nek is!
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 223
3 körig volt érdekes 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Hát szerintem addig is maximum abban lehetett bízni, hogy valamelyik hibázik, de amúgy óriási volt a tempókülönbség a kettő motor között. Ha Martin nagyobb ívben kanyarodva a kigyorsításra játszott, akkor is jóval gyorsabb volt Bagnia motorja, míg ha betette mellé kisebb íven, akkor Bagnia nagyjából a kigyorsítás első pillanatában ment el mellette.

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
3 körig volt érdekes 😊

több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 232 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Bastianininek örülünk nagyon. Kicsit elfelejtették sokan szerintem, hogy milyen motoros is tud Ő lenni…

Végső soron nagyobb előnnyel hagyja el Malajziát Pecco - mégha csak egy ponttal is - mint amivel megérkezett, de inkább húznám ezt egy “döntetlennek” mind pozíció nyerésnek.

Jövő hétén a gyönyörű villanyfényes Qatar. Meglátjuk.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants USC Trojans 937 — Browns GM
hát ez elég semmilyen hétvége volt Malajziában, de annak azért örülök a 2024-es szezont illetően, hogy a Bestia megmutatatta, hogy vele is számolni kell. Quarta előtt ismét le a kalappal, csóri alá tehetne valami jobb vasat a Yamaha.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
 www.eurosport.hu/wec/endurance-vilagbajnoksag-mezony-letszam-dontes-bovites_sto9874998/story.shtml
zacknorb
Hmmm.....
Eddig mindenhol 38 autóról volt szó.

Itt megnézhető az LMH vasak kötelezővé tett 'utcai' verziója:
 www.dailysportscar.com/2023/11/10/isotta-fraschini-launches-roadgoing-strada-version-of-tipo-6-lmh.html
Amit azonnal vennék cégre (gondolom arra javasolják mert a cégautós honlapon van fent) az a Peugeot lenne. Kurva nagy poén! 😀

Szerkesztette: r.baggio

több mint 1 éve
Azt hiszem ezt az epizódot mindenképpen meg kell hallgatnom.
NAGYON fura lesz Harvick nélkül a mezőny.
During an appearance this week on the Dale Jr Download, Kevin Harvick confirmed that he will never run another Cup Series race. He retired from full-time competition last weekend at Phoenix Raceway, sitting 10th on the all-time win’s list with 60 victories.

“I’m not sure yet. The door is open,” Harvick said on whether he would compete as a driver in 2024. “I’m not going to drive Cup ever again. I can’t be competitive, I can’t make myself go there and say, ‘I’m looking for a top 30.’ That’s what it would be. You would be lucky to run 30th.”

Harvick didn’t rule out a potential return to the Xfinity or Craftsman Truck Series race in the future. Harvick, a co-owner of the CARS Tour, does believe he could scratch his itch to compete in a late model.

“I think that’s something I would have to lean on somebody like [Dale Earnhardt Jr.] to say, ‘Is that worth doing it?’” Harvick said. “I think the Xfinity stuff is something – I want to make sure that I do a really good job for FOX. Until I get done with that, and once I get done in June and say, ‘Maybe we can fit this in; this looks like a good weekend and we could do it?’Jayski.com
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 232 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Nem tudom azt mondani, hogy egy kicsit nem vagyok csalódott. Nem is feltétlen a győzelem elúszása miatt, de a mai a ritka pillanatok egyike volt, amikor Martin nem god mode tolta. Ki kellett volna használni. Kíváncsi vagyok mit fog mondani Pecco, mi volt a baj.

Reméljük a legjobbakat holnapra.

több mint 1 éve
azért egy picit fostam az elején, mert a kisMaq eléggé hülye módon jött, mondom ki ne üsse már valamelyiket
nem volt ez rossz, holnapra kíváncsi leszek
több mint 1 éve
Bastianini már nem tudja, hogy menjen keresztbe, hogy ne előzze meg Bagnaia-t 😊
több mint 1 éve
Szóval Ducati első KÉT sor!

Pecco - Martin - Bastianini
Marquez - Marini - Bezz

Brutál lesz ez is…

több mint 1 éve
szerintem itt nagyon félreértettétek vpi-t 😊
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Azért a két RB mögött ez mekkora bajnokság lenne…

x.com/f1/status/1721281483590271476?s=46&t=aBMSqWdqDKBefDSt2idZhw
Eazzy
Ha nem lenne Verstappen
zacknorb
Újfent leírom, hogy Hamika pályafutása egyik legnagyobb évét produkálja.
Szokol
Itt csak mázlista, csaló, felülről nyomott, szemétláda, buzi, “hogy öltözködik má’”, hisztis, n*gger majomként hivatkoznak rá.
Egyébként valóban, de ez a sport olyan, hogy keveseket érdekel egy dobogó, vagy egy jó pontszerző hely, winner takes it all. Főleg Hamiltonnál. 2 éve nincs futamgyőzelme = 2 szar szezon.
vpi
Most, hogy kiírtad magadból a frusztráltságot jobb lett?
Minden élmenőnek jót tesz, ha egyszer megtapasztalja milyen nem nr.1 autóba ülnie, Haminak is jót tett.