Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem bìrja ki Verstappen h ne róla szóljon minden 🤣
több mint 1 éve
ja nem mert perez jöttMost kajak nem hozták ki?nem épp elment már a box mellett?
steelwolf
Wester
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Most kajak nem hozták ki?nem épp elment már a box mellett?
steelwolf
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
meglepően lassú a holland a keményen, azt hittem jobban visszajönAhhoz képest h forgalomba voltak csak 2.5 az előny.
NB2
több mint 1 éve
meglepően lassú a holland a keményen, azt hittem jobban visszajön
több mint 1 éve
Hát ebből nem lesz semmi, majd a pályán lerendezik. Ha persze utoléri 😂Mondom h utoléri.
steelwolf
De jó lenne még egy Gasly dobogó.
több mint 1 éve
Na önerőből utólérte nice
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Persze, nem számít sokat, de ahány ilyen eset volt az évek alatt, végre sikerült megbüntetniCsak így tud normális pilótákat megelőzni hogy kitereli őket, semmi meglepőSzeritnem sem volt szabályos, de egyébként nem annyival jobb a red bull hogy a 3. körben szarrá alázza a Ferrarit? Az első kör végén már DRS távolságon kívül volt VER (1.3 mp)...
Heisman nádor
Alapvetően már irtózatosan unalmas, hogy minden hétvégén ugyanaz történik: A Ferrari beállítja a kocsit 1 körre, megy a hatalmas ünneplés (Leclerc-nek több 0 pontot érő pole-ja van lassan mint pódiuma) aztán az első körben már csak a seggét nézik Verstappennek, aki 10. körben már extra kerékcserényi idővel vezet....
bobi0092
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ezt mosst nehéz megmondani, hogy okos volt vagy geci, elindítja majd fékez egy kurva nagyot…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
bobi0092
4 356
Csak így tud normális pilótákat megelőzni hogy kitereli őket, semmi meglepőSzeritnem sem volt szabályos, de egyébként nem annyival jobb a red bull hogy a 3. körben szarrá alázza a Ferrarit? Az első kör végén már DRS távolságon kívül volt VER (1.3 mp)...
Heisman nádor
Alapvetően már irtózatosan unalmas, hogy minden hétvégén ugyanaz történik: A Ferrari beállítja a kocsit 1 körre, megy a hatalmas ünneplés (Leclerc-nek több 0 pontot érő pole-ja van lassan mint pódiuma) aztán az első körben már csak a seggét nézik Verstappennek, aki 10. körben már extra kerékcserényi idővel vezet....
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Hát ebből nem lesz semmi, majd a pályán lerendezik. Ha persze utoléri 😂
több mint 1 éve
Csak így tud normális pilótákat megelőzni hogy kitereli őket, semmi meglepő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Persze Vestappen mehet keresztbe az elso kanyarban...
több mint 1 éve
Lehet elfogult vagyok, de volt ebben azért kiterelés.
több mint 1 éve
Ennyit tud a holland, Ausztria 2.0, így szokott elmenni Leclerc mellett, de 2021-ben folyamatosan ezt csinálta Lewis ellen 😀Itt legalább extrán hideg volt a gumi
több mint 1 éve
A holland TV-s fordításból elsőre kimaradt a 'last corner', így hiányzik az én idézetemben is hiányzik, mert nem a 14-esben cseszett ki vele, hanem a 17-esben. Így már más a helyzet. Ilyenkor amúgy mi a szabály, Ocon ha még a vonal előtt megelőzi az szabályos csak nem nem sportszerű? Mert akkor még csak out lap van papíron.Azóta Ocon ezt az incidenst azzal magyarázta, hogy Verstappen továbbjutó helyen állt, így neki nem fájt az, hogy tönkre tette a körét, szóval szerinte jól járt el.Ezt a nyomorék hollandot most sem büntetik meg az komoly vicc lenne.Mármint a nyomorék franciát, nem? Nem is értem, hogy gondolta, hogy ő a gyorskörön előzni fog, de már megszoktuk tőle, most épp Verstappen volt az idióta, a múltkor meg Alonso, sose ő. 😀
"Ocon mögöttem volt már a 14-es kanyar előtt. Hagytam helyet egy másik autónak előtte, és ki akart cseszni velem a 14-es kanyarban, hogy utána elkezdhesse a körét (ergo megelőzte). Azt gondoltam, ha kicseszel velem, én is kicseszek veled az 1-es kanyarban."
Heisman nádor
Jughead
Jughead
A Norris feltartásért meg Pereznek hogy nem járt büntetés, de még vizsgálásról se láttam nyilatkozatot? Ez még csak nem is Szingapúr, ahol Max egy AlphaTaurit ejtett ki így és meg sem jelentek az AT emberei az időmérő után a stewardoknál.
több mint 1 éve
Volt 1-2 neccesebb előzés MM-et Binder jól ki is rakta.Biztos, hogy ezen valamilyen pszichológus jól el szemezgetne, hogy Martin hogy hogy ennyivel jobban és gyorsabban tud “átkapcsolni” terminátorba a sprint futamokon, mint Bagnaia. Tényleg, ha csak a szombatok számítanának a spanyol már rég VB lenne.
Amúgy Martinnak a fő futamon kéne így menni (és ilyen eredménynek lenni), mert ott lehet sokat hozni. Jó lenne meccs 0-lal menni Valenciába. Azért mikor néztem filóztam, hogy nah most egyik-másik versenyző előbb Ducattis vagy előbb olasz/spanyol 😊
NB2
Bizom benne hogy holnapra, most is kitalálnak valamit Peccoék.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Volt 1-2 neccesebb előzés MM-et Binder jól ki is rakta.Amúgy Martinnak a fő futamon kéne így menni (és ilyen eredménynek lenni), mert ott lehet sokat hozni. Jó lenne meccs 0-lal menni Valenciába. Azért mikor néztem filóztam, hogy nah most egyik-másik versenyző előbb Ducattis vagy előbb olasz/spanyol 😊
több mint 1 éve
Jughead
5 221
Azóta Ocon ezt az incidenst azzal magyarázta, hogy Verstappen továbbjutó helyen állt, így neki nem fájt az, hogy tönkre tette a körét, szóval szerinte jól járt el.Ezt a nyomorék hollandot most sem büntetik meg az komoly vicc lenne.Mármint a nyomorék franciát, nem? Nem is értem, hogy gondolta, hogy ő a gyorskörön előzni fog, de már megszoktuk tőle, most épp Verstappen volt az idióta, a múltkor meg Alonso, sose ő. 😀
"Ocon mögöttem volt már a 14-es kanyar előtt. Hagytam helyet egy másik autónak előtte, és ki akart cseszni velem a 14-es kanyarban, hogy utána elkezdhesse a körét (ergo megelőzte). Azt gondoltam, ha kicseszel velem, én is kicseszek veled az 1-es kanyarban."
Heisman nádor
Jughead
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Nagyon remelem, hogy Espargaro a mai után súlyos büntetést fog kapni.6 hely meg 10 000 ajro. Jogos teljesen azt kell mondjam.
Bár vmi roppant fura oknál fogva ha nem Quartararo vagy Binder van ritkán büntetnek, de remelem ezúttal kivételt tesznek.
rob3r7o
Marini pole. Diggi meg Alex Marquez első sor.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Nagyon remelem, hogy Espargaro a mai után súlyos büntetést fog kapni. Bár vmi roppant fura oknál fogva ha nem Quartararo vagy Binder van ritkán büntetnek, de remelem ezúttal kivételt tesznek.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Gresini nagyon szépen az évek során topcsapat lett, azt kell mondjam.
több mint 1 éve
Jughead
5 221
Ezt a nyomorék hollandot most sem büntetik meg az komoly vicc lenne.Mármint a nyomorék franciát, nem? Nem is értem, hogy gondolta, hogy ő a gyorskörön előzni fog, de már megszoktuk tőle, most épp Verstappen volt az idióta, a múltkor meg Alonso, sose ő. 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Meg RB már jövőre fejlesztegy körön nagyon gyors a ferka, most már versenyek ótaAz elmúlt 2 évben eljátszották már ezt párszor, a futamon jön majd a lepukkanás úgyis.
NB2
bobi0092