NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
9 hónapja
Azért 1 verseny után ezt még ne mondjuk ki. 😊Hát ez elég sima volt, MM végig kontrollálta a futamot. Ahogy most kinéz, Pecconak ez hosszú szezon lesz.Komolytalan egy szezon lesz ismét.
Yamahától vártam a nagy előrelépést, de érdekes módon a Honda látszik jobbnak, sőt, még a két Pramac is a gyári Yamaha előtt végzett, azért az égő egy kicsit.
Jan
🤘 gaben 🤘
Lehet itt még sok minden.
Közben mindenhol mondogatják hogy a csődvédelem miatt a KTM verseny programja mekkora bajban van, de azért Moto3-ban KTM 1-2. 😀
9 hónapja
Hát ez elég sima volt, MM végig kontrollálta a futamot. Ahogy most kinéz, Pecconak ez hosszú szezon lesz.Komolytalan egy szezon lesz ismét.
Yamahától vártam a nagy előrelépést, de érdekes módon a Honda látszik jobbnak, sőt, még a két Pramac is a gyári Yamaha előtt végzett, azért az égő egy kicsit.
Jan
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Hát ez elég sima volt, MM végig kontrollálta a futamot. Ahogy most kinéz, Pecconak ez hosszú szezon lesz.Yamahától vártam a nagy előrelépést, de érdekes módon a Honda látszik jobbnak, sőt, még a két Pramac is a gyári Yamaha előtt végzett, azért az égő egy kicsit.
9 hónapja
Ogura 5!!! Micsoda bemutatkozó hetvege. Hihetetlen! Bastianini is egészen szépen feljott a végére. Ha lett vna meg pár kor lehet h Binder is meglett vna. Nem rossz.
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
remélem arra gondoltál, hogy nem a teljes pályán mennek 😊Na akkor jöjjön az Xfinity verseny. Remélem Zilisch vagy Chastain behúzza. Nyilván Creednek örülnék a legjobban, de szerintem neki a Top 5 már nagyon jó lenne ma.Én már csak azért is nézem meg, hogy szokjam a pályát én is.
Mikey
zacknorb
már nem emléxem melyikkel, de volt régen egy autós játék, ahol ezzel szórakoztak, hogy nem a teljes pályákat adták oda, pl itt is ez volt benne
9 hónapja
Zilisch wins at COTA!!!WHAT A DRIVE.
— JR Motorsports (@JRMotorsports) March 1, 2025
WHAT A BURNOUT. pic.twitter.com/we5Gu9hTDO
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Fiatalság bolondság Zilisch
Poloska vagyok.
9 hónapja
Creed és Chastain speeding penalty. Minden elb*szódik ma a kedvenceimnek? 😤
9 hónapja
Na ez egy jó hülye szabály egyébként, amit most Zilisch is beszopott. Mit kellett volna tennie, mégis?!
9 hónapja
Na ez gyorsan ment, Creed napjának annyi. 😩
9 hónapja
Csak azért? Pff!Na akkor jöjjön az Xfinity verseny. Remélem Zilisch vagy Chastain behúzza. Nyilván Creednek örülnék a legjobban, de szerintem neki a Top 5 már nagyon jó lenne ma.Én már csak azért is nézem meg, hogy szokjam a pályát én is.
Mikey
zacknorb
9 hónapja
Na akkor jöjjön az Xfinity verseny. Remélem Zilisch vagy Chastain behúzza. Nyilván Creednek örülnék a legjobban, de szerintem neki a Top 5 már nagyon jó lenne ma.Én már csak azért is nézem meg, hogy szokjam a pályát én is.
Mikey
Poloska vagyok.
9 hónapja
Na akkor jöjjön az Xfinity verseny. Remélem Zilisch vagy Chastain behúzza. Nyilván Creednek örülnék a legjobban, de szerintem neki a Top 5 már nagyon jó lenne ma.
9 hónapja
Tyler Reddick on the pole at COTA. Bubba Wallace on the front row.Ez az ötödik verseny Austinban és eddig nem indult negyediknél rosszabb helyről, nagyon komoly.
23XI rulez, Reddick mondjuk COTA menő.
zacknorb
9 hónapja
Tyler Reddick on the pole at COTA. Bubba Wallace on the front row. 23XI rulez, Reddick mondjuk COTA menő.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Van Gisbergen, Bowman, Zilisch, Larson, Allmendinger az első edzés Top 5-je, semmi meglepetés.Gragson P8, remélem a kvalin is ilyen jól megy majd.
Szerkesztette: Mikey
9 hónapja
Nem lesz fáradtabb, profi sportoló, bírja.NXS:Egy Chastain miért indul az Xfinityben is?
Természetesen Zilisch pole Austinban, Chastain indul mellőle.
Az első ötben négy JRM autó, és egy HMS, elég impresszív.
Creed P14, remélem a versenyen összejön neki egy Top 10 hely.
Ma Cup kvali és NXS verseny, jó buli lesz.
Mikey
Miert jó ez neki?
Ezáltal nem lesz vasárnapra fáradtabb, dekoncentráltabb?
Őszentsége Sobri Jóska
Természetesen teljesen egyéni, hogy ki szeret indulni alsóbb kategóriákban (Busch, Chastain a két leglelkesebb) és ki nem szeret (Hamlin, Larson, Blaney kimondottan) de alapesetben egyrészt a szponzorok miatt teszik (mind az öt versenyen, amin Chastain indulni fog, ugyanaz lesz a szponzora), másrészt ő úgy van vele hogy minél többet megy, annál többet megtud a pályáról. Plusz ugye ezen az öt versenyen helyből az egyik top esélyes lesz a győzelemre, nyerni pedig mindenki szeret. De ott a másik oldal, pl. Hamlin, aki többször elmondta, hogy annyit versenyzett már a pályákon, hogy ő már nem tud semmit tanulni azzal, ha elindul az Xfinityben. Pár éve már az évi egy darlingtoni versenyét sem futja, pedig a Sport Clips ugyanúgy szponzorálja, mint 10 éve mindig azon az egyen, sőt tavaly óta ugye még több versenyen is.
Szóval ezekre a kérdéseidre nincs egzakt válasz. Van aki szeret indulni, van aki nem, de ha bejön egy szponzor, szinte senki nem fog nemet mondani rá.
9 hónapja
Vagy pont hogy tanulja az új vonalvezetést, meg gyakorol/tesztel holnapra.NXS:Egy Chastain miért indul az Xfinityben is?
Mikey
Miert jó ez neki?
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
9 hónapja
NXS:Egy Chastain miért indul az Xfinityben is?
Mikey
Miert jó ez neki?
9 hónapja
NXS:Természetesen Zilisch pole Austinban, Chastain indul mellőle.
9 hónapja
Ogura 4. Wow. Elég komolyat megy eddig a kis japán. Elég rendesen veri eddig a többi ujoncot és a többi apriliat is.
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
Remélem az F-1-ről 😁gaben nem a wecről beszél? 😊Ferrari piszkosul belenyúltAsszondod?
🤘 gaben 🤘
Én a McLaren versenytempóját olvastam, h valószínűleg nekik a legerősebb.
steelwolf
NB2