NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).
iktriad
Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch hekyett McDowell maradt a garageban nálam.
zacknorb
Jól döntöttél.

iktriad
Chastain esetében. Zilisch meg megszopatott.

Poloska vagyok.
9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).
iktriad
Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch hekyett McDowell maradt a garageban nálam.
zacknorb
Jól döntöttél.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
iktriad
Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch helyett McDowell maradt a garageban nálam.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Toca és rob3rto!

Nyilván bent lesz a történelemkönyvekben a vb cím, de az lesz meg az emberekben, hogy kb jó helyen volt jó helyen.
F1-ben volt, hogy egyszer Russell beült Hami helyére a mercibe, rögtön megnyerte (vagy 2. lett? ) az edzésen. Nem igazán tett jót Hami image-nek, addig is voltak olyan hangok, hogy a kocsi miatt nyert annyit, ezek után mégjobban felerősödtek ezek a hangok. És valljuk meg volt alapja.
9 hónapja
Ez mi 2 perc volt xdd
TV rendezőnek fingja sincs, mit kellene mutatni!
Meg a sárga hogy nem jött arra a Larson kerékre?

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
9 hónapja
Connor Zilisch már a Top 20-ban van azután, hogy 36. is volt.
9 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
ha ez így folytatódik tovább, akkor az olasz vb címei pillanatok alatt fognak elértéktelenedni
jó, egy futam ment csak le, de elég vészjósló eddig a többiekre nézve
NB2
Igen.
Ha az eddigi történelem top3-5 motorosából valamelyik elver téged akkor a VB címed már semmit nem ér!
Max az fog idén kiderülni, hogy Marauez tényleg két polccal a mezőny felett van-e.
9 hónapja
Korán kezdődnek a levágások miatti büntik az élbolyban is.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Cindricet ezért vajon megbüntetik majd..?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Engines are fired... let's go road course racing at COTA!!

9 hónapja
Let's go, zsa COTA őrület.
És Hughie mondta be a mondatot😍

Poloska vagyok.
9 hónapja
Megvaaaaannn!! Izgulós lett a vége.

CGR 1-2, király.

9 hónapja
Dixon az utolsó fél körben!
Newgarden kifogyott!!

Poloska vagyok.
9 hónapja
Palou mi a fasztól ragadt be ennyire Robb mögé?! Hát Newgarden mindjárt utoléri 5 mp-ről...

9 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Ha jól emlékszem a 22-es szezon úgy indult, hogy az előző évi világbajnok (Quarta) a szezon felénél 91(?) ponttal vezetett. A világbajnok versenyző, a legjobb motoron.

Csak a fejlesztések a Dukinál nagyon bejöttek, a Yamahánál viszont nem, és az idény második felében volt egy olyan széria, hogy Pecco 150 pontot szerzett, mialatt Quarta kb 50-et. És a végére ledolgozta a 90+ pontos hátrányt. Így lett először vb.
Jan
Hát ez inkább úgy igaz, hogy a szezon elejétől a Ducati volt a legjobb motor, csak Bagnaia esett/kelt így Quartararo előnybe került egy gyengébb motoron.
Jughead
Lehet hogy így volt. Én arra emlékeztem, hogy a nyári szünet után kezdett Quarta panaszkodni a motorra, illetve akkor kezdte mondogatni, hogy a Duki elhúzott tőlük.
9 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Ha jól emlékszem a 22-es szezon úgy indult, hogy az előző évi világbajnok (Quarta) a szezon felénél 91(?) ponttal vezetett. A világbajnok versenyző, a legjobb motoron.

Csak a fejlesztések a Dukinál nagyon bejöttek, a Yamahánál viszont nem, és az idény második felében volt egy olyan széria, hogy Pecco 150 pontot szerzett, mialatt Quarta kb 50-et. És a végére ledolgozta a 90+ pontos hátrányt. Így lett először vb.
Jan
Hát ez inkább úgy igaz, hogy a szezon elejétől a Ducati volt a legjobb motor, csak Bagnaia esett/kelt így Quartararo előnybe került egy gyengébb motoron.
9 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Hát ez elég sima volt, MM végig kontrollálta a futamot. Ahogy most kinéz, Pecconak ez hosszú szezon lesz.

Yamahától vártam a nagy előrelépést, de érdekes módon a Honda látszik jobbnak, sőt, még a két Pramac is a gyári Yamaha előtt végzett, azért az égő egy kicsit.
Jan
Komolytalan egy szezon lesz ismét.
🤘 gaben 🤘
Azért 1 verseny után ezt még ne mondjuk ki. 😊
Lehet itt még sok minden.
Jan
Elviekben bármi lehet, de azért a motorok és a versenyzők alapján több, mint valószínű Marquez újabb VB címe. (A legjobb motoron a legjobb versenyző.)
Persze ha a következő futamon megsérül, és ki kell hagynia a futamok felét, akkor valóban bármi lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
Pillanatnyilag úgy tűnik, de a GP szezon nagyon hosszú, és szezon közepén általában szokott jönni egy változás az erőviszonyokban, attól függően, ki-hogy talál be a nyári fejlesztésekkel.

Ne felejtsük el, hogy a Duki lehetőségei csökkentek, elvesztették a legjobb szatellit csapatukat, a Yamaha pedig ugyanennyivel erősödött. Ha most még nem is látszik, de igenis fog számítani, hogy a Duki 25%-al kevesebb adatmennyiségből dolgozhat, a Yamaha pedig 100%-al többől, mint tavaly.

És Martint még nem is láttuk...

Megnyerheti MM, persze a fő esélyesek között van, de egyáltalán nem gondolom, hogy sima lesz.
9 hónapja
A harmadik kanyarban Power ki is forgatta Siegelt. 😂

9 hónapja
Na kezdődik az IndyCar szezon. Let's go Palou!

9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 145 — #NoStress
Hát ez elég sima volt, MM végig kontrollálta a futamot. Ahogy most kinéz, Pecconak ez hosszú szezon lesz.

Yamahától vártam a nagy előrelépést, de érdekes módon a Honda látszik jobbnak, sőt, még a két Pramac is a gyári Yamaha előtt végzett, azért az égő egy kicsit.
Jan
Komolytalan egy szezon lesz ismét.
🤘 gaben 🤘
Azért 1 verseny után ezt még ne mondjuk ki. 😊
Lehet itt még sok minden.
Jan
Elviekben bármi lehet, de azért a motorok és a versenyzők alapján több, mint valószínű Marquez újabb VB címe. (A legjobb motoron a legjobb versenyző.)
Persze ha a következő futamon megsérül, és ki kell hagynia a futamok felét, akkor valóban bármi lehet.

9 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
ha ez így folytatódik tovább, akkor az olasz vb címei pillanatok alatt fognak elértéktelenedni
NB2
Bocs, h ezt írom, de ez akkora hülyeség. Azért fognak elertektelenedni, mert a valaha volt egyik, ha nem a legjobb motorversenyző elveri csapaton belül?

És amúgy is, mit kellett vna csinálni? Nem nyerni, mert valakik szerint nem érnek ezek a címek semmit, amíg nem Markez vagy Rossi ellen szerzi őket az ember? Komolyan nem értem a logikát emögött. Azokat verte meg Pecco, akiket ott és akkor meg kellett verni, ennyi. Amúgy ha Pecco most verne Markezt fogadni mernek, h az lenne a duma, h egy kioregedo, árnyéka önmagának Markezt ver el, szóval a címei a szemedben akkor sem ernenek semmit.

„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
NB2
Ez a motorsport már csak olyan, hogy egy pillanat alatt változhat a kép. Lásd Rainey, lásd Doohan, lásd Marquez.
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
9 hónapja
xrace77 Denver Broncos 4 624
Marc Márquez sima győzelem, végén nyomott egy Eric Cartman-t.
 www.youtube.com/watch?v=9zxfi3rGs8I
Mesterséges intelligencia első GP futamán az 5. hely szép teljesítmény.

Szerkesztette: xrace77