Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

11 hónapja
NB2 New England Patriots 28 218 — nabege2@yahoo.com
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.
peach
Láttuk mivan akkor, ha a holland vagy Hami feneke alatt van a legjobb autó. Bucira veri a mezőnyt félgőzzel. 2 éve a meki a legjobb autó, de ez valahogy nem tükröződik az eredményekben
11 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 371
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.
peach
Az egészben az a vicces már tavaly óta, hogy közben meg megy a Piastri hype. 😀
11 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 934
Na nézzük akkor Love Cup bemutatkozását. 😀

Alig várom, kiváncsi leszek nagyon a tempojara.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
11 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 544 — Patriot
peach
Szerintem nem Norris hate, csak a Norris hype-ból való kijózanodás.
11 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720
Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihez
ThundersNFL a Paraszt
Saját magához is lehet azért, ez tőle is meglepően gyenge volt, aztán az SC megmentette (Yuki már sokat segített 😀 ).
Jughead
Próbálkozik, de már időmérőn látszott,hogy küzd mint malac a jégen
ThundersNFL a Paraszt
Kiszedték a kocsijából a fluxuskondenzátort.
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 869 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meglepne, ha Russell nem lenne büntetve amúgy, mert elvileg többször is jogosulatlanul használta a DRS-t (egyet ugye ő is mondott).
Jughead
Ha az elektronika szórakozott vele (lásd 2. meg 20. helyen mutatta rendszeresen a livetiming), akkor az nem olyan hiba, amiért büntetést érdemel. Ettől függetlenül simán látom, hogy Spa-hoz hasonlóan hiába jön meg nagyon elől, nem marad majd ott. Ne legyen igazam persze.
11 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 923 — Kinek mit intézett a kormánya
Lets Go Maverick

Poloska vagyok.
11 hónapja
Meglepne, ha Russell nem lenne büntetve amúgy, mert elvileg többször is jogosulatlanul használta a DRS-t (egyet ugye ő is mondott).
11 hónapja
kismaq jól kibaszott a tesóval, látszik, hogy a kanyarokban nem megy út MM
11 hónapja
MM-nek gridmanja van? 😊
11 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 934
ThundersNFL a Paraszt
Ahhoz a csapatnak körülötte NAGYON össze kéne kapnia magát. Az, hogy csak ő szerez pontot a Red Bullnak óriási red flag.
iktriad
Hohoho Yuki szerzett ma 2 pontot. 😉

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 680 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Paraszt
Saját magához is lehet azért, ez tőle is meglepően gyenge volt, aztán az SC megmentette (Yuki már sokat segített 😀 ).
Jughead
Próbálkozik, de már időmérőn látszott,hogy küzd mint malac a jégen

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 869 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ThundersNFL a Paraszt
Ahhoz a csapatnak körülötte NAGYON össze kéne kapnia magát. Az, hogy csak ő szerez pontot a Red Bullnak óriási red flag.
11 hónapja
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 680 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

11 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 296
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébb
NB2
Ráadásul 1.6–al. Russell meg Hamilton jó versenyt hozott. Piastri meg lesimázta. Szerintem is ő a vébé esélyese.
11 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébb
NB2
Csak a körök végén frissültek a különbségek.
11 hónapja
Szép volt Piastri! Szép volt Russell! Előbbi szerintem a VB legnagyobb esélyese jelenleg, ha a McLaren is hagyja.
iktriad
Papaya rules.....

Draft

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 923 — Kinek mit intézett a kormánya
NB2
Azt néztem én is, gondolom megmutatják azért fedélzetikből.

Poloska vagyok.
11 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 623 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Végre egy jó verseny volt.
11 hónapja
Szép volt Piastri! Szép volt Russell! Előbbi szerintem a VB legnagyobb esélyese jelenleg, ha a McLaren is hagyja.
11 hónapja
11 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 623 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredményt
Heisman nádor
Sajnos.
Lehetett volna egy P2.
Talán ha Russell elfogy, lesz P3.
steelwolf
Ne fogyjon el. Szeretném ha tényező lenne a VB címért.
iktriad
Az biztos h nagyot megy idén.
11 hónapja
A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredményt
Heisman nádor
Sajnos.
Lehetett volna egy P2.
Talán ha Russell elfogy, lesz P3.
steelwolf
Ne fogyjon el. Szeretném ha tényező lenne a VB címért.

Szerkesztette: iktriad