Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.Láttuk mivan akkor, ha a holland vagy Hami feneke alatt van a legjobb autó. Bucira veri a mezőnyt félgőzzel. 2 éve a meki a legjobb autó, de ez valahogy nem tükröződik az eredményekben
peach
11 hónapja
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.Az egészben az a vicces már tavaly óta, hogy közben meg megy a Piastri hype. 😀
peach
11 hónapja
Na nézzük akkor Love Cup bemutatkozását. 😀 Alig várom, kiváncsi leszek nagyon a tempojara.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
11 hónapja
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.Szerintem nem Norris hate, csak a Norris hype-ból való kijózanodás.
peach
11 hónapja
Kiszedték a kocsijából a fluxuskondenzátort.Próbálkozik, de már időmérőn látszott,hogy küzd mint malac a jégenSzerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihezSaját magához is lehet azért, ez tőle is meglepően gyenge volt, aztán az SC megmentette (Yuki már sokat segített 😀 ).
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Meglepne, ha Russell nem lenne büntetve amúgy, mert elvileg többször is jogosulatlanul használta a DRS-t (egyet ugye ő is mondott).Ha az elektronika szórakozott vele (lásd 2. meg 20. helyen mutatta rendszeresen a livetiming), akkor az nem olyan hiba, amiért büntetést érdemel. Ettől függetlenül simán látom, hogy Spa-hoz hasonlóan hiába jön meg nagyon elől, nem marad majd ott. Ne legyen igazam persze.
Jughead
11 hónapja
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
11 hónapja
Meglepne, ha Russell nem lenne büntetve amúgy, mert elvileg többször is jogosulatlanul használta a DRS-t (egyet ugye ő is mondott).
11 hónapja
kismaq jól kibaszott a tesóval, látszik, hogy a kanyarokban nem megy út MM
11 hónapja
MM-nek gridmanja van? 😊
11 hónapja
Hohoho Yuki szerzett ma 2 pontot. 😉Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihezAhhoz a csapatnak körülötte NAGYON össze kéne kapnia magát. Az, hogy csak ő szerez pontot a Red Bullnak óriási red flag.
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
11 hónapja
Próbálkozik, de már időmérőn látszott,hogy küzd mint malac a jégenSzerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihezSaját magához is lehet azért, ez tőle is meglepően gyenge volt, aztán az SC megmentette (Yuki már sokat segített 😀 ).
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihezAhhoz a csapatnak körülötte NAGYON össze kéne kapnia magát. Az, hogy csak ő szerez pontot a Red Bullnak óriási red flag.
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihezSaját magához is lehet azért, ez tőle is meglepően gyenge volt, aztán az SC megmentette (Yuki már sokat segített 😀 ).
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihez
Draft

11 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébbRáadásul 1.6–al. Russell meg Hamilton jó versenyt hozott. Piastri meg lesimázta. Szerintem is ő a vébé esélyese.
NB2
11 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébbCsak a körök végén frissültek a különbségek.
NB2
11 hónapja
Szép volt Piastri! Szép volt Russell! Előbbi szerintem a VB legnagyobb esélyese jelenleg, ha a McLaren is hagyja.Papaya rules.....
iktriad
Draft

11 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébbAzt néztem én is, gondolom megmutatják azért fedélzetikből.
NB2
Poloska vagyok.
11 hónapja
Végre egy jó verseny volt.
11 hónapja
Szép volt Piastri! Szép volt Russell! Előbbi szerintem a VB legnagyobb esélyese jelenleg, ha a McLaren is hagyja.
11 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébb
11 hónapja
Az biztos h nagyot megy idén.Ne fogyjon el. Szeretném ha tényező lenne a VB címért.A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredménytSajnos.
Heisman nádor
Lehetett volna egy P2.
Talán ha Russell elfogy, lesz P3.
steelwolf
iktriad